Top cryptocurrency community picks voor Q3 2024 – ETH, SOL, ONDO, STRUMP, en…

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt bevindt zich in een rustige periode vóór de verwachte bull run. Altcoins, die zich nog steeds op aantrekkelijke instappunten bevinden, vertonen tekenen van naderende groei. Deze periode van stilte biedt beleggers een unieke kans om potentiële winnaars te verkennen. In het derde kwartaal van 2024 vallen verschillende munten op, wat aangeeft dat er sprake is van een sterke stijging. Munten zoals ETH, SOL, ONDO, STRUMP en anderen winnen al aan kracht. Dit artikel duikt in deze topkeuzes uit de community en werpt licht op waarom ze klaar zijn voor substantiële winst. Nieuwsgierigheid gewekt? Ontdek welke cryptocurrencies klaar zijn voor een explosieve stijging en waarom ze de sterren van de volgende marktrally zouden kunnen zijn.

CYBRO-voorverkoop overschrijdt $1,3 miljoen: Een één-op-een-miljoen volgende GEN DeFi-investeringsmogelijkheid

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1,3 miljoen uitstijgt. Dit DeFi-platform van de volgende generatie biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 64 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Ethereum (ETH) rally verwacht ondanks recente marktdalingen

Ethereum (ETH) toont veerkracht en handelt momenteel tussen $2960 en $3402. Hoewel beren probeerden de prijs te onderdrukken, nemen stieren geleidelijk de controle over. De munt kent de afgelopen week een stijging van 13,76% en is de afgelopen zes maanden met 41,43% gestegen. Met de dichtstbijzijnde weerstand op $3556,97 en een potentieel om $3999 te doorbreken, zou ETH een indrukwekkende stijging van maximaal 20% kunnen doormaken. De RSI op 60.18 vertoont een gematigde kracht, wat wijst op ruimte voor verdere groei. Nu altcoin-seizoenspatronen weer opduiken, ziet het potentieel van Ethereum voor nieuwe hoogtepunten er veelbelovend uit.

Solana (SOL) bullish momentum duidt op potentieel voor aanzienlijke winsten

Solana (SOL) handelt momenteel in het bereik van $134,38 tot $154,92, wat duidt op een sterk bullish momentum. Ondanks een recente dip blijft Solana veerkrachtig met een winst van bijna 15% in één week. Met een weerstand van $162,05 en een sterke steun van $120,98 zou de munt voorbij de $182,60 kunnen komen en mogelijk met meer dan 20% kunnen stijgen. Solana observeert een verandering van meer dan 70% over zes maanden en weerspiegelt de patronen van 2021, wat duidt op een bull run. De RSI op 63,11 geeft aan dat de markt noch overbought, noch oversold is, wat de weg vrijmaakt voor verdere groei. Dit zou het begin kunnen zijn van een nieuw belangrijk altcoin-seizoen.

Ondo (ONDO) in opkomst: Bulls kijken naar hogere niveaus

Ondo (ONDO) vertoont tekenen van kracht ondanks recente marktdalingen. De huidige prijs varieert tussen $0,88 en $1,10. Stieren winnen aan momentum met een prijsstijging van ruim 18% in één week. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau ligt op $1,19, net onder het huidige 10-daagse voortschrijdend gemiddelde van $1,12, wat wijst op een potentiële uitbraak. Daarnaast is $1,41 het volgende doel, dat een stijging van ongeveer 40% ten opzichte van de huidige niveaus zou kunnen zien. Met een indrukwekkende groei van meer dan 400% over zes maanden valt het potentieel van Ondo niet te ontkennen, aangezien het bedrijf nieuwe hoogtepunten nastreeft.

Super Trump (STRUMP): Bears falen terwijl grote doorbraak dreigt

Super Trump (STRUMP) heeft ondanks recente marktdumps opmerkelijke kracht getoond. Momenteel geprijsd in de buurt van $0,0158, wordt de dichtstbijzijnde weerstand getest. Bulls lijken klaar om hoger te gaan, waarbij belangrijke momentumindicatoren zoals de RSI op 62,81 wijzen op een sterke opwaartse trend. De afgelopen week is STRUMP met maar liefst 75% gestegen, wat wijst op potentieel voor verdere winst. Als de bulls de eerste weerstand doorbreken, is het volgende doel $0,0211, wat een stijging van ruim 33% zou kunnen betekenen. Met een winst van 146% over zes maanden is er een duidelijk patroon van veerkracht en groei. De langetermijntrends duiden erop dat er misschien wel een nieuw altcoin-seizoen van start gaat.

Conclusie

ETH, SOL, ONDO en STRUMP hebben op korte termijn mogelijk minder potentieel. De focus moet liggen op CYBRO, een technologisch geavanceerd DeFi-platform. Het biedt investeerders ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten te maximaliseren door middel van AI-aangedreven opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain. Met functies zoals lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen, zorgt CYBRO voor een superieure gebruikerservaring die wordt gekenmerkt door naadloze stortingen en opnames. Met de nadruk op transparantie, compliance en kwaliteit onderscheidt CYBRO zich als een veelbelovend project met sterke belangstelling van crypto-whales en influencers.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!