De top-altcoins van 2024 met het grootste groeipotentieel, inclusief BlastUP met een mogelijke ROI van 5000%, ONDO, NEAR, NOT en ZRO

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt is momenteel rustig en bereidt zich voor op een verwachte bull run. Altcoins blijven op een aantrekkelijk instappunt en vertonen vroege tekenen van stijging. Ze zijn klaar voor een mogelijke explosie. Onder degenen met veelbelovende groeivooruitzichten zijn BlastUP, Ondo, Near Protocol, Notcoin en ZRO. Deze altcoins bieden intrigerende kansen, waarbij BlastUP opvalt vanwege het potentiële rendement op de investering van 5000%. Lezers zullen in dit artikel ontdekken welke van deze munten op de rand van een aanzienlijke groei staan, wat overtuigende redenen biedt om ze te overwegen. De schijnwerpers staan ​​op deze altcoins als veelbelovende activa in de cryptowereld voor 2024.

BlastUP brengt Blastbox V2 uit: Een schatkamer vol voordelen

Net nadat BlastUP, het beste lanceerplatform op Blast, $8 miljoen heeft opgehaald in de voorverkoop, introduceert het nog een mogelijkheid om $BLASTUP-tokens te krijgen tegen de voorverkoopprijs met de lancering van Blastbox V2. Deze buitendoos is een schatkist boordevol voordelen, waaronder $BLASTUP-tokens en boosterpunten. Het kopen van BLASTUP-tokens vóór TGE biedt een kans om een ​​slimme investering te doen, aangezien experts potentiële rendementen tot 1000% voorspellen.

Blastbox V2 biedt meer dan alleen waardevolle bezittingen; het is een toegangspoort tot exclusieve privileges op BlastUP. Eigenaars genieten van voordelen zoals NFT en token airdrops, lidmaatschap van de BlastUP Club en prioritaire toegang tot IDO’s.

Ontdek het volledige potentieel van Blastbox V2

Het verkrijgen van Blastbox V2 is uw laatste kans om vroege toegang tot BlastUP tegen de beste prijs veilig te stellen. Dit lanceerplatform ontpopt zich snel als een krachtpatser in de Blast-blockchain en maakt al furore met vier succesvolle IDO’s.

Als je nog steeds op zoek bent naar de volgende grote cryptoschat, zoek dan niet verder. Met slechts 9999 Blastboxes V2 beschikbaar bij de lancering en boordevol ongeëvenaarde functionaliteit, staan ​​deze zeldzame lootboxes klaar om uit de schappen te vliegen.

Grijp nu je Blastbox V2, voordat ze allemaal weg zijn!

Ondo (ONDO) ziet weerstand van $1,19 terwijl de bulls sterk naar voren komen

Ondo (ONDO) handelt momenteel tussen $0,88 en $1,10 en vertoont tekenen van kracht na een recente prijsdump. Bulls winnen aan momentum en stuwen de token deze week met ruim 14% omhoog, hoewel de verandering over één maand negatief is. De munt is de afgelopen zes maanden aanzienlijk gestegen, met winsten van meer dan 3300%. Met een RSI van rond de 57, wat aangeeft dat er noch sprake is van overbought, noch van oversold, en de token dicht bij het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde ligt, zou ONDO binnenkort voorbij het weerstandsniveau van $1,19 kunnen breken. Als de bulls aanhouden, zou een verdere klim naar de volgende weerstand op $1,41 een stijging van ongeveer 30% ten opzichte van de huidige range kunnen opleveren.

Near Protocol (NEAR): Kunnen bulls terrein winnen voor een uitbraak?

Het NEAR Protocol (NEAR) vertoont veelbelovende signalen te midden van de recente onrust op de markt. Momenteel handelt NEAR binnen het bereik van $4,56 tot $5,87 en nadert het belangrijkste weerstandsniveau van $6,34. Met een recente prijsverandering in één week van bijna 27% en een stijging in zes maanden van ongeveer 72%, vertoont het token een aanzienlijk opwaarts momentum. Technische indicatoren zoals een 10-daagse SMA van $5,59 en een RSI van bijna 62 duiden op voldoende bullish enthousiasme. Als deze trend aanhoudt, zou NEAR kunnen stijgen naar zijn tweede weerstand op $7,66, wat een potentiële stijging van meer dan 30% ten opzichte van de huidige bovengrens impliceert.

Notcoin (NOT) prijs toont veerkracht: Bulls klaar voor een potentiële uitbraak

Notcoin (NOT) handelt momenteel tussen $0,0133 en $0,0174, waarbij bulls ondanks recente marktdumps verrassend sterk zijn. De stijging van 10,71% van de munt in de afgelopen week duidt op een groeiend momentum. Met het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $0,0197 lijken de stieren klaar om te pushen. Als Notcoin deze drempel overschrijdt, zou het kunnen stijgen naar $0,0238, wat een potentiële sprong van ongeveer vijfendertig procent betekent. De stijging van 697,25% in de afgelopen zes maanden draagt ​​bij aan het bullish-verhaal. De huidige Relative Strength Index (RSI) van 57,06 laat zien dat het noch overbought, noch oversold is, wat erop wijst dat er meer ruimte is voor groei.

Is LayerZero (ZRO) klaar voor een doorbraak?

Ondanks de recente turbulentie op de cryptomarkt vertoont LayerZero (ZRO) een sterk potentieel voor een bullish uitbraak. ZRO ligt momenteel tussen de $3,48 en $4,39 en bleef boven zijn 10-daagse en 100-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelden van respectievelijk $3,98 en $3,80. De Relative Strength Index (RSI) van bijna 63 geeft aan dat er ruimte is voor opwaartse beweging. Als ZRO de dichtstbijzijnde weerstand op $4,91 kan doorbreken, zou het naar het volgende niveau op $5,83 kunnen stijgen, wat een potentiële stijging van meer dan 30% betekent. De recente prijsverandering van bijna 300% in één maand duidt op een sterk momentum, wat erop wijst dat stieren nog steeds de overhand kunnen hebben.

Conclusie

De markt van 2024 toont veelbelovende altcoins met groeipotentieel. Ondo, Near Protocol, Notcoin en ZRO bieden enkele kortetermijnwinsten. BlastUP valt echter op door zijn indrukwekkende ROI-potentieel van 5000%. Het sterke concept en de integratie van het project binnen het Blast-ecosysteem maken het bijzonder aantrekkelijk. Deze combinatie onderscheidt BlastUP en geeft het het hoogste potentieel onder de genoemde altcoins voor aanzienlijke rendementen.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!