Donald Trump zal nog steeds spreken op Bitcoin Conference in Nashville

Voormalig president Donald Trump heeft zich, slechts enkele uren nadat hij een moordpoging overleefde, ertoe verbonden een persoonlijke toespraak te houden op de komende Bitcoin Conference in Nashville. De organisatoren deelde het volgende bericht op Twitter:

“We zijn blij te kunnen melden dat Donald Trump zich ertoe heeft verbonden zijn toespraak persoonlijk te houden op Bitcoin 2024. We zijn er trots op hem te mogen ontvangen en de solidariteit van de wereldwijde Bitcoin-gemeenschap en onze universele inzet voor de vrijheid van meningsuiting en een vreedzame democratie te delen.”

De Bitcoin Conference, een historisch populair crypto-evenement, zal over minder dan twee weken van start gaan. Om echter voor extra veiligheid te zorgen zal het evenement nu anticiperen op aanvullende veiligheidsmaatregelen op de conferentie.

De herbevestiging van de aanwezigheid van Trump volgt op een mislukte moordaanslag op de voormalige president tijdens een politieke bijeenkomst zaterdag in Pennsylvania, die abrupt onzekerheid veroorzaakte over de presidentiële race van 2024. Trump werd na de schietpartij snel door de geheime dienst weggevoerd in een gepantserd voertuig. De FBI heeft de schutter geïdentificeerd als de 20-jarige Thomas Matthew Crooks, die snel al onschadelijk gemaakt werd.

De Bitcoin Conference van vorig jaar zag deelname van verschillende cryptovriendelijke stemmen in de politiek, waaronder de onafhankelijke presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr., de Amerikaanse senator Cynthia Lummis (R-WY) en de Republikeinse burgemeester van Miami, Francis Suarez.

Dit jaar zal Kennedy terugkeren naast Lummis, terwijl de Republikeinse senatoren van Tennessee, Marsha Blackburn en Bill Hagerty, naar verwachting ook zullen verschijnen. Bovendien wordt verwacht dat de voormalig presidentskandidaat Vivek Ramaswamy op de conferentie zal spreken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!