Gids van experts voor de beste crypto’s van de bull run

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Momenteel doorloopt de cryptocurrency-markt een fase van consolidatie en anticipatie. Onlangs kreeg Bitcoin te maken met aanzienlijke schommelingen: het steeg naar een indrukwekkende $73.777, om vervolgens te corrigeren en onder de drempel van $62.000 te vallen. Deze stabilisatie dient als een potentiële voorbode voor verhoogde altcoin-activiteit; Analisten voorzien bullish trends ondanks het feit dat ze mogelijke oppervlakkige correcties in het verschiet hebben. De huidige toestand van de markt – gekenmerkt door de volatiele prijsschommelingen van Bitcoin en een naderende altcoin-rally – creëert een dynamische achtergrond: een achtergrond die beleggers verleidelijke kansen biedt in dit steeds evoluerende landschap. Terwijl de markt zich opmaakt voor een potentiële aanzienlijke stijging van de altcoin-waarderingen, blijkt deze omgeving bijzonder gunstig: het bevordert de identificatie van optimale kooppunten.

Welke munten zullen de bull run leiden? Welke zullen achterblijven in deze golf van intense potentiële groei? Tijd om erachter te komen door ons artikel te lezen.

ScapesMania: Het grote debuut

Na een enorm succesvolle voorverkoop die 6,125 miljoen dollar aan financiering opbracht, bijna 18.400 houders trok en meer dan 60.000 volgers trok, was eindelijk het langverwachte beursdebuut van ScapesMania aangebroken.

$MANIA stapt in PancakeSwap, een populaire DEX op het Binance Smart Chain-netwerk dat bekend staat om zijn grote gebruikersbestand en liquiditeit. Maar dat is nog maar het begin. Na PancakeSwap onderzoekt het project de mogelijkheden voor CEX-noteringen, wat de mogelijkheden voor potentiële groei zou kunnen vergroten. Ontdek hier de aanpak van het team ten aanzien van de CEX-vermeldingen.

De handel begon met MANIA/WBNB en MANIA/USDT liquiditeitsparen. USDT is de belangrijkste bron van liquiditeit volgens de vraag van de gemeenschap. De debuuthandelsdag was opmerkelijk. De tokenprijs heeft veerkracht getoond, wat wijst op robuuste tokenomics en veelbelovende projectvooruitzichten. ScapesMania heeft aan iedereen bewezen dat het niet zomaar een eendaags ICO-project is, maar een serieuze onderneming die zich inzet om samen met de gemeenschap van houders te groeien.

Het aantal houders bleef in de eerste 24 uur stabiel op 18,41K, met een handelsvolume van $2,25 miljoen. ScapesMania domineerde onmiddellijk de Hot Pairs-lijst van DEXTools. Geen verdere uitleg nodig.

Baanbrekende benadering van gaming

Als je nog niet bekend bent met waar ScapesMania over gaat, volgt hier een kort overzicht. Het is een gaming-ecosysteem waar spelers meeslepende ervaringen kunnen opdoen zonder enige voorafgaande kennis van cryptovaluta. Ondertussen kunnen de eigenaren profiteren van het succes van het project en via DAO inspraak hebben in de richting ervan.

Door gebruik te maken van de groeiende casual gaming-industrie tijdens de huidige bull run bevindt ScapesMania zich in een gunstige positie. Als je crypto-nieuws volgt, ben je waarschijnlijk getuige geweest van succesverhalen over gamingprojecten tijdens de recente marktrally. Nu is ScapesMania helemaal klaar om van start te gaan en zijn potentieel te ontketenen in een bloeiende niche.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Vraagt u zich af waarom de community massaal naar ScapesMania komt?

