Beste crypto investeringen voor komende week – Opkomende crypto memes om in de gaten te houden

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de crypto markt zich nog altijd in een bullish periode bevindt, gaan steeds meer investeerders op zoek naar opkomende crypto memes die grootse winsten kunnen realiseren in deze fase van succes. Nu er dagelijks echter nieuwe crypto memes op de markt verschijnen, wordt het echter steeds moeilijker om de nieuwe memecoin ster te vinden. Om die reden beschrijven we hieronder de top opkomende crypto om in de gaten te houden.

Ondanks dat vrijwel de gehele crypto markt over de afgelopen dagen winsten heeft gerealiseerd, zijn het nog altijd de memecoins die garant staan voor de grootste winsten. Het is dan ook geen verrassing dat investeerders nog altijd op zoek zijn naar de volgende opkomende crypto meme sterren.

De memecoin markt zit echter boordevol volatiliteit, en brengt dus de nodige risico’s met zich mee. Om die reden doen gebruikers er goed aan om eerst uitgebreid onderzoek te doen voordat ze hun kapitaal ergens in investeren.

Om hier een handje bij te helpen, hebben we hieronder een lijst met de beste crypto investeringen op een rij gezet. Deze top 5 van opkomende crypto memes zijn allemaal in staat om aanzienlijke winsten op te leveren en zijn daarom de moeite waard om in de gaten te houden.

1. Pepe Unchained (PEPU) – Nieuwe memecoin lanceert eigen Layer 2 blockchain 

Pepe Unchained is een nieuw Pepe alternatief dat bezig is met de ontwikkeling van zijn eigen Layer 2 blockchain. Deze blockchain moet de bekende problemen van Layer 1 oplossen zoals langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten oplossen. Hierdoor weet dit project zich ook te onderscheiden van alle andere Pepe alternatieven die vaak geen enkele utility met zich meebrengen en in plaats daarvan simpelweg proberen te profiteren van de hype rondom Pepe coin (PEPE). 

De Layer 2 blockchain brengt hogere transactiesnelheden tegen lagere kosten met zich mee, waardoor deze blockchain ook een uitstekende launchpad vormt voor andere nieuwe meme coins. Het Pepe Unchained project gaat echter ook samen met andere voordelen. 

Zo kunnen gebruikers hun tokens vastzetten tegen extra hoge staking beloningen. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY boven de 400%, ondanks dat er al meer dan 300 miljoen PEPU-tokens zijn vastgezet. Het grote aantal vastgezette tokens is een teken van hoe populair dit project al is gebleken binnen de crypto community.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $4,3 miljoen op weten te halen, en sprint daarmee door zijn verschillende presale fasen heen. Het volgende doel bevindt zich bij $4,5 miljoen, op het moment dat dit doel behaald is zal de huidige prijs van $0,0085277 per token ook verder gaan stijgen. Investeerders zullen zich dus moeten haasten om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Pepe Unchained presale

2. The Meme Games (MGMES) – Crypto game combineert de passie van Olympische Spelen met hilariteit van meme karakters 

The Meme Games is een nieuwe crypto game die bezig is om de passie van de Olympische Spelen te combineren met de hilariteit van meme karakters. In deze crypto game nemen meme karakters het tegen elkaar op in de strijd om een gouden medaille. Deze strijd om gouden medailles loopt parallel aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Gebruikers kunnen kiezen welk meme karakter volgens hen gaat winnen. Om dit te doen zullen ze MGMES tokens moeten kopen. Zodra ze deze kopen krijgen ze de optie om te kiezen uit PEPE, DOGE, TURBO, BRETT en WIF. Op het moment dat ze kiezen voor een karakter dat wint, zullen ze een 25% bonus op hun aankoop ontvangen.

De crypto game van The Meme Games is echter niet de enige manier om extra MGMES tokens te verdienen. Gebruikers zijn namelijk ook in staat om de MGMES token te staken in ruil voor hoge beloningen. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van boven de 1.800%. In totaal zijn er al meer dan 5,6 miljoen MGMES tokens vastgezet.

De presale van The Meme Games wist in enkele dagen al meer dan $160.000 aan investeringen op te halen. Tokens kosten op dit moment slechts $0,009 per stuk, maar zullen verder gaan stijgen in de volgende fase van de presale. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard. 

Bezoek The Meme Games Presale

3. WienerAI (WAI) – Nieuwe memecoin spreekt aan op zowel memecoin als AI-crypto community 

WienerAI is een nieuwe meme coin die bezig is om de memecoin community en AI-crypto community samen te brengen. Deze crypto is namelijk bezig om een AI-trading bot te ontwikkelen, die wordt omringd door de hilariteit van een wiener hond mascotte.

