Rexas Finance (RXS) token presale overtreft deskundige voorspellingen, fase één is binnen 96 uur uitverkocht

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Rexas Finance heeft de cryptowereld veroverd met zijn eerste voorverkoop voor RXS-tokens die binnen 96 uur uitverkocht waren. Deze geweldige prestatie is veel verder gegaan dan experts zich hadden voorgesteld en heeft investeerders van over de hele wereld aangezet. Naarmate het project vordert, neemt de Rexas Finance-gekte nog verder toe, aangezien de tweede fase van de voorverkoop investeerders een nieuwe kans biedt om toegang te krijgen tot het veelbelovende platform voor real-world asset (RWA)-tokenisatie.

De opkomst van Rexas Finance en zijn visie

Rexas Finance streeft ernaar om voorop te blijven lopen in de RWA-tokenisatie-industrie. Een type conversie dat fysieke producten, waaronder onroerend goed, kunst en zelfs goud, omzet in digitale tokens die op de blockchain worden geleverd. Het hoofddoel van het platform is om het traditionele ecosysteem te verbinden met gedecentraliseerde financiën (DeFi) door investeerders eenvoudig te laten investeren in verschillende real-world assets en de markt open te stellen voor meer investeerders. Niettemin zou het proces van tokenisatie van activa meer verstorend en constructief zijn voor een standaard financieel systeem, omdat het verbeterde liquiditeit, lagere kosten en hogere niveaus van transparantie zou vergemakkelijken. Nu de crypto-industrie over de hele wereld opkomt, vrij van regelgeving, wil Rexas Finance die verschuiving pionieren met een eenvoudige interface die rijk en arm, beginners en experts in cryptocurrency-investeringen bedient. De geïntegreerde tokeneconomie bevat onder andere de Rexas Token Builder, de QuickMint Bot en AI-tools die de doorn zijn van de systematische uitdagingen van het beheren en verhuren van onroerend goed.

Fase één presale-afronding: overboord gaan

De eerste fase van RXS-tokenpresale was overweldigend en registreerde meer dan genoeg verkopen in minder dan 3 dagen. De experts verwachtten een geleidelijke stijging in de opname van de tokens, maar de tokenverkoopgekte schokte velen. RXS-beleggers overweldigden de markt tegen zeer hoge prijzen, omdat ze het RWA-tokenisatieplatform innovatief vinden en besloten om RXS te kopen. De prijs van RXS-tokens werd in de eerste pre-sale fase vastgesteld op $ 0,03, waardoor de eerste investeerders gemakkelijker toegang kregen tot het project. Zo’n sterke interesse in fase één toont aan dat er steeds meer vertrouwen is in het vermogen van Rexas Finance om zijn doelen te realiseren, zeker nu er een groeiende golf van asset-tokenisatie in de blockchain-industrie is. Dit succes heeft niet alleen de levensvatbaarheid van het project bevestigd, maar ook een basis gelegd voor een gezonde populatie investeerders.

Fase twee begint: Een nieuwe kans voor investeerders

Na fase één zijn de pre-sale-activiteiten van de RXS-token nu fase twee ingegaan vanwege de pre-sale-ratio van de tokenprijs in fase één, die $0,04 is. Hoewel de prijs is gestegen, zijn de klanten nog steeds enthousiast en velen begrijpen dat er een kans is op hoge rendementen naarmate het project vordert. Analisten hebben gesuggereerd dat vroege investeringen 11x de rendementen kunnen opleveren, wat meer verwachting heeft gewekt voor Rexas Finance. Voor degenen die de eerste fase hebben gemist, biedt fase twee de perfecte kans om deel te nemen, aangezien de tokenprijs gegarandeerd verder zal stijgen. Omdat de presale in fasen is geregeld, vallen de investeerders binnen de gegeven tijd, aangezien elke fase hogere tokenkosten heeft dan de vorige.

Rexas Finance: Waarom het mainstream is geworden

Rexas Finance heeft presale-succes ervaren vanwege vele factoren. Ten eerste, de nadruk van het platform op real-world asset tokenization voldoet aan een bestaande marktkloof. De traditionele activamarkten zijn vanwege hun eigen beperkingen over het algemeen erg moeilijk voor de particuliere belegger om in te stappen, voornamelijk vanwege factoren zoals illiquiditeit en hoge transactiekosten, met name in onroerend goed. Omdat Rexas Finance niet alleen een platform is, maar ook een middel biedt voor tokenization, biedt het dergelijke activa een markt die gemakkelijker, duidelijker en efficiënter is. Ten tweede heeft Rexas Finance een sterk op tokenization gericht ecosysteem opgezet, wat het gebruik ervan waarschijnlijk zal stimuleren vanwege de beschikbaarheid van belangrijke fundamenten.

De basisprocedure voor het maken van tokens wordt vereenvoudigd door het gebruik van houders zoals de Rexas Token Builder en QuickMint Bot, terwijl het gebruik van AI en IT zoals GenAI en AI Shield verdere innovaties in timemanagement en beveiliging mogelijk maakt. Deze functies maken het platform aantrekkelijk voor een breder scala aan gebruikers, van individuele investeerders tot bedrijven die ervoor kiezen om te investeren in asset tokenization. Tot slot speelde de timing voor de lancering van Rexas Finance ook een belangrijke rol in het succes van het bedrijf. De crypto-industrie begint een hernieuwde honger te zien naar projecten die echte use cases bieden, en dat is precies waar Rexas Finance om draait, door zijn bedrijf te maken van het benutten van de liquiditeit van fysieke activa zoals onroerend goed door middel van tokenization. Dichter bij het einde van de voorverkoop en met de lancering van zijn unieke platform, wordt verwacht dat Rexas Finance een marktleider in de industrie zal zijn.

Conclusie

Het succes dat is behaald door de presale van fase één van Rexas Finance is een belangrijke prestatie voor het project. Aangezien fase twee al in uitvoering is, hebben investeerders nog meer mogelijkheden om hun posities in dit innovatieve platform vast te leggen voordat de prijzen verder stijgen. Dat is het geval, aangezien Rexas Finance zijn ecosysteem opbouwt en de ontwikkeling van real-world asset tokenization leidt, is het duidelijk dat het project een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop mensen investeren in fysieke activa met betrekking tot blockchain-technologie.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) kunt u de onderstaande links bezoeken:

Website: https://rexas.com
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!