Laten we de aantrekkingskracht ervan ontcijferen:

  • De tokenomics van $MANIA zijn zorgvuldig uitgebalanceerd met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema is bedoeld om een evenwicht te bewaren tussen vraag en aanbod.
  • Het $MANIA-token dient voor het bestuur in de zich ontwikkelende DAO en fungeert als in-game valuta in het pilot-gamingproject. Communityleden kunnen ook tokens inzetten voor extra beloningen en deelnemen aan activiteiten voor meer tokens. Het team werkt actief aan het uitbreiden van de bruikbaarheid van het token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en de gebruiksscenario’s ervan binnen het ecosysteem te vergroten.
  • Er is een solide promotiestrategie voor post-listing in het spel. Het team heeft zijn marketingtalent gedemonstreerd, wat blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $6 miljoen, het aantal 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van meer dan 60K+ en een gemiddeld maandelijks verkeer van meer dan 75K+. Om het bereik van het project verder uit te breiden, test ScapesMania voortdurend nieuwe marketingkanalen.
  • Het smart contract van het project heeft een goedkeuringsstempel gekregen van BlockSafu. Als houder kunt u vertrouwen op de inzet van het platform op het gebied van veiligheid.
  • ScapesMania wint terrein op belangrijke cryptoplatforms, ondersteund door steun van gerespecteerde influencers in het veld.

De weg voor ons

In een wereld waar casual gaming regels zijn, loopt ScapesMania voorop door slim te voldoen aan wat de markt vraagt. In tegenstelling tot andere projecten die te maken hebben met de verbinding met hun publiek, sluit ScapesMania aan bij de wensen van de gemeenschap: gamers genieten van hun favoriete tijdverdrijf terwijl de eigenaren profiteren van het succes van het ecosysteem.

Volgens Statista zal de casual gaming-industrie naar verwachting omhoogschieten naar 19,12 miljard dollar in 2027. Deze voorspelling markeert de niche als potentieel lucratief.

Nu de doelstellingen voor het genereren van fondsen zijn overtroffen, is het team nu volledig ondergedompeld in productontwikkeling. Om snel van start te kunnen gaan, werkt het project samen met de ontwikkelaars die in 2023 een prestigieuze subsidie hebben binnengehaald voor de categorie Metaverse/Gaming/NFT. Sven, CEO van ScapesMania, zegt:

“Zoals u weet is een bekwaam team van cruciaal belang om ambitieuze doelen te bereiken. Je kunt nu al zien hoe bekwaam en efficiënt ons lanceerteam werkelijk is. We werken tegelijkertijd aan het product. We geven ook prioriteit aan de versterking van het ontwikkelingsteam. Om de bedrijfsvoering te stroomlijnen, combineer ik de rollen van CEO en CTO.”

Word lid van het community-kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases.

Gemeenschapsvertrouwen

De cryptogemeenschap gonst van het project op populaire platforms. Ze zijn enthousiast om zich bij ScapesMania aan te sluiten omdat ze de visie delen en er actief bij betrokken willen zijn. Walvissen merken dit ook op, met stortingen die al boven de $20.000 liggen.

Het is duidelijk dat dit succes niet mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters hartelijk voor deze kickstart. En onthoud: dit is nog maar het begin: er komt nog veel meer!

Sluit je aan bij de ScapesMania-beweging

Het avontuur van ScapesMania begint nog maar net. Nu de casual gaming-industrie zich opmaakt voor exponentiële groei in de komende jaren, is er nooit een beter moment geweest om dit veelbelovende landschap aan te boren.

Weet je nog hoe gamingprojecten in 2021 een hoge vlucht namen? Welnu, de huidige hausse op de cryptomarkt zou een vergelijkbare kans op expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële steun heeft de munt zijn veerkracht al bewezen.

Het toekomstige prijstraject hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, waarin ScapesMania allemaal uitblinkt, waardoor eindeloze mogelijkheden in het verschiet liggen.

Waarom wachten? Onderneem vandaag nog actie! Verzeker uw plek op een potentieel lonende reis – pak nu uw $MANIA-tokens op PancakeSwap.

>>> Sluit je aan bij 18K-houders – Koop nu $MANIA! <<<

Cosmos (ATOM): De groei van het interoperabele ecosysteem

Cosmos (ATOM) heeft zichzelf gevestigd als een belangrijke speler in de blockchain-ruimte, met de nadruk op interoperabiliteit en schaalbaarheid. Met zijn innovatieve consensusmechanisme en het Inter-Blockchain Communication (IBC)-protocol zorgt Cosmos (ATOM) ervoor dat verschillende blockchains naadloos met elkaar kunnen communiceren en transacties kunnen uitvoeren.

