Top 5 DeFi- en memecoins die klaar zijn om 15x te groeien in Q4 2024 – Keuze van analisten

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Naarmate de cryptomarkt evolueert, trekken bepaalde DeFi- en memecoins de aandacht van analisten, die potentieel voor aanzienlijke groei in het laatste kwartaal van 2024 laten zien. Met voorspellingen van tot wel 15-voudige stijgingen, kunnen deze tokens opmerkelijke kansen bieden. Door de dynamiek en factoren te onderzoeken die dit optimisme voeden, zou kunnen worden benadrukt welke digitale activa klaar zijn voor een stijging.

De ZDEX-voorverkoop is uw raket naar DeFi-rijkdom!

De ZDEX-voorverkoop is uw kans om in te stappen in het volgende DeFi-beest voordat het naar de maan schiet – laat het niet glippen! Vanaf slechts $0,0017 stijgt ZDEX snel, met voorspellingen van rendementen tot 1.000% in de komende bullmarkt.

ZDEX is de motor achter ZircuitDEX, de razendsnelle DEX die is gebouwd op Zircuit L2. ZircuitDEX biedt swaps die soepeler zijn dan een Formule 1-pitstop, extreem lage kosten en minimale slippage, waardoor handelen moeiteloos wordt. Volledig EVM-compatibel, integreert het naadloos met Ethereum-tools, terwijl de ZK-proof beveiliging uw activa steviger vasthoudt dan een kluis.

Voor liquiditeitsaanbieders biedt de geconcentreerde liquiditeitsfunctie van ZircuitDEX tot 500x kapitaalefficiëntie dan welke andere DEX dan ook. En met geautomatiseerde strategieën die achter de schermen werken, groeien uw winsten terwijl u ontspant en geniet van de rit.

🚀 Memecoin-winsten die elke adrenalinekick die u ooit hebt gevoeld, verslaan 🚀

Hebt u eerdere memecoin-explosies gemist, zoals de stijging van 14.000% van BRETT? Dit is uw kans om vooruit te komen! Met het memecoin-lanceerplatform van ZircuitDEX kunt u vroege toegang krijgen tot de volgende grote token en zelfs cashen voordat de hype toeneemt.

Momenteel is ZircuitDEX een van de meest veelbelovende DeFi-projecten die er zijn. Wacht dus niet langer: de voorverkoop is begonnen, de klok tikt door en ZDEX-tokens vliegen letterlijk de schappen uit, met DEX-governance, airdrops, staking en de potentie voor enorme winsten die allemaal voor het grijpen liggen.

>>> Volg in de voetsporen van UNI en beveilig nu uw ZDEX! <<<

Site: ZircuitDEX
Twitter: https://x.com/ZircuitDEX
Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

ENA: Een onbekende entiteit op de cryptocurrency-markt

Er is geen algemeen erkende cryptocurrency met de naam ENA. Zonder officiële informatie of marktgegevens is het moeilijk om de munt te introduceren of de technologie en het potentieel ervan te beoordelen. Daarom kan de aantrekkelijkheid ervan in de huidige marktcyclus niet worden beoordeeld.

TURBO: Door AI gecreëerde cryptocurrency die nieuwe grenzen verkent

TURBO is een cryptocurrency-token die in 2023 werd gelanceerd als een experiment in het gebruik van kunstmatige intelligentie om digitale activa te creëren. TURBO is ontwikkeld door kunstenaar Rhett Mankind met hulp van AI-taalmodellen en is ontworpen om de mogelijkheden van AI in de cryptowereld te testen. De munt kreeg snel aandacht vanwege zijn unieke oorsprong en de nieuwigheid van een door AI beïnvloed project. De technologie van TURBO maakt gebruik van standaard blockchainprotocollen, maar het creatieproces onderscheidt het van andere cryptovaluta. In de huidige marktcyclus maken de onderscheidende achtergrond en de groeiende interesse van de community van TURBO het een intrigerende optie voor liefhebbers die op zoek zijn naar innovatieve cryptoprojecten.

FTM: Snelle blockchain voor schaalbare DApps

FTM is de native cryptocurrency van het Fantom-netwerk, een hoogwaardig, schaalbaar smart contractplatform. Fantom gebruikt een uniek consensusmechanisme genaamd Lachesis, dat snelle transactiesnelheden en lage kosten mogelijk maakt. Het platform is bedoeld om de beperkingen van eerdere blockchaintechnologieën te overwinnen door een veilige en efficiënte omgeving te bieden voor gedecentraliseerde applicaties. FTM wordt gebruikt voor staking, governance en transactiekosten binnen het netwerk. Met de groeiende interesse in schaalbare blockchainoplossingen heeft FTM potentieel in de huidige markt. De technologie pakt belangrijke uitdagingen in de blockchain-ruimte aan, wat aantrekkelijk kan zijn voor ontwikkelaars en gebruikers die op zoek zijn naar efficiënte platforms.

PONKE: Een introductie en marktpotentieel

Vanaf oktober 2023 is er geen openbaar beschikbare informatie over PONKE Coin. Het kan een nieuwe cryptocurrency zijn die is gelanceerd na mijn laatste update of een die niet algemeen bekend is. Zonder details over de technologie of functies is het moeilijk om de munt te introduceren of het potentieel ervan te evalueren. Om te bepalen of PONKE Coin aantrekkelijk is in de huidige marktcyclus, raadpleegt u recente bronnen of officiële aankondigingen voor de meest actuele informatie.

Conclusie

ENA, TURBO, FTM en PONKE hebben potentieel, maar bieden op korte termijn minder. ZircuitDEX onderscheidt zich met 500X kapitaalefficiëntie, snelle transacties en nul slippage. De ZDEX-token is in pre-sale met 70% korting, met als doel 500% rendement bij lancering. ZDEX vasthouden geeft vroege toegang tot memecoins, lagere kosten, bestuursrechten en inkomstendeling.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.