Crypto-veteraan is bullish op DOGE en deze top 100 altcoin

De mede-oprichter en voormalig CEO van BitMEX, Arthur Hayes, heeft onlangs zijn optimisme uitgesproken over zowel Dogecoin (DOGE) als een andere top 100 altcoin, ondanks het huidige negatieve sentiment op de cryptomarkt.

De crypto-veteraan vertelde zijn 524.900 volgers op X (voorheen Twitter) dat hij in deze cyclus nog meer opwaarts potentieel ziet voor memecoin Dogecoin en tokenisatie-protocol Pendle (PENDLE). Hij beschreef het als volgt:

“Ik ben dol op deze schokkerige zijwaartse naar beneden-prijsactie voor shitcoins. Ik voeg PENDLE en DOGE toe aan mijn bags.”

DOGE handelt op het moment van schrijven voor $0,12, een stijging van meer dan 2% in de afgelopen 24 uur. Ondertussen handelt PENDLE op het moment van schrijven voor $5,65, een stijging van bijna 13% op de dag.

Het is belangrijk om te vermelden dat Hayes ook adviseur is voor het Pendle-project. Tevens werd er onlangs ontdekt dat hij $8,4 miljoen aan PENDLE-tokens vergrendeld heeft tot 5 september van dit jaar.

PENDLE, het eigen token van het platform, kan worden gebruikt om beloningen te verdienen door degenen die liquiditeit aan het protocol verschaffen. Het vergrendelen van PENDLE-tokens kan maximaal twee jaar worden gedaan en stelt gebruikers in staat te stemmen over bestuursvoorstellen, terwijl ze ook 3% verdienen van alle opbrengsten die zijn gegenereerd door de opbrengstdragende tokens (YT).

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!