Spot Ethereum ETF’s zullen een instroom van $5 miljard aantrekken die naar deze altcoins zal stromen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt bruist van opwinding en verwachting nu Spot Ethereum ETF’s een duizelingwekkende investering van $5 miljard zullen aantrekken. Volgens experts uit de sector zal deze enorme kapitaalinstroom zich verder uitstrekken dan Ethereum en ten goede komen aan andere veelbelovende altcoins zoals ETFSwap (ETFS), WorldCoin (WLD) en NotCoin (NOT).

ETFSwap (ETFS) sluit zich aan bij de competitie van zeer gewilde altcoins

ETFSwap (ETFS) is een topkeuze geworden voor veel beleggers die op zoek zijn naar altcoins met potentiële groeimogelijkheden. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een go-to-platform voor het verhandelen van exchange-traded funds (ETF’s). Het is een DeFi-platform waarmee beleggers kunnen beleggen in echte ETF’s, ondersteund door gereguleerde investeringsbanken die voldoen aan de MiCa-regels.

De synergie tussen ETFSwap (ETFS), traditionele ETF’s en Spot Ethereum ETF’s heeft de waardestijging van zijn oorspronkelijke token gestimuleerd. Het ETFSwap (ETFS)-token heeft een enorme accumulatie gekend door institutionele kopers die op de lange termijn beleggen. Ze kijken uit naar de groei van het platform, die meer geregistreerde gebruikers omvat dan de huidige 10.000 gebruikers, en de aanstaande lancering van de ETFSwap (ETFS) ETF. Beleggers zijn van mening dat deze ontwikkeling de groei zal stimuleren en ETFSwap (ETFS) tot de top van de grootste crypto’s zal maken, waardoor hun investeringswaarde enorm zal toenemen.

Particuliere beleggers speculeren ook dat kortetermijngroei hun investering snel in een groot fortuin kan veranderen. Zij geloven dat de aankondiging van de lancering van ETFSwap (ETFS) op tier-one-beurzen de waarde ervan zal vergroten. Bovendien wordt verwacht dat meer investeringen in de ETF-markt, nu Solana en andere altcoins zullen worden toegepast voor Spot ETF-handel, ook een impact zullen hebben. Experts voorspellen tot 100x wanneer ETFSwap (ETFS) wordt gelanceerd. Het aantal gekochte ETFSwap (ETFS) onthult dit bullish sentiment van beleggers. Volgens gegevens heeft de ETFS-voorverkoop in de tweede voorverkoopfase meer dan 40 miljoen tokens verkocht, naast de meer dan 250 miljoen verkochte tokens in de eerste fase. Er is ook 2 miljoen dollar opgehaald.

Velen voorspellen dat de tokenprijs nog steeds op $0,01831 wordt verkocht naarmate de volgende voorverkoopfase dichterbij komt vanwege de enorme vraag nu zowel handelaren op het ETFSwap-platform als investeerders kopen. Handelaren kopen het ETFS-token omdat het een toegangspoort is tot speciale handelsinstrumenten (waaronder de speciale handels-AI van ETFSwap), exclusieve ETF-lijstinformatie en toegang tot handelskortingen. Wat investeerders betreft, is een enorme ROI de drijvende kracht.

Posities van WorldCoin (WLD) voor groei vóór de instroom van Ethereum ETF’s

WorldCoin (WLD), een grote speler in de wereld van altcoins, zal gaan profiteren van de Spot Ethereum ETF-hype en de binnenkomende investeringen. Nu de Spot Ethereum ETF over een paar weken op volle gang is, zou het mainstream bewustzijn kunnen brengen in de visie van WorldCoin (WLD) op financiële inclusie en identiteitsverificatiesysteem. WorldCoin (WLD) heeft een nieuwe waardepropositie die de aandacht van investeerders heeft getrokken. Onlangs kondigde het bedrijf aan dat het zijn beveiligingssysteem zou versterken in een poging belanghebbenden te verzekeren van een rotsvaste activabeveiliging.

WorldCoin (WLD) handelt momenteel op $2,36 en ervaart een stijging van 1,5% na de recente veiligheidsaankondiging. Beleggers zien dit als een teken van groei, die nog verder kan stijgen naarmate de verwachte instroom van Spot Ethereum ETF’s de investeringen in WorldCoin (WLD) stimuleert.

Notcoin (NOT) om de groeicursus voort te zetten met dreigende blootstelling

Notcoin (NOT), hoog genoteerd op de altcoins-markt, maakt momenteel furore in de cryptogemeenschap en zal ook meer zichtbaarheid en investeringen genieten, aangezien Spot Ethereum ETF’s naar verwachting tot $5 miljard instroom zullen aantrekken. Notcoin (NOT) is voor veel investeerders al een van de beste crypto-investeringen.

Momenteel gerangschikt in de top 100 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, heeft Notcoin (NOT) binnen twee maanden na het bereiken van grote beurzen miljoenen investeringen verdiend. Hoewel gemeenschapsondersteuning tot nu toe een belangrijke rol heeft gespeeld in de groei van Notcoin (NOT), heeft dit Game-fi-platform een ​​play-to-earn-tokensysteem geïntegreerd in het TON-ecosysteem.

Crypto-experts verwachten dat Notcoin (NOT) de komende weken zal profiteren van de combinatie van het nut en de blootstelling van Spot Ethereum ETF’s.

Conclusie

Notcoin (NOT) en WorldCoin (WLD) zijn inderdaad veelbelovende altcoins. De synergie van ETFSwap (ETFS) met Spot Ethereum ETF’s geeft het echter een grote voorsprong. Omdat het misschien wel een van de eerste altcoins is die een enorme vlucht neemt wanneer de verwachte instroom van $5 miljard begint binnen te druppelen, is het kopen van ETFSwap (ETFS) nu voor $0,01831 een absoluut koopje.

Voor meer informatie over de $ETFS-voorverkoop:

Bezoek ETFSwap-voorverkoop
Sluit u aan bij de ETFSwap-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!