Top crypto analist: Verkoop je BTC niet! Wanneer gaat Bitcoin stijgen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ondanks een moeilijke periode voor zowel Bitcoin als de rest van de crypto markt is er recentelijk een top crypto analist naar voren gekomen die aangeeft je Bitcoin niet te verkopen. Waarom vasthouden aan Bitcoin, en wanneer gaat Bitcoin stijgen?

Bitcoin is er, net als de rest van de crypto markt, nog niet in geslaagd om zijn neerwaartse trend stop te zetten. Ondanks dat Bitcoin met een market cap van $1,12 biljoen nog altijd overtuigend op plek 1 van de crypto markt staat is het alweer met 6% gedaald over de afgelopen week.

Bitcoin koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Ondanks deze verliezen is er nu een crypto analist naar voren gekomen die adviseert om je Bitcoin fondsen vast te houden.

Top crypto analist: Verkoop Bitcoin niet!

De bekende crypto analist Crypto Rover deed onlangs een duidelijke uitspraak, verkoop je Bitcoin fondsen niet.

Rover is er ondanks de moeilijke periode voor Bitcoin namelijk nog altijd van overtuigd dat Bitcoin binnenkort een aanzienlijke rally door gaat maken.

Steeds meer investeerders beginnen hun hoop op een nieuwe rally naar aanleiding van de recente Bitcoin halving te verliezen. Rover geeft echter aan dat deze Bitcoin halving niet vergeleken kan worden met de andere 3 Bitcoin halving evenementen.

Dit komt doordat er bij deze Bitcoin halving sprake was van een spot Bitcoin ETF, die Bitcoin een nieuwe recordhoogte opleverde voordat het halving evenement plaatsvond.

Dit heeft er volgens Rover toe geleid dat investeerders eerder zijn begonnen met het opnemen van hun winsten.

Deze ontwikkelingen hebben er nu voor gezorgd dat de Bitcoin koers zich sinds de halving voornamelijk zijwaarts heeft bewogen. Maar volgens Rover is deze trend slechts tijdelijk, helemaal nu de Bitcoin koers een sterk weerstandsniveau aan het creëren is. Dit is iets wat vaak een teken is van een aankomende uitbraak.

In de grafiek van Rover is te zien hoe de koers bij een uitbraak van zijn huidige patroon al snel kan beginnen aan een bull run die de koers richting de $ 100.000 kan helpen. Vanuit daar is er volgens Rover zelfs een mogelijkheid dat de Bitcoin koers richting de $ 120.000 stijgt.

Crypto Rover via X

De vraag is nu echter hoe lang deze bull run op zich kan laten wachten. De technische indicatoren van Bitcoin wijzen namelijk op verdere consolidaties. Met een MACD-histogram dat een verkoopsignaal afgeeft, een RSI onder de 40 en een Bitcoin koers die zich onder al zijn EMA’s begeeft lijkt de nabije toekomst van Bitcoin gepaard te gaan met verdere consolidaties. 

Ondanks dat het effect van een Bitcoin halving nog altijd in gang kan treden kan dit nog meerdere weken of zelfs maanden op zich laten wachten.

Het aanhouden van Bitcoin kan daarom een goede keuze zijn als je geduld hebt, maar het kan daarnaast zeker een goed idee zijn om je portfolio te diversificeren met andere altcoins die op de korte termijn al aanzienlijke winsten kunnen realiseren.

Om deze reden beschrijven we hieronder een drietal veelbelovende altcoins die zich allemaal aan het opmaken zijn voor een explosieve exchange listing. Alledrie deze projecten kunnen hun vroege investeerders vervolgens aanzienlijke winsten opleveren.

Pepe Unchained (PEPU) – Nieuw Pepe alternatief maakt indruk met eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw Pepe alternatief, maar in tegenstelling tot de vele Pepe alternatieven zonder utility is Pepe Unchained erin geslaagd om zijn eigen Layer 2 blockchain naar de markt te brengen. Dit zorgde er al snel voor dat dit project viraal ging en de presale een groot succes werd. De belangrijkste reden achter de ontwikkeling van deze blockchain is om de gebreken van Layer 1 blockchains zoals Ethereum op te lossen. 

Layer 1 blockchains worden steeds langzamer en duurder en daarom ontstaat er steeds meer vraag naar Layer 2 oplossingen. Layer 2 oplossingen zijn namelijk vaak in staat om snellere transacties aan te bieden tegen lagere tarieven en ook de blockchain van Pepe Unchained weet deze voordelen aan te bieden. Pepe Unchained vormt daarmee ook een ideale launchpad voor nieuwe meme coins aangezien Layer 1 blockchains voor dit soort projecten vaak niet meer aantrekkelijk zijn. 

