DOGE koers klaar voor 180% pump? Crypto analist voorspelt nieuwe crypto meme rally

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Dogecoin (DOGE) de grondlegger van de gehele meme crypto sector, lijkt zich weer klaar te maken voor een grote stijging naar boven. Volgens een crypto analist is er zich een bullish signaal aan het ontwikkelen, dat signaal heeft in het verleden altijd geleid tot stijging van de Dogecoin koers van tot wel 180%. Het belangrijke technische signaal wat zich aan het opbouwen is kan binnen de kortste keren voor een mooie prijsstijging kunnen zorgen. Vergelijkbaar met de pieken die we in het verleden hebben mogen zien.

De indicator waar naar gekeken wordt

De crypto analist geeft aan dat we de Moving Average Convergence Divergence (MACD) indicator in de gaten moeten houden. Het is namelijk een populaire tool die wordt gebruikt om het momentum te meten in de technische analyses. Als we kijken naar de wekelijkse koers van Dogecoin dan zien we dat de MACD de eerste tekenen laat zien van een bullish crossover. Hetzelfde signaal heeft in het verleden grote rally’s naar boven gestart. Na deze crossovers is de koers van Dogecoin altijd flink gestegen met uitschieters naar 180%. Veel mensen in de crypto wereld houden deze grafieken nauwlettend in de gaten, nu er een nieuwe crossover aan zit te komen. Als dit patroon doorzet dan kan DOGE weer naar nieuwe hoogtes schieten.

De investeerders houden de koers goed in de gaten en wachten op een bevestiging van het signaal met de kans op een nieuwe koersstijging, maar het blijft moeilijk om met zekerheid te zeggen wanneer dit plaatsvindt.

Het bewogen jaar van Dogecoin

Nadat het in oktober 2023 gestarte five wave patroon was voltooid, bereikte Dogecoin op 28 maart 2024 de hoogste koers van het afgelopen jaar 2024. Na deze flinke stijging zagen we DOGE een correctiefase ingaan en zagen we het dalende driehoekspatroon vormen. Als we kijken naar de huidige technische signalen kunnen we vaststellen dat deze correctie waarschijnlijk binnenkort eindigt.

Koersverwachting van Dogecoin

Nu Dogecoin aan het stijgen is, lijken analisten het eens te zijn dat het de derde gold van de opwaartse trend heeft voltooid en het 1.618 Fibonacci uitbreidingsniveau heeft bereikt op $0,13. Ze zeggen dat het volgende doel het 2.272 Fibonacci niveau is rond de $0,14. Als het allemaal zo mag verlopen dat gaan we naar een nieuw hoogtepunt.

De bullish vooruitzichten van Dogecoin worden ondersteund door de uitbraak en hertest van de vorige resistance level. Dat resistance leven is nu het nieuwe support level. Met alle technische indicatoren die elkaar de hand schudden, lijkt het erop dat Dogecoin binnenkort opnieuw voor een mooie prijsstijging gaat zorgen.

Momenteel is de koers van Dogecoin $0,106, dit laat een kleine daling zien in de afgelopen 24 uur. De ogen van alle investeerders blijven gericht op de markt en volgen nauwkeurig alle tekenen die kunnen duiden op een mogelijke crypto bull run.

Welke nieuwe crypto’s kunnen meegaan met deze crypto rally?

De vraag die veel investeerder op dit momenteel bezighoudt, is welke nieuwe crypto’s kunnen meegaan met de mogelijke stijging van Dogecoin en de aankomende crypto rally. Het vooruitzicht van een bullish momentum in de meme crypto sector heeft ervoor gezorgd dat de ogen zijn gericht op een aantal nieuwe projecten die zich aan het voorbereiden zijn voor een listing op de exchanges.

Dagelijks worden er tientallen nieuwe projecten gelanceerd en daarom hebben wij onderzoek voor je gedaan, zodat ze een plekje op jouw wantlist krijgen, nadat je zelf ook research hebt gedaan. Tussen alle projecten vallen drie opkomende projecten echt in het oog. Ze bevinden zich nog in de presale en zijn zich aan het klaarmaken voor hun grote lancering: Pepe Unchained (PEPU), Crypto All-Stars (STARS) en Flockerz (FLOCK). De projecten hebben alle drie een unieke utility en hebben al een hechte community opgebouwd. Hieronder stellen we je graag voor aan de drie projecten.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is geïnspireerd door de iconische pepe meme en heeft sinds de lancering populair geworden onder vroege investeerders. Het project heeft zijn naam te danken aan de voorganger Pepe, waarvan ze de kettingen hebben losgebroken van de Layer 1 blockchain van Ethereum. Pepe Unchained is namelijk bezig met de lancering van hun eigen blockchain.

Het team achter PEPU komt namelijk met hun eigen Layer 2 Blockchain en hierdoor krijg je 100 keer snellere transactiesnelheden met lagere kosten dan de verouderde meme coins. Deze snelheden en lage kosten maakt ze ook meteen het ideale lanceringsplatform voor nieuwe projecten die hiervan gebruik willen maken.

Sinds de lancering heeft PEPU al het bijzondere bedrag van $17 miljoen weten op te halen aan vroege investeringen. Dit laat de buzz zien rondom het project en het vertrouwen van vroege investeerders. Als vroege investeerder heb je ook meteen de kans om tijdens de presale je PEPU tokens te staken tegen een jaarlijks rendement van 127%. Momenteel zijn er al 1,3 miljard PEPU tokens vastgezet op hun staking platform.

Wil jij ook je kettingen losbreken tijdens de aankomende bull run? Dan kan je eenvoudig je PEPU tokens bemachtigen via de website van Pepe Unchained. Hier heb je de mogelijkheid om je wallet te koppelen en je USDT, ETH en BNB om te ruilen voor PEPU tokens. Ook bieden ze de mogelijkheid aan om te betalen met je creditcard.

Naar de Pepe Unchained presale

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) brengt de hele meme coin community bij elkaar met hun revolutionaire stakingplatform. Ze komen namelijk met de unieke mogelijkheid om alle grote meme coins naast elkaar te staken op hetzelfde platform. Hiermee zijn de dagen dus voorbij dat je steeds van platform moest wisselen om je meme coins te kunnen staken.

Ze hebben hun stakingplatform omgedoopt tot de ‘Memevault’ en je hebt als deze gelanceerd wordt al de mogelijkheid om Pepe, Doge, Shiba, Floki, Turbo, Bonk en nog veel meer naast elkaar te staken. Tot die tijd heb je als vroege investeerder al de mogelijkheid om je STARS tokens te staken tegen het bizzare rendement van 776%. Veel investeerders hebben dit al gedaan en er zijn momenteel al bijna 1.000.000.000 tokens vastgezet op het stakingplatform.

Tijdens de korte lancering van de presale heeft het al bijna $2 miljoen weten op te halen aan investeringen en op dit moment kan je een STARS token aanschaffen voor $0,0014769. Wil je gebruikmaken van deze lage prijs dan heb je hiervoor nog net iets minder dan twee dagen, want dan wordt de prijs verhoogd en gaat het project de volgende fase van de presale in.

Wil jij jezelf ook een Crypto All-Star noemen tijdens de volgende bull run? Dan heb je nog genoeg tijd om je eerste STARS tokens aan te schaffen. Op de website van Crypto All-Stars kan je STARS tokens bemachtigen door te betalen met ETH, USDT, BNB, FLOKI, SHIB, PEPE en je creditcard.

Naar de Crypto All-Stars presale

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) is bezig met het bouwen van de ultieme meme community. Ze bieden gebruikers de mogelijkheid om beloningen te verdienen door hun Vote-2-Earn systeem. Je kan dus extra FLOCK tokens verdienen als je je stem uitbrengt over ontwikkelingen binnen het project. Zo verdien je wat en bepaal jij de toekomst van Flockerz. De presale bevindt zich nog in de vroege fase, maar heeft toch al $350.000 weten op te halen.

Van de hele token voorraad hebben ze 25% van de gereserveerd voor de V2E beloningen, dit laat maar eens zien dat ze echt van plan zijn om de grootste actieve meme coin community te worden in de gehele sector. Ook is er 20% van de token voorraad bedoeld voor stakingrewards.

Als vroege investeerder heb je dus de mogelijkheid om je FLOCK tokens meteen vast te zetten tegen het bizzare jaarlijkse rendement van 6837%. Dit is door veel investeerders al gedaan en momenteel zijn er 26 miljoen tokens vastgezet. Je kan een FLOCK token al aanschaffen voor $0,0056785, maar de volgende fase van de presale begint in minder dan twee dagen en dan wordt de prijs dus weer verder verhoogd.

Ben jij op zoek naar crypto coin waar je zelf invloed hebt op de toekomst? Dan ben je bij Flockerz aan het juiste adres! Voeg je bij vroege investeerders door naar hun officiële website te gaan en je wallet te koppelen. Hier kan je je USDT, BNB en ETH inwisselen voor FLOCK tokens. Ook bieden ze de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de Flockerz presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.