Crypto expert voorspelt: 3000% rally voor ADA koers – Wanneer gaat Cardano stijgen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Volgens verschillende crypto experts lijkt het erop dat de Cardano koers op het punt staat om explosief te groeien. Een van de experts geeft aan dat Cardano op de korte termijn een bullish momentum kan krijgen en de weg naar boven zal vinden. Hij zegt dat de huidige prijsbeweging overeen komt met die van ADA tijdens de rally in 2020. Toen steeg de koers met 10.000% van $0,09 naar $3.09. Aan de hand van deze gegevens voorspelt hij dat Cardano tegen 2025 een nieuwe all time high zou kunnen bereiken.

De grote vraag onder investeerders blijft natuurlijk “wanneer gaat Cardano stijgen?”. Als we kijken naar het verleden gebeurt dit altijd na de Bitcoin halving. De laatste halving is alweer 6 maanden geleden, maar de crypto rally laat nog even op zich wachten. De crypto expert zegt dat geduld een schone zaak is en geeft aan dat als we kijken naar de marktcycli uit het verleden dan kan het maanden na de halving duren, voordat de crypto rally begint.

Toekomst van Cardano

De expert voorspelt dat de Cardano koers in december al de psychologische grens van $1 kan doorbreken. Uiteindelijk verwacht hij dat ADA kan stijgen naar een all time high van wel $10. Als deze stijging plaatsvindt dan kan de totale market cap van Cardano boven de $300 miljard uitkomen en dit is een goede stap voor de toekomst van het project.

De oprichter van Cardano Charles Hoskinson heeft onlangs hints gegeven over de ontwikkeling van Cardano 2.0. In een video op zijn YouTubekanaal sprak hij over zijn ambities voor het platform en de groei die hij verder nog verwacht. Volgens Hoskinson is de toekomst van Cardano rooskleurig en zal het platform blijven groeien. Dit kan uiteindelijk alleen maar gunstig zijn voor de koers van ADA.

Andere projecten die ook de potentie hebben om 3000% te groeien

Investeerders kijken naast de gevestigde namen, zoals Cardano ook altijd naar de nieuwe projecten die zich nog klaarmaken voor een listing op de exchanges. Na de golf van meme coins die toch wel voor de meeste winsten hebben gezorgd. Kijk bijvoorbeeld naar een Dogecoin en Shiba Inu die naast hun hype geen gebruikstoepassing hebben is er nu een nieuwe lichting meme coins zich aan het klaarmaken voor hun lancering die wel met een utility komen. 

Deze investeerders willen zo snel mogelijk bij een project zijn, zodat ze kunnen profiteren van de grootste winsten. Ze kijken naar de nieuwe meme coins met, omdat ze klaar zijn voor de toekomst met hun unieke utility. We hebben drie van deze projecten die nog in de presale zitten voor je geselecteerd en de belangrijkste kenmerken voor je uitgeschreven. Naast hetgeen wat je hieronder gaat lezen is het natuurlijk ook belangrijk om je eigen research te doen.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is nu al een van de grootste meme coins die zich nog in de presale bevind. Ze hebben al een grote hype rondom zich weten te creëren door hun nieuwe Blockchain die ze gaan lanceren. Dit is de vroege investeerders niet ontgaan en ze hebben gezamenlijk al voor bijna $19 miljoen aan PEPU tokens aangeschaft. 

Het PEPU team is druk bezig met de ontwikkelingen van hun eigen Layer 2 Blockchain en hierdoor beloven ze de gebruiker 100 keer snellere transacties met veel lagere kosten. Hiermee laten ze veel meme coin voorgangers achter met hun verouderde Layer 1 blockchain van Ethereum. 

Voor de vroege investeerders die hun tokens aan het werk willen zetten is er de mogelijkheid om je PEPU tokens te staken tijdens de presale. Hier is al volop gebruik van gemaakt en er staan momenteel meer dan 1,4 miljard PEPU tokens vast in het stakingsysteem van Pepe Unchained.

Ben je ook toe aan snellere transacties met lagere kosten? Dan ben je nog net op tijd om je tokens aan te schaffen in de presale. Op de officiële website van Pepe Unchained heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained

Crypto All-Stars (STARS) 

Crypto All-Stars (STARS) is druk bezig met de ontwikkeling van hun unieke stakingplatform waar ze al je favoriete meme coins samenbrengen onder een dak. Ze hebben al bijna $2,2 miljoen weten op te halen van vroege investeerders. Dit laat zien dat ze een mooie toekomst in het verschiet hebben als ze hun intrede op de exchanges maken.

Het stakingplatform wordt gelanceerd als de Memevault en aan het einde van de presale zal deze gelanceerd worden. Dan heb je meteen de mogelijkheid om meme coins zoals, Dogecoin, Pepe, Shiba Inu, Floki Inu en nog vele andere naast elkaar te staken, zodat je niet steeds van platform hoeft te wisselen. 

Voor de mensen die niet kunnen wachten op de lancering van de Memevault is er nu al de optie om je STARS tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 677%. Ook dit is de vroege investeerders niet ontgaan en er zijn al bijna 1,1 miljard STARS tokens vastgezet tegen dit mooie rendement.

Ben je ook klaar om een All-Star te worden? Dan kan je eenvoudig je eerste STARS token aanschaffen op de website van Crypto All-Stars. Hier heb je de mogelijkheid om je wallet te koppelen en je ETH, USDT, BNB, PEPE, FLOKI en SHIB tokens om te ruilen voor je eerste STARS TOKENS. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de officiële website van Crypto All-Stars

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) is hard op weg om de hechtste meme community te bouwen in de hele meme sector. Dit doen ze door hun unieke Vote 2 Earn systeem, waarmee iedereen automatisch stemrecht krijgt binnen het project. Tijdens de eerste twee weken van de presale hebben ze al meer dan $600.000 weten op te halen. Hier is menig project in de presale jaloers op.

Iedereen dit in het bezit is van FLOCK tokens heeft de mogelijkheid om hun stem uit te brengen over verschillende topics van het project. Zo kan jij meebepalen welke richting het project opgaat en stippel je de weg voor je eigen succes. Door je stem uit te brengen word je ook nog eens beloond met nog meer FLOCK tokens. Zo kan je ook nog een lekker bijverdienen, terwijl je het project ziet groeien.

Voor de mensen die nog meer willen groeien is er de mogelijkheid om hun FLOCK tokens te staken tijdens de presale. Het rendement wat je nu krijgt is 2942% en dit kan ervoor zorgen dat je binnen enkele weken al je totale aantal tokens kan verdubbelen. Al meer dan 61 miljoen STARS tokens zijn vastgezet in het stakingsysteem van Flockerz.

Ben jij ook een vroege Flocker? Dan ben je er nog op tijd bij nu de presale nog maar net is begonnen. Door naar hun officiële website te gaan en je wallet te koppelen kun je betalen met ETH, USDT, BNB en natuurlijk ook gewoon met je creditcard.

Naar de officiële website van Flockerz

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.