Cosmos (ATOM) heeft aanzienlijke prijsbewegingen meegemaakt, die de reactie van de markt op zijn technologische vooruitgang en groeiend ecosysteem weerspiegelen. De nadruk van het project op het creëren van een gedecentraliseerd netwerk van interoperabele blockchains heeft aanzienlijke investeringen opgeleverd.

Vooruitkijkend is Cosmos (ATOM) klaar voor groei naarmate de vraag naar interoperabele blockchain-oplossingen toeneemt. Het wordt echter geconfronteerd met uitdagingen van opkomende concurrenten en de noodzaak om voortdurend te innoveren om zijn positie op de markt te behouden.

Sui (SUI): Een nieuwkomer met potentieel

Sui (SUI) is een relatief nieuwkomer op de cryptocurrency-markt en krijgt snel erkenning vanwege zijn prestaties en schaalbaarheid. Door gebruik te maken van een nieuw consensusmechanisme wil Sui (SUI) een platform bieden voor de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties met hoge doorvoer.

Ondanks de recente lancering heeft Sui (SUI) veelbelovende prijsacties laten zien, wat wijst op een sterke marktinteresse in de technologie en potentiële toepassingen ervan. De focus van het project op schaalbaarheid en ontwikkelaarsvriendelijke functies heeft het tot een opmerkelijk project gemaakt om naar te kijken.

De toekomst van Sui (SUI) ziet er rooskleurig uit omdat het ontwikkelaars en projecten naar zijn ecosysteem blijft aantrekken. Als nieuwkomer moet het echter omgaan met de uitdagingen van het opbouwen van een robuust en veilig netwerk, terwijl het moet concurreren met gevestigde platforms.

ApeX Protocol (APEX): Een revolutie in de handel in derivaten

ApeX Protocol (APEX) maakt furore in de gedecentraliseerde financiële ruimte (DeFi) door een niet-bewarend handelsplatform voor derivaten aan te bieden. Het trade-to-earn-model en het innovatieve gebruik van het BANANA-token voor beloningen hebben de aandacht getrokken van handelaren en investeerders.

De introductie van handels-om-verdien-prikkels en het BANANA-token hebben een positieve invloed gehad op de marktaanwezigheid van ApeX Protocol (APEX). De unieke benadering van het platform voor de handel in derivaten in een gedecentraliseerde omgeving heeft het potentieel om traditionele markten te ontwrichten.

Het innovatieve model ApeX Protocol (APEX) positioneert het voor potentiële groei binnen de DeFi-sector. Het wordt echter geconfronteerd met uitdagingen als gevolg van toezicht door de regelgeving en de noodzaak om platformbeveiliging en gebruikersvertrouwen te garanderen.

Avalanche (AVAX): Gedecentraliseerde applicaties schalen

Avalanche (AVAX) staat bekend om zijn consensusframework met hoge doorvoer en lage latentie, waardoor het een voorkeursplatform is voor gedecentraliseerde applicaties (DApps) en aangepaste blockchain-netwerken. Het ecosysteem heeft een snelle groei doorgemaakt, met talloze projecten die voortbouwen op Avalanche.

De prijs van Avalanche (AVAX) is beïnvloed door de technologische prestaties en de acceptatiegraad onder ontwikkelaars. Het vermogen van het platform om schaalbare en efficiënte dApps te ondersteunen, heeft het tot een waardevol bezit in de cryptocurrency-markt gemaakt.

Avalanche (AVAX) zal naar verwachting zijn opwaartse traject voortzetten naarmate het meer projecten en gebruikers naar zijn ecosysteem trekt. Het moet echter de beperkingen van de schaalbaarheid en de concurrentie van andere Layer 1-oplossingen aanpakken om zijn groei te ondersteunen.

Conclusie

Momenteel ervaart de cryptocurrency-markt een staat van verandering: recente prijsbewegingen in Bitcoin suggereren consolidatie – mogelijk voorafgaand aan een aanzienlijke altcoin-rally. In het licht hiervan wordt het in deze omstandigheden leren over de best presterende munten met een groot potentieel een geweldig idee. Na het lezen van de tekst zul je veelbelovende opties kunnen ontdekken en wellicht zelfs je volgende superkweker kiezen. Naar onze mening heeft ScapesMania meer potentieel dan de meeste andere opties.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!