Key levels suggereren XRP koers pump – Gaat Ripple 15% stijgen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de XRP koers het nog altijd moeilijk heeft ontstaat er steeds meer speculatie over een aankomende koers stijging. On-chain data wijst op een mogelijke Ripple stijging van maar liefst 15%. Gaat Ripple stijgen?

De Ripple koers heeft het over de afgelopen dagen net als de rest van de cryptomarkt behoorlijk moeilijk gehad. Met een daling van 4,3% over de afgelopen 7 dagen is de Ripple koers nu richting de $0,551 gedaald.

Ripple koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

XRP heeft nog altijd een market cap van $31 miljard en bevindt zich daarmee op plek 7 van de cryptomarkt.

Ondanks deze negatieve cijfers is er recentelijk echter optimisme ontstaan binnen de Ripple community vanwege positieve on-chain data.

On-chain data wijst op mogelijke stijging van 15%

On-chain data van XRP heeft recentelijk een positief signaal afgegeven. Er ontstond namelijk een bullish divergentie bij de RSI, iets wat normaal gesproken wijst op een bullish trend.

Deze bullish divergentie kan nu dus mogelijk leiden tot een stijging van maar liefst 15%.

Deze stijging van 15% is gebaseerd op het feit dat de XRP koers sinds juli 2024 al meerdere keren het ondersteuningsniveau heeft bereikt en vanuit daar een stijging van 14% wist te realiseren. Deze stijging zou de XRP koers tot voorbij de $0,65 kunnen brengen.

Naast de bullish divergentie is de XRP koers er recentelijk ook in geslaagd om boven zijn dalende trendlijn uit te breken. Dit soort uitbraken gaat normaal gesproken gepaard met een aanzienlijke koers rally.

XRP koers grafiek – bron: TradingView

Er lijken nu dus meerdere signalen te zijn dat de XRP koers binnen korte termijn omhoog kan gaan kijken en een stijging van 15% ligt dus binnen de verwachtingen.

Stijging kan nog weken op zich laten wachten volgens technische indicatoren

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren lijkt er echter een teken te zijn dat deze 15% stijging nog wel even op zich kan alten wachten. 

De recente koers actie van XRP heