Vantard debuteert als eerste meme coin index Fund: Presale start binnenkort

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Meme coins zijn dit jaar de best presterende sector binnen crypto. De rendementen tot nu toe dit jaar zijn oogverblindend, waarbij de majors, of ‘blue-chips’, 425% winst boekten. Deze prestatie omvat niet de nieuwe generatie meme coins die on-chain floreert, waarbij gelukkige investeerders dagelijks rendementen van 1.000x binnenhalen.

Naarmate elke crypto cyclus vordert, versnellen de trends in de beginfase en is de ongebreidelde groei van meme coins nog maar net begonnen. Dit is de meme coin supercyclus en zelfs serieuze investeerders worden steeds enthousiaster over het idee van tokens met een volledig circulerende voorraad die worden verhandeld op basis van aandacht statistieken en het gefinancialiseerde product zijn van een community.

Vantard debuteert als de allereerste meme coin index, een belegbaar fonds dat is samengesteld uit de best presterende memes, waardoor de supercyclus eenvoudig wordt. Indexfondsen hebben het beleggen op de aandelenmarkt gerevolutioneerd en nu krijgen beleggers precies het lichte beleggingsinstrument, maar dan met grotere rendementen op de meest opwindende financiële activa.

Vantard: Geavanceerde strategieën voor geredigeerde activa

Vantard zegt: “vaarwel Wall Street; hallo Meme Street.” Dit indexfonds biedt een traditioneel indexproduct met alle top Solana meme coins, waardoor alle voordelen voor tokenhouders beschikbaar zijn zonder de hoofdpijn van het vroegtijdig kiezen van de winnaars.

De grote prestaties van meme coins maken ze in alle opzichten aantrekkelijk. De duivel zit in de details als het gaat om het kiezen van de juiste, maar met Vantard hoef je niet te kiezen. Vantard verpakt de beste tokens in één index, waardoor alle beleggers meme coin supercyclus rendementen krijgen. Tokenhouders genieten van alle voordelen zonder het zware werk: het VTARD token is de winnende shortcut in deze cyclus.

Het portfolio van Vantard zal gevestigde namen bevatten zoals WIF, POPCAT, BONK, MEW, MOODENG en tal van andere small-cap pareltjes. De analisten werken dag en nacht om de beste rendementen te behalen door vandaag de winnaars van morgen te selecteren.

Stijgende wereldwijde liquiditeitsniveaus duiden op een nieuwe uitbraak van speculatieve manie

De enorme groei van meme coins wordt ondersteund door de stijgende wereldwijde M2 geldvoorraad: de beschikbaarheid van liquiditeit in de wereldeconomie. Risicovolle activa worden allemaal in zekere mate verhandeld als een proxy voor wereldwijde liquiditeit: hoe risicovoller het activum is, hoe meer liquiditeitsniveaus de handelsprijs beïnvloeden. Omdat meme coins zich aan de verste rand van het risicospectrum bevinden, hebben liquiditeitsniveaus een te groot effect op hun prijs, wat betekent dat pieken in liquiditeit de neiging hebben om memes zwaar te pompen.

De handel ziet er momenteel uitstekend uit, met wereldwijde liquiditeit die stevig stijgt, de FED die de rente in de Verenigde Staten verlaagt en China dat alles doet wat het kan om zijn economie te stimuleren met een fiscaal stimuleringspakket. Wereldwijde financiële versoepeling door de twee grootste economieën ter wereld betekent dat markten op weg zijn naar een nieuw tijdperk van goedkoop geld. En goedkoop geld betekent maar één ding voor meme coins: buitensporige prijsactie.

Waarom Vantard op weg is om dit jaar alle grote indices te overtreffen

De S&P500 is met bijna 23% YTD gestegen en Bitcoin is met 47% YTD gestegen. Dit zijn behoorlijke prestaties, maar de leidende meme coin WIF van 2024 is met 1.544% YTD gestegen. Bouw een portfolio met vergelijkbare activa en traditionele indices kunnen daar eenvoudigweg niet tegenop.

Het VTARD token zal het eersteklas ticket van beleggers zijn voor meme coin supercyclus rendementen met dezelfde passieve beleggingsstrategie die TradFi kent en liefheeft. De prachtige eenvoud van het nemen van een traditioneel financieel product en het toepassen ervan op de meest speculatieve activa van crypto is gewoonweg geniaal. VTARD tokenhouders zullen op de manie surfen met een stoel op de eerste rij en nul hoofdpijn.

Vantard heeft aangekondigd dat het binnenkort zijn eerste seed-ronde gaat uitvoeren en investeerders kunnen instappen tegen de grondwaardering. Hoe eerder iemand een trend ontdekt, hoe meer geld hij verdient en met de eerste innings van de meme coin supercyclus die op het punt staat te beginnen, staat Vantard op het punt goud te slaan voor zijn investeerdersbasis.

De Vantard presale gaat live om 13:00 uur UTC op 22 oktober. Ga naar de website van Vantard voor meer informatie.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.