ETH ATH op komst? Deze nieuwe crypto’s kunnen het meest profiteren

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ethereum’s volgende all-time high zou zomaar eens om de hoek kunnen liggen, dus de hele markt van crypto kijkt nauwlettend toe. Een nieuwe ATH betekent niet alleen winst voor houders van ETH, het creëert vaak ook enorme kansen voor andere nieuwe crypto’s die mee kunnen liften op de golf.

Specifieke tokens gedijen in de schaduw van ETH, of het nu DeFi, GameFi of RWA is. De grote vraag is: welke projecten zijn gepositioneerd om het meest te profiteren van deze aankomende stijging?

Maak je klaar, want deze nieuwkomers zouden de volgende kunnen zijn die explosief groeien.

Top 3 nieuwe crypto’s die kunnen profiteren van de ETH bullrun

Nadat we de laatste trends, project updates en marktgeruchten hadden doorgenomen, hebben we ons gericht op de drie beste nieuwe crypto’s die klaarstaan ​​om volledig te profiteren van de aankomende bullrun van Ethereum. Ieder token is zorgvuldig onderzocht om ervoor te zorgen dat ze het potentieel hebben om mee te liften op de golf van ETH en serieuze winsten op te leveren. 

Dit zijn de drie beste tokens die de selectie haalden:

  1. Poodlana (POODL)
  2. Chainlink (LINK)
  3. Render (RNDR)

Poodlana — Van fashion week naar een 100x stijging?

Na een van de meest succesvolle ICO’s van 2024, waarbij $8 miljoen werd opgehaald in slechts 30 dagen, heeft Poodlana (POODL) golven gemaakt met een aantal wilde social media campagnes. Het team heeft de slechtste Fashion Week outfits geroast en achter-de-schermen content gedeeld van London Fashion Week—een unieke en succesvolle manier om aandacht te trekken. Met al die hype is het geen wonder dat deze nieuwe crypto snel de go-to meme coin is geworden voor degenen die van de fijnere dingen in het leven houden.

Behalve de virale marketing waar mensen over praten, heeft Poodlana ook snel beursnoteringen op platforms als MEXC bemachtigd met een handelsvolume van meer dan $1,7 miljard, waardoor een stortvloed aan kapitaal werd ontsloten en de coin bij miljoenen nieuwe investeerders terechtkwam. Bovendien heeft de liefde van Azië voor mode POODL tot een hit gemaakt in landen waar trends crypto ontmoeten, en dit stijlvolle meme-merk floreert daar.

Nu Ethereum op zoek is naar een nieuw record, groeit de opwinding rond het verwachte succes van ETH ETFs. Wanneer ETH het goed doet, zou het de deuren moeten openen voor de geplande Solana ETFs die volgen, wat groot nieuws is voor Poodlana. Aangezien POODL meelift op die mode- en poedelthematrend op Solana, zal het enorm profiteren van deze ETF hausse.

Analisten voorspellen al een enorm vierde kwartaal voor Poodlana, met koersdoelen van meer dan $1. Westerse investeerders beginnen het project op te merken en met de modegerichte content die viraal gaat, en dit zou nog maar het begin kunnen zijn voor deze op mode gerichte meme coin.

Ga naar de officiële website van Poodlana voor meer informatie.

Chainlink, al een van de beste ERC-20 projecten, heeft het verpletterd met records in de activiteiten op het gebied van ontwikkeling en is nu klaar om de golf van Ethereum naar nieuwe hoogten te berijden.

In een grote overwinning heeft 21.co zojuist Chainlink’s Proof of Reserve geïntegreerd op zowel het Solana als het Ethereum netwerk om de transparantie voor zijn Wrapped Bitcoin (21BTC) te vergroten.

Nu Ethereum nieuwe hoogten bereikt, wordt het netwerk over het algemeen superdruk. Chainlink, het go-to gedecentraliseerde oracle netwerk voor veel DeFi projecten en smart contracts op Ethereum, is essentieel om alles soepel te laten verlopen. Meer activiteit op ETH betekent meer vraag naar Chainlink’s betrouwbare prijsfeeds en gegevens.

Bovendien, wanneer Ethereum een ​​ATH bereikt, ziet DeFi meestal een explosie. Veel DeFi protocollen vertrouwen op Chainlink oracles om veilig te blijven. Dus naarmate DeFi groeit, groeit ook de vraag naar de diensten van Chainlink. 

Nu Ethereum stijgt, is het waarschijnlijk dat meer projecten de oracles van Chainlink gaan gebruiken voor hun databehoeften, wat geweldig nieuws is voor houders van LINK. Nu ETH blijft stijgen, is Chainlink gepositioneerd om er enorm van te profiteren, waardoor het een project is om nauwlettend in de gaten te houden tijdens deze bullish run.

Hoogwaardige grafische rendering – Renders pad naar 10x stijging

Last but not least is Render klaar voor grote winsten nu Ethereum dichter bij het bereiken van een nieuw record komt. Recente ontwikkelingen hebben Render al op een sterk pad voorwaarts gezet en nu lijkt het klaar om van start te gaan. Onlangs lanceerde Coinbase perpetual futures voor Render op zijn internationale platform, waardoor wereldwijde investeerders meer manieren hebben om te handelen en RNDR toegankelijker wordt.

Bovendien heeft Render Network een toename in activiteit gezien, met meer actieve adressen en een sprong in frame rendering. Dit toont een groeiende vraag naar zijn gedecentraliseerde GPU renderingservices, die populair worden bij zowel makers als ontwikkelaars.

De ATH van Ethereum zorgt doorgaans voor groei in DeFi en NFTs, beide gebieden waar Render een stevige voet aan de grond heeft. Omdat meer NFT makers, metaverse bouwers en visuele kunstenaars krachtige renderingtools nodig hebben, is het gedecentraliseerde platform van Render perfect gepositioneerd om aan die vraag te voldoen.

Naarmate ETH blijft stijgen, zullen waarschijnlijk nog meer ontwikkelaars en projecten zich aangetrokken voelen tot op Ethereum gebaseerde platforms zoals Render. De stijgende ETH prijs maakt het nog aantrekkelijker als optie voor gebruikers en makers die op zoek zijn naar hoogwaardige renderingdiensten.

Kortom, Render zit er lekker op om mee te liften op het succes van Ethereum, en de groeiende netwerkacceptatie draagt ​​alleen maar bij aan de opwinding.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.