Kunnen SHIB, RABT of FLOKI je in 2024 miljonair maken?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De vraag komt bij elke cryptohandelaar op de altcoinmarkt voor. Iedereen is gretig op zoek naar een token om dit jaar de gewenste winst op te leveren, en tot nu toe zijn de meeste van de beste cryptomunten mislukt.

Nu zijn we allemaal terug bij memecoin, omdat DeFi-projecten overal in bearish water zitten. Raboo ($RABT) is een topkeuze voor zomerwinsten, ondanks dat het een nieuwkomer is in de cryptoscene. Het token overschaduwt zijn memecoin-rivalen, Shiba Inu (SHIB) en Floki Inu (FLOKI), met vooruitzichten voor de toekomst en plannen voor het heden.

Zo ziet de mememarkt eruit.

De bearish trend doet de koerswinsten van SHIB teniet

Het Shiba Inu-token was aan het begin van de week bullish, toen het algemene momentum van de meme-munten doorwerkte op de SHIB-prijs. De stijging van Bitcoin naar $62.000 leek de beweging in gang te zetten, en Shiba Inu klikte als een typische memecoin.

Die piek is echter al in de put verdwenen. De hele cryptomarkt verliest momenteel winst, maar Shiba Inu lijkt op het laagste punt te staan ​​vergeleken met andere munten. De daling van Bitcoin naar een nieuw maandelijks dieptepunt van $57.392 lijkt de koers van Shiba Inu mee te trekken.

De topcrypto’s, Bitcoin en Ethereum, hebben alleen al de afgelopen 24 uur aanzienlijke verliezen geleden. Meme-tokens zijn sterk gecorreleerd met BTC- en ETH-bewegingen, en de SHIB-prijs heeft 9% intraday- en 14% wekelijkse verliezen geleden.

Floki Inu boekt bescheiden winst

De memes met hondenthema piekten vorige maand, en dat hielp FLOKI op weg door de bull run. De winsten zijn traag geweest en er is beperkte liquiditeit, maar recente rapporten laten zien dat Floki Inu floreert.

FLOKI’s nieuwe handelsbot, die op het hoofdnet werd gelanceerd, is een ander hulpprogramma/functie die de betrokkenheid onder handelaren heeft gestimuleerd. Sinds de bot op het netwerk is geplaatst, presteert Floki Inu beter dan zijn meme-tegenhangers.

De sterke fundamenten en gebruiksvriendelijke functies van het token plaatsen Floki Inu in vergelijking met Dogecoin. FLOKI handelt momenteel echter met wekelijkse verliezen van 13%, omdat de val van Bitcoin een rimpeleffect had op alle meme-munten.

Noch SHIB, noch FLOKI zullen dit jaar ook maar in de buurt komen van enorme winsten. Behalve dat de bescheiden winst jouw ding is, is Raboo een veel betere keuze.
Het ‘waarom’ staat hier beneden.

Raboo biedt crypto-gebruikers memes met langetermijnplannen

Het is niet gebruikelijk om een ​​meme-munt te vinden met langetermijnplannen. Afgezien van FLOKI en een paar anderen, is de meerderheid tevreden met het wegpompen van altcoin-rally’s op de markt. Nu wil Raboo het succes van Floki Inu op de cryptomarkt naar een hoger niveau tillen.

Voordat je erover nadenkt: Raboo laat zijn meme-verantwoordelijkheden niet varen. In feite zal het token zijn merk promoten via zijn eigen memes. Wat de memes van Raboo speciaal maakt, is het feit dat ze zijn geproduceerd op basis van zowel menselijke als AI-input. Het Rabooscan-programma op het ecosysteem van Raboo is een generatieve AI die een cruciaal punt vormt voor het maken van meme’s. Met AI aan hun kant kun je het beste van memes van Raboo verwachten.

De Post-to-Earn-functie binnen Raboo zorgt ervoor dat gebruikers hun grappige foto’s, video’s en GIF’s kunnen bijdragen aan het platform in ruil voor $RABT-tokens. Het mooie is dat je deze tokens al kunt verdienen voordat de voorverkoop is afgelopen.

Conclusie

De Raboo-voorverkoop is de plek waar u terecht kunt voor uw $RABT-tokens. De voorverkoop nadert al zijn einde, maar je hebt nog wat tijd om je voorverkooptokens te bemachtigen voordat ze officieel van start gaan.

Elke token is momenteel $0,0048 waard, maar er wordt gezegd dat de prijs zal stijgen naarmate de voorverkoop vordert. Ga nu naar de voorverkoopwebsite en begin met het stapelen van uw $RABT-munten om geld te verdienen uit de voorverkooppool met 233% winst.

Het is zelfs nog leuker om uit $RABT te putten, omdat experts de munt een tip gaven van 100x als ze een grote beurs bereiken.

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!