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

De Layer 2 oplossing is echter niet het enige aspect waarmee dit project zich weet te onderscheiden van de andere Pepe alternatieven. Dit project biedt zijn gebruikers namelijk ook een aantrekkelijk staking systeem aan. Binnen dit systeem zijn er nu al meer dan 950 miljoen PEPU tokens vastgezet, maar is er nog altijd een APY te verdienen van boven de 160%. Het grote aantal vastgezette tokens is daarnaast een belangrijk teken dat men vertrouwen heeft in de toekomst van de PEPU token. 

De presale van Pepe Unchained is een bevestiging van hoe populair dit nieuwe meme coin project al is gebleken. Inmiddels is er al meer dan $ 12 miljoen aan vroege investeringen opgehaald en hiermee sprint deze presale door zijn verschillende fases heen. Omdat de prijs van een PEPU tokens in elke nieuwe fase van de presale stijgt, is er geen tijd om te verliezen om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – Meme coin creëert uniek MemeVault ecosysteem

Crypto All-Stars is een nieuw meme coin project dat al snel kon rekenen op de nodige aandacht vanwege zijn introductie van een MemeVault ecosysteem. Deze MemeVault maakt het mogelijk voor gebruikers om bekende meme coins te staken. Op deze manier is het project er ook in geslaagd om alle grote meme coins samen te brengen binnen een project, iets wat nog nooit eerder voor is gekomen. 

Gebruikers die meme coins zoals PEPE, DOGE of SHIB staken binnen de MemeVault zullen beloond worden met de native STARS token. Deze token dient echter niet alleen beloning, aangezien die ook zelf kan worden gestaked binnen de MemeVault. Het project team heeft zelfs aangegeven dat er 3x zo hoge beloningen zijn te verdienen met de STARS token. 

Ondanks dat Crypto All-Stars een relatief nieuw project is weet het zijn investeerders wel veiligheid te garanderen. Het project is namelijk volledig geaudit door SolidProof en bij deze audit kwamen er geen enkele gebreken naar voren. Daarnaast maakt het project gebruik van duidelijke tokenomics zodat het duidelijk is hoe de totale token voorraad van 42,069 miljard tokens verdeeld wordt. Zo zal 20% van de token voorraad gereserveerd worden voor de presale, 25% voor staking beloningen, 20% voor marketing, 25% voor de MemeVault en 10% voor liquiditeit. 

De presale van Crypto All-Stars komt nu snel in de buurt van de magische grens van $1 miljoen en STARS tokens kosten op dit moment $0,001428 per stuk. Op het moment dat de presale zijn volgende fase ingaat zal deze prijs echter verder gaan stijgen en geïnteresseerde kopers zullen zich dus moeten haasten om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Crypto All-Stars Presale

The Meme Games (MGMES) – Crypto game combineert passie van Spelen met hilariteit van meme karakters

De Olympische en Paralympische Spelen zijn misschien wel de grootste evenementen ter wereld. Met The Meme Games is er nu een crypto project dat erin is geslaagd om optimaal te profiteren van de hype rondom dit evenement. The Meme Games is namelijk een crypto game waarin meme karakters het tegen elkaar opnemen in races die parallel lopen aan die van de Spelen. Op deze manier combineert het dus de hype van de spelen met de hilariteit van een meme coin. 

Gebruikers zijn vervolgens in staat om te wedden op welk meme karakter een gouden medaille gaat winnen. Om mee te doen zullen ze eerst de native MGMES token moeten kopen. Zodra ze deze token gekocht hebben krijgen ze de keuze uit 5 meme karakters. Op het moment dat ze het winnende karakter kiezen zullen ze een 25% bonus ontvangen over hun initiële aankoop. Gebruikers kunnen zo vaak als ze willen MGMES tokens kopen wat betekent dat ze ook eindeloos in aanmerking kunnen komen voor deze bonus. 

De crypto game van The Meme Games is echter niet de enige manier om MGMES tokens te verdienen. Deze tokens kunnen namelijk ook verdiend worden via het staking systeem van The Meme Games. Hier kunnen MGMES tokens vastgezet worden tegen een huidige APY van maar liefst 460%. MGMES tokens zijn nu al vast te zetten, ondanks dat de presale nog in volle gang is. 

De presale van The Meme Games heeft inmiddels al meer dan $415.000 aan vroege investeringen weten op te halen. MGMES tokens kosten op dit moment $0,0094 per stuk, maar deze prijs zal in korte tijd verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek The Meme Games Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!