De AI-trading bot van WienerAI stelt gebruikers in staat om crypto gerelateerde vragen te stellen. Deze zullen vervolgens beantwoord worden, en stellen gebruikers daardoor in staat om mogelijk een voordeel te behalen op de rest van de markt. Ook zijn gebruikers direct in staat om het gewonnen advies toe te passen, aangezien ze ook in staat zijn om tokens te kopen en verkopen via deze AI-trading bot. 

Naast dat gebruikers een poging kunnen wagen om crypto te verdienen via de AI-trading bot van WienerAI kunnen ze dit ook realiseren door de native WAI-token vast te zetten. Gebruikers die hun tokens nu vastzetten komen namelijk in aanmerking voor een APY van 148%. In totaal zijn er al bijna 7 miljard tokens vastgezet.

Het feit dat er al meer dan 7 miljard tokens zijn vastgezet is geen toeval, de presale van dit project ging namelijk al snel viraal. Het project wist snel te voldoen aan zijn doel van $7 miljoen en is hierdoor zijn laatste fase ingegaan. Dit betekent dat gebruikers nog maar tot einde juli de tijd hebben om WAI-tokens te kopen tegen de huidige lage prijs van $0,00073 per token. Crypto experts verwachten dat deze token vervolgens hard kan gaan stijgen zodra het live gaat op exchanges. 

Bezoek WienerAI Presale

4. Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – Ontdekt de gaming wereld van het Wilde Westen 

Shiba Shootout is een nieuwe Play 2 Earn memecoin die bezig is met de ontwikkeling van een volledige gaming wereld die zich afspeelt in het Wilde Westen. Binnen deze gaming wereld kunnen gebruikers het als cowboys tegen elkaar opnemen, in een poging om een Shiba Sharpshooter te worden. Shiba Sharpshooters worden uiteraard uitstekend beloond, 5% van de totale token voorraad is apart gezet voor de beloningen van Shiba Sharpshooters.

De gaming wereld van Shiba Shootout zit echter vol met vele games en functies die allemaal de native SHIBASHOOT tokens op kunnen leveren. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld meedoen aan de Lucky Lasso Lottery, op zoek naar grote geldprijzen. Een deel van deze prijzenpot wordt daarnaast apart gezet voor het goede doel.

Ook kunnen gebruikers hun eigen SHIBASHOOT tokens staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. In het geval van Shiba Shootout is er echter sprake van een uniek staking systeem, Shiba Shootout biedt namelijk een Cactus Staking systeem aan, waarin gebruikers hun vermogen letterlijk zien groeien aan de hand van een cactus plant. Hoe groter je vermogen, hoe groter je cactus plant wordt.

De presale van Shiba Shootout wist binnen enkele dagen tijd al $700.000 op te halen aan vroege investeringen. Volgende week gaat deze presale zijn volgende fase in, wat betekent dat de huidige prijs van $0,0196 per SHIBASHOOT token in enkele dagen dus verder gaat stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard. 

Bezoek Shiba Shootout Presale

5. Base Dawgz (DAWGZ) – Bezig met de ontwikkeling van een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen 

Met Base Dawgz is er een nieuwe naam op de crypto markt verschenen die interessante utility met zich meebrengt. Dit project geeft aan geïnspireerd te zijn door de vrijheid die gepaard gaat met base jumping, en deze vrijheid nu te kunnen vertalen naar de blockchain door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te creëren.

Deze gedecentraliseerde wereld zonder grenzen moet gebruikers in staat stellen om hun fondsen feilloos te verplaatsen over meerdere blockchains. Om dit mogelijk te maken introduceert het project multi-chain functionaliteit. Dit betekent dat de native DAWGZ token naast de BASE-blockchain ook beschikbaar is op de ETH, BNB, SOL en AVAX blockchains. 

Het feit dat de DAWGZ token ontwikkeld is op de BASE-blockchain brengt meerdere voordelen met zich mee. Deze relatief nieuwe blockchain is namelijk bezig om hard te groeien, wat al heeft geleid tot het succes van memecoins zoals Br–tt  (BRETT). Brett wist binnen korte tijd een market cap te realiseren van boven de $1,5 miljard. Base Dawgz lijkt nu naar de volgende succesvolle memecoin van de BASE-blockchain te worden.

De presale van Base Dawgz heeft inmiddels al meer dan $2,5 miljoen op weten te halen. De huidige prijs van $0,006405 per token zal begin volgende week echter verder gaan stijgen. Om die reden zullen investeerders zich moeten haasten om te profiteren van de huidige lage prijs. Investeerders die vandaag instappen zullen daarnaast ook kunnen profiteren van een APY die zich boven de 1.300% bevindt.

Bezoek Base Dawgz Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!