Vroege BTC-investeerders haasten zich om Bitcoin Dogs te kopen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin Dogs verovert de wereld stormenderhand en degenen die vroeg in BTC hebben geïnvesteerd zijn er als de kippen bij om mee te doen. De meeste van deze oudere wallets behoren vermoedelijk toe aan oudere en wijzere investeerders, die door ervaring de waarheid van het klassieke gezegde ‘Don’t fight the FED’ hebben geleerd. Crypto is gericht op een jongere demografie en de meeste van die investeerders kennen alleen beperkende financiële voorwaarden.

Na Powells eerste renteverlaging sinds het COVID debacle worden slimme investeerders en groot geld populair, omdat zij weten wat er gaat gebeuren. Een zwakke dollar betekent dat risicovolle activa volledig worden verkocht. Nu investeerders die vroeg in BTC hebben belegd zich haasten om Bitcoin Dogs te kopen, beginnen analisten het project langzaam maar zeker te benoemen als de beste meme coin om dit jaar in te investeren.

Bitcoin Dogs: BTC’s eerste ICO

Het is niet verrassend dat degenen die vroeg in BTC hebben geïnvesteerd ook bij de eerste ICO op het Bitcoin netwerk instappen. De meesten werden rijk door er vroeg bij te zijn en ze verwachten dat een soortgelijk verhaal zich zal afspelen met 0DOG. De honger naar een Bitcoin ICO was groot en Bitcoin Dogs haalde $13,4 miljoen op in de presale. Sindsdien is het heel hard gegaan met het token.

Het is al genoteerd op MEXC, Gate.io, UniSat Exchange en Uniswap, en heeft serieuze aandacht getrokken uit alle hoeken van de ruimte. Deze luchtige meme coin heeft de doorbraak van Ordinals benut en verlegt de grenzen van de mogelijkheden op het netwerk van BTC.

Het project brengt een NFT collectie en een Telegram game competitie die verder gaat dan alle tot nu toe uitgebrachte tap-to-earn games. De liquiditeitspool is onlangs live gegaan op Uniswap en houders van 0DOG verdienen wilde APY’s om liquiditeit te leveren. Deze cyclus staat op het punt om gek te worden, en Bitcoin Dogs staat voorop en in het midden van het feest.

Een stijgende BTC prijs, FOMO en de supercyclus van meme coins

Bitcoin Dogs is een leveraged play op Bitcoin en heeft, als meme coin op het netwerk, een zachte koppeling aan de BTC prijs. Wanneer Bitcoin stijgt, dan stijgt 0DOG ook. Degenen die vroeg in BTC hebben geïnvesteerd hebben talloze cycli gezien. Ze weten dat kapitaal naar majors stroomt en vervolgens naar meme coins, wanneer mensen besmet raken met FOMO. Door vandaag te kopen, kunnen ze deze kapitaalbeweging ruim voor zijn; anderen zouden hetzelfde moeten doen!

Meme coins hebben alle andere crypto sectoren overtroffen en trends versnellen alleen maar naarmate de cyclus vordert. Ze hebben de alternatieve layer one transacties van de vorige cyclus vervangen en investeerders die op de juiste memes gokken, zullen in de komende twaalf maanden meer geld verdienen dan ze zich kunnen voorstellen. De grootste fout die de meesten zullen maken, is te vroeg verkopen. Bitcoin Dogs is de leidende meme coin op het netwerk van Bitcoin en zelfs conservatieve prijsvoorspellingen voorspellen dat deze nog 100x hoger zal worden verhandeld dan de huidige waardering op het hoogtepunt van de cyclus.

Bitcoin spot ETFs hebben institutionele gelden in crypto laten stromen en presidentskandidaten spelen al in op de crypto stem. Mensen zijn niet voorbereid op hoe hoog de markten de komende maanden zullen handelen en Bitcoin Dogs zal het epicentrum zijn.

GameFi uitbreiding voor Bitcoin Dogs binnenkort verwacht

De grootste katalysator voor Bitcoin Dogs zal de Telegram game zijn die voor het einde van dit kwartaal uitkomt. Telegram games hebben wereldwijd miljoenen en miljoenen spelers aangetrokken en nu is het tijd voor 0DOG houders om de strijd aan te gaan. Met passieve inkomsten spellen en één-tegen-één duels waarbij gebruikers hun 0DOG kunnen inzetten, zou deze game de hele GameFi sector op zijn kop kunnen zetten.

Analisten zetten hoog in op het feit dat de game van Bitcoin Dogs viraal gaat en prijzen het token als de beste meme coin om te kopen voor iedereen die optimistisch is over BTC deze cyclus. Zacht gekoppeld aan de koning van crypto, een Telegram game lanceren en markten op het punt van een nieuwe gekte. 0DOG lijkt op deze niveaus een ongelooflijke koop. Mis deze trein niet voordat hij vertrekt!

Bezoek de officiële website van Bitcoin Dogs voor meer informatie.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!