5 altcoins die Bitcoin kunnen overtreffen in 2025 — Met Cardano, Shiba Inu en 3 minder bekende tokens

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin domineert al lang de markt voor cryptovaluta, maar het landschap verandert. Sommige minder bekende munten zouden tegen 2025 hogere rendementen kunnen opleveren. Dit artikel belicht vijf altcoins die Bitcoin potentieel kunnen overtreffen. Het bevat Cardano, Shiba Inu en drie andere verborgen pareltjes. Ontdek welke tokens de volgende grote doorbraak in de cryptowereld kunnen zijn.

CYBRO presale overschrijdt $3 miljoen: Een one-in-a-million Next GEN DeFi-investeringsmogelijkheid

CYBRO trekt de aandacht van crypto whales nu zijn exclusieve token presale snel boven de $3 miljoen uitkomt. Dit next-generation DeFi-platform biedt investeerders ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten te maximaliseren in elke marktconditie.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, met CYBRO-tokens beschikbaar voor een presaleprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto whales en influencers aangetrokken, wat duidt op een sterk vertrouwen en interesse. In een andere spannende update heeft CYBRO een verwijzingsprogramma geïntroduceerd. Het biedt 12% commissie van tokenaankopen van directe referenten, 3% van referenten op het tweede niveau en 2% van referenten op het derde niveau. Beloningen worden wekelijks verdeeld in USDT en referenten ontvangen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Naast het tokenaanbod heeft CYBRO een puntensysteem geïntroduceerd, waarmee de prikkels voor investeerders verder worden versterkt. Houders van deze punten komen automatisch in aanmerking voor deelname aan de CYBRO airdrop, waarbij de tokendistributie rechtstreeks is gekoppeld aan het aantal punten dat ze hebben. Het platform kent wekelijks maximaal 1 miljoen punten toe, die investeerders kunnen verzamelen via posities in de DeFi Vaults van CYBRO.

Houders van CYBRO-tokens genieten van lucratieve stakingbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, verlaagde handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van de totale tokens die beschikbaar zijn voor deze presale en ongeveer 64 miljoen die al zijn verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat echt uniek is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Cardano (ADA): Een duurzame en schaalbare blockchain voor slimme contracten

Cardano, met zijn native cryptocurrency ADA, is een belangrijke speler op de cryptocurrencymarkt. Het is een flexibel en duurzaam blockchainplatform dat is ontworpen voor slimme contracten. Dit maakt de ontwikkeling van gedecentraliseerde financiële apps, cryptotokens en games mogelijk. ADA concurreert met ETH van Ethereum, waardoor gebruikers waarde kunnen opslaan, betalingen kunnen doen en kunnen inzetten op het Cardano-netwerk. Cardano gebruikt het Ouroboros proof-of-stake-mechanisme, waardoor het energiezuinig is in vergelijking met energie-intensieve proof-of-work-modellen. De blockchain is verdeeld in twee lagen: de Cardano Settlement Layer voor transacties en de Cardano Computing Layer voor slimme contracten. Dit verbetert de transactieverwerkingscapaciteit, mogelijk tot 1.000.000 transacties per seconde. Cardano native tokens bieden veilige, goedkope interacties met smart contracts, wat een nieuwe maatstaf is voor blockchain-efficiëntie en schaalbaarheid.

Shiba Inu (SHIB): Een memecoin die gebruikmaakt van het ecosysteem van Ethereum

Shiba Inu (SHIB) is een memecoin die is geïnspireerd op Dogecoin, maar opereert op de Ethereum-blockchain. Dit verbetert de compatibiliteit binnen het Ethereum-ecosysteem. SHIB werd in augustus 2020 gelanceerd door anonieme ontwikkelaar Ryoshi en begon met 1 biljoen tokens. De helft werd naar Ethereum-medeoprichter Vitalik Buterin gestuurd om vertrouwen op te bouwen. Buterin doneerde een groot bedrag aan het India Covid Crypto Relief Fund en verbrandde 40% van de totale voorraad, wat het profiel van SHIB verhoogde. In tegenstelling tot Dogecoin maakt de integratie van SHIB met Ethereum ontwikkelingen mogelijk zoals ShibaSwap, een gedecentraliseerde exchange. Plannen voor een NFT-platform en een DAO-gebaseerd governancesysteem tonen het potentiële nut ervan in de cryptowereld.

Sui: Een schaalbare en gebruiksvriendelijke Layer 1-blockchain

Sui is een nieuw blockchainplatform dat is gebouwd om wereldwijde acceptatie aan te kunnen. Het gebruikt een veilige programmeertaal genaamd Move. Sui richt zich op objecten om gegevensverwerking efficiënt te maken. Dit helpt problemen op te lossen die andere blockchains hebben. Sui wil blockchain ook gebruiksvriendelijk maken. Functies zoals zkLogin en gesponsorde transacties maken het eenvoudig voor gebruikers. Programmeerbare transactieblokken stellen ontwikkelaars in staat om gebruiksvriendelijke applicaties te maken. Sui’s ontwerp helpt barrières weg te nemen die mensen vaak tegenkomen bij blockchain. Dit zou Sui kunnen helpen bij te dragen aan de groei van Web3.

Toncoin (TON): Schaalbare en veilige betalingen op het open netwerk stimuleren

Toncoin (TON) is de cryptocurrency van The Open Network, een gedecentraliseerde, open-source blockchain die wordt ondersteund door de TON Foundation en community-bijdragers. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld door Telegram, maar wordt nu geleid door de niet-commerciële stichting nadat Telegram zich terugtrok. Toncoin gebruikt een proof-of-stake consensusmodel om de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van het netwerk te verbeteren. Het netwerk streeft ernaar om snelle en veilige betalingsdiensten aan te bieden met minimale kosten. Het ontwikkelt een ecosysteem dat gedecentraliseerde opslag, services, DNS, anonieme netwerken en efficiënte betalingsverwerking omvat. Door zich op deze gebieden te richten, werkt Toncoin aan het bieden van toegankelijke en veelzijdige blockchain-oplossingen.

Conclusie

Hoewel ADA, SHIB, SUI en TON veelbelovende vooruitzichten bieden voor 2025, lijkt hun potentieel op korte termijn beperkt. CYBRO daarentegen onderscheidt zich als een uitzonderlijke kans. Dit geavanceerde DeFi-platform helpt investeerders hun inkomsten te maximaliseren door AI-gestuurde opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain. Het biedt aantrekkelijke stakingbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen. Gebruikers genieten van naadloze stortingen en opnames, wat hun ervaring verbetert. Met een sterke focus op transparantie, naleving en kwaliteit heeft CYBRO aanzienlijke interesse gewekt van crypto whales en influencers. Dit maakt het een veelbelovend project in de huidige bullish markt, dat ongeëvenaarde kansen biedt voor investeerders die op zoek zijn naar superieure rendementen.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.