Crypto analist: Top 5 kleine crypto met potentie in juli – Gaan deze opkomende crypto’s stijgen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de markt nog altijd te maken heeft met grote volatiliteit, lijken steeds meer crypto analisten hun aandacht te verschuiven naar opkomende crypto’s met potentie. Toch blijft het moeilijk om het juiste crypto project te vinden en daarom beschrijven we hieronder een top 5 van opkomende crypto’s met potentie. 

De volatiliteit binnen de crypto markt heeft ervoor gezorgd dat de grote namen binnen de crypto wereld nog altijd niet hebben kunnen overtuigen. Ondanks dat een groot deel van de top 10 van de crypto markt over de afgelopen week duidelijke stijgingen heeft weten door te maken, bevindt deze top 10 zich nog altijd diep in het rood als er gekeken wordt naar de prestaties over de afgelopen maand.

Bitcoin is bijvoorbeeld nog altijd niet in staat geweest om zijn waarde boven de $58.000 te houden, wat op dit moment nog altijd wijst op een bearish sentiment.

Waar de grote crypto’s het nog altijd moeilijk lijken te hebben, zijn het de memecoins met een lage market cap die recentelijk verantwoordelijk zijn geweest voor de grote winsten. Dit soort projecten zijn recentelijk in staat geweest om stijgingen door te maken van soms wel honderden procenten.

Toch is het investeren in memecoins met een lage market cap niet zo makkelijk als het lijkt. Nu er dagelijks tientallen nieuwe memecoins op de markt worden gebracht, is het namelijk erg moeilijk om een betrouwbare kandidaat te vinden met een groot groeipotentieel.

Om deze reden bespreken we hieronder de top 5 crypto volgens crypto analisten. Deze kleine crypto’s met potentie zijn in de nabije toekomst allemaal in staat om aanzienlijke stijgingen door te maken.

Ontdek de top 5 van opkomende crypto’s:

1. Pepe Unchained (PEPU) – Eerste memecoin Layer 2 blockchain ter wereld

Pepe Unchained is bezig om een eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen zodat het gebreken van Layer 1 blockchains op kan lossen. Hiermee voert Pepe Unchained een nieuwe generatie aan van memecoins die niet alleen meer worden ontwikkeld als grap, maar echte utility met zich meebrengen.

Veel memecoins die zich bevinden op Layer 1 blockchains zoals Ethereum hebben vaak te maken met langzame transacties en hoge transactiekosten. Met de eerste memecoin Layer 2 blockchain ter wereld worden deze problemen opgelost. Hierdoor vormt deze blockchain ook een uitstekende launchpad voor nieuwe memecoins.

Gebruikers kunnen met Pepe Unchained naast snelle transacties ook rekenen op extra hoge staking beloningen. Ondanks dat er al meer dan 270 miljoen tokens zijn vastgezet, een indicator van hoeveel vertrouwen gebruikers hebben in de toekomst van PEPU tokens, is er nog altijd een APY te verdienen van boven de 580%. 30% van de token voorraad is apart gezet voor deze staking beloningen die worden uitgedeeld over een periode van 2 jaar.

De presale heeft 20% van de token voorraad tot zijn beschikking. Deze presale bleek al snel een groot succes en heeft inmiddels al meer dan $3,2 miljoen weten op te halen. Tokens kosten tijdens deze presale $0,0083926 per stuk, maar deze prijs zal in elke nieuwe fase verder gaan toenemen. Geïnteresseerde investeerders zullen zich dus moeten haasten om te profiteren van de huidige lage prijs.

Bezoek Pepe Unchained Presale

2. PlayDoge (PLAY) – Nieuwe Play 2 Earn memecoin brengt remake van Tamagotchi game op de markt

PlayDoge is een nieuwe Play 2 Earn memecoin die bezig is met de ontwikkeling van een remake van de bekende Tamagotchi game van de jaren 90. Bij deze game moeten gebruikers voor hun eigen virtuele huisdier zorgen. In het geval van PlayDoge is dit virtuele huisdier de iconische Doge meme.

Gebruikers zullen moeten zorgen voor hun Doge hond en het vervolgens moeten trainen zodat ze het in kunnen zetten bij minigames. Door minigames te winnen kunnen vervolgens PLAY tokens verdiend worden. Ook kunnen gebruikers op een leaderboard gerankt worden wat natuurlijk extra prijzen met zich meebrengt.

De mobiele game omarmt de jaren 90 nostalgie volledig door gebruik te maken van 8-bit 2D vormgeving. Ook is de gameplay ‘side-scrolling’, net als andere bekende jaren 90 games zoals Super Mario Bros. Waar spelers van de Tamagotchi game een speciaal apparaatje moesten kopen, kunnen spelers van PlayDoge de mobiele game gewoon downloaden via de Google Play Store of App Store.

De presale van PlayDoge raakt erg snel uitverkocht en er is inmiddels al meer dan $5,6 miljoen opgehaald. In elke nieuwe fase van de presale stijgt de prijs van een PLAY token wat betekent dat de huidige prijs van $0,00518 niet lang meer stand zal houden. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

WienerAI (WAI) – Nieuwe memecoin combineert hilariteit van memecoins met functionaliteit van AI crypto’s

WienerAI is een nieuwe memecoin die aantrekkelijk is voor zowel de memecoin als AI crypto community. Dit project wordt namelijk vormgegeven door een hilarische Wiener hond, dit is echter een Wiener hond beïnvloed door AI. WienerAI introduceert namelijk ook een unieke AI trading bot.

De AI trading bot stelt gebruikers in staat om crypto gerelateerde vragen te stellen. Met de antwoorden op deze vragen kunnen gebruikers beter geïnformeerde trading beslissingen nemen. Ook kunnen gebruikers deze nieuwe info meteen toepassen aangezien trading ook mogelijk is via de AI trading bot.

Naast dat gebruikers een poging kunnen wagen om winsten te verdienen via trading, is er ook een mogelijkheid om extra crypto te verdienen als de WAI token wordt vastgezet. Op dit moment is er een APY te behalen van boven de 150%, ondanks dat er al meer dan 6,7 miljard WAI tokens zijn vastgezet. Dit grote aantal vastgezette tokens is een teken dat gebruikers vertrouwen hebben in de toekomst van deze token.

De presale van WienerAI bleek ook al snel een groot succes en wist ondanks zelfs voorbij de $7 miljoen mijlpaal te stijgen. WAI tokens zijn nu te koop voor $0,00073 per stuk, maar dit is een prijs die in elke nieuwe fase van de presale verder gaat stijgen. Dit betekent dat er nu nog maar kort de tijd is om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – Play 2 Earn memecoin lanceert gaming wereld die zich afspeelt in het Wilde Westen

Shiba Shootout is een nieuwe Play 2 Earn memecoin die bezig is met de ontwikkeling van een volledige gaming wereld die zich afspeelt in het Wilde Westen. Binnen deze gaming wereld kunnen gebruikers op vele verschillende manieren beloningen verdienen. Zo kunnen gebruikers het bijvoorbeeld als cowboy tegen elkaar opnemen om een Shiba Sharpshooter te worden. 5% van de totale token voorraad is gereserveerd voor het belonen van Shiba Sharpshooters.

Ook kunnen gebruikers meedoen aan de Lucky Lasso Lottery op zoek naar grote prijzen. Daarnaast zijn er andere functies zoals de Campfire Stories sessies waarin gebruikers hun crypto ervaringen met elkaar kunnen delen. Ook hier is natuurlijk de native SHIBASHOOT token te verdienen.

Gebruikers die hun SHIBASHOOT tokens willen staken kunnen dit doen via het Cactus Staking systeem. Bij dit staking systeem zal je kapitaal worden afgebeeld middels een cactus. Hoe groter je kapitaal wordt, hoe groter je cactus zal groeien. Je zult je kapitaal dus letterlijk zien groeien.

De presale van Shiba Shootout heeft inmiddels al meer dan $600.000 weten op te halen, ondanks dat het kort geleden pas live is gegaan. Tokens kosten op dit moment $0,0195 per stuk, maar zullen tegen het einde van het weekend verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Shiba Shootout Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuwe memecoin geïnspireerd door de vrijheid van base jumping

Base Dawgz is een nieuw crypto project dat bezig is met de ontwikkeling van een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen. Het team zegt geïnspireerd te zijn door de vrijheid van base jumping, en deze vrijheid te kunnen vertalen naar de blockchain door gebruikers de mogelijkheid te geven om hun fondsen feilloos te verplaatsen over meerdere blockchains.

Om deze gedecentraliseerde wereld te realiseren zal de native DAWGZ token naast de Base blockchain ook beschikbaar zijn voor de Ethereum, Solana, BNB en Avalanche blockchains. Dit betekent dat gebruikers hun tokens feilloos kunnen verplaatsen over hun favoriete blockchains.

Bij Base Dawgz kunnen gebruikers vertrouwen op een veilig project met duidelijke tokenomics. De smart contracts van dit project zijn namelijk volledig geaudit, en tijdens deze audit kwamen er geen problemen naar voren. De tokenomics worden daarnaast duidelijk beschreven op de officiële website van Base Dawgz. 20% van de token voorraad is gereserveerd voor staking beloningen, 20% voor de presale en de rest van de token voorraad wordt verdeeld over liquiditeit, DAWGZ beloningen, listings en marketing.

De presale van Base Dawgz is in korte tijd in staat geweest om al bijna $2,5 miljoen aan vroege investeringen op te halen. Deze presale gaat dinsdag ochtend zijn volgende fase in, zodra het zijn volgende fase ingaat zal de huidige prijs van $0,0061 per stuk ook verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, SOL, BNB en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!