Verwacht wordt dat crypto’s die zich richten op RWA beter zullen presteren in de volgende bullmarkt; Rexas Finance (RXS) neemt de leiding

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In het kielzog van recente trends in de cryptocurrencymarkt wordt tokenisatie van Real-World Asset (RWA) een van de populairste sectoren die het mogelijk uitzonderlijk goed zal doen in de volgende marktgolf. Er is een toenemende trend in de tokenisatie van fysieke activa zoals onroerend goed, kunstwerken en grondstoffen in blockchain en verschillende crypto’s die naar RWA kijken, proberen op deze golf te surfen.

In deze sectie wordt Rexas Finance (RXS) uitgelicht als een van de leiders met een positieve kijk van experts op marktgroei.

Waarom RWA-tokenisatie op het punt staat te bloeien

Real-world asset (RWA)-tokenisatie is de creatie van digitale tokens die correleren met eigendom in specifieke segmenten van de economie. RWA-tokenisatie verhoogt de efficiëntie van handelen, maakt het mogelijk om waardevolle activa zoals onroerend goed of kunst te verdelen onder een grotere groep mensen en bevordert eenvoudig beleggen, zelfs voor kleine mensen. Er wordt voorspeld dat deze specifieke sfeer zal veranderen in een industrie van meerdere biljoenen dollars met een ruim volume dat binnenkomt van zowel de detailhandel als institutionele beleggers. Wat kan worden beschouwd als een van de katalysatoren voor de komende markthausse in RWA-tokenisatie is de praktische toepassing van dit product en de relatie ervan met de activa. In tegenstelling tot de meeste tokens en munten die gericht zijn op speculatie, zouden deze op RWA gerichte munten praktische toepassingen hebben, aangezien mensen delen van fysieke eigendommen zouden kunnen bezitten. Vanwege deze toenemende behoefte zijn projecten zoals Rexas Finance (RXS) ontstaan ​​die eraan werken om de tokenisatie van activa populairder te maken.

Rexas Finance (RXS): Door obstakels heen snijden en RWA-acceptatie leiden

Rexas Finance (RXS) streeft ernaar om zichzelf voorop te stellen in RWA door een platform te hebben om de tokenisatie van onroerend goed, grondstoffen en kunst te temmen. Met behulp van de Rexas Token Builder kunnen gebruikers hun digitale tokens slaan die een fractie van waardevolle items vertegenwoordigen. Hierdoor kunnen particuliere beleggers op een efficiënte manier deelnemen aan beleggingsmogelijkheden die ze anders niet hadden kunnen doen.

Belangrijkste kenmerken van Rexas Finance:

  • Fractionele eigendom: alle beleggers kunnen kleine delen van activa verwerven die in de echte wereld alleen de relatief rijken kunnen kopen. Dit zijn bijvoorbeeld onroerend goed, kunst, enz.
  • Wereldwijde toegang: mensen kunnen eigenaar worden van een fractie van onroerend goed of een ander kostbaar goed van waar ook ter wereld via internet.
  • Rexas Token Builder: dit is een no-code oplossing die bedrijven en individuele klanten helpt hun activa eenvoudig te tokeniseren.

Rexas Finance heeft in slechts 3 dagen meer dan $450.000 opgehaald tijdens de voorverkoop van fase 1 en bevindt zich momenteel in fase 2, met tokens geprijsd op $0,04. Analisten geloven dat RXS goed gepositioneerd is voor 25x groei, vooral omdat de RWA-markt blijft groeien. Het potentieel voor 6x rendement is al duidelijk voor degenen die investeren in fase 2 vóór de prijsstijging in fase 3.

Waarom Rexas Finance waarschijnlijk de leiding zal nemen

  1. Gebruiksscenario’s: Rexas Finance is een echte investeringsmogelijkheid waarbij investeerders fracties van tastbare activa zoals onroerend goed kunnen kopen in tegenstelling tot verhandelbare en speculatieve vormen van cryptocurrency. Dit maakt RXS tot een veiligere investering omdat het is gebaseerd op echte gebruiksscenario’s.
  2. Markt van meerdere biljoenen dollars: Aangezien de reeks RWA-tokenisatieservices naar verwachting zal groeien tot de markt van biljoenen dollars, zal Rexas Finance ook in populariteit en marktaandeel groeien. Met zijn aandacht voor eenvoudige tokenisatieoplossingen zoals de Rexas Token Builder, zullen zelfs niet-technische gebruikers in staat zijn om tokenized assets te zoeken en te verwerken.
  3. Investeerdersprikkels: Er zijn plannen om $100.000 aan cryptocurrency weg te geven aan vroege investeerders in Rexas Finance, en dit is een extra reden om in te stappen in de presale.

De revolutie in RWA en de tokenisatie van activa: Andere rivalen in het veld

Rexas Finance staat voorop, maar het is niet het enige token in de RWA-tokenisatieruimte. Anderen zoals Pendle (PENDLE) en TokenFi (TOKEN) krijgen ook aandacht. Pendle biedt yield-tokenisatie, terwijl TokenFi het voor bedrijven en individuen gemakkelijk maakt om hun activa te tokeniseren. Van beide entiteiten wordt verwacht dat ze profiteren van de toenemende behoefte aan tokenisatie van de geïdentificeerde stukken onroerend goed. Gezien al deze factoren is Rexas Finance echter uniek omdat het gespecialiseerd is in onroerend goed en zijn multifunctionele platform, wat het een van de meest aantrekkelijke projecten maakt die zich richt op RWA voor de volgende markthausse.

Conclusie: Rexas Finance leidt de RWA-roedel

Nu Real-World Assets-tokenisatie zich ontwikkelt tot een van de meest formidabele industrieën binnen de blockchain-splinter, staat Rexas Finance (RXS) voorop in deze ontwikkeling. Dit komt omdat het een gebruiksvriendelijk platform, real-world applicaties en nog veel meer heeft. Rexas Finance zal ongetwijfeld tot de best presterende RWA cryptos behoren in de komende bull run. Marktdeelnemers die de presale aankoop in fase 2 ingaan,

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) kunt u de onderstaande links bezoeken:

Website: https://rexas.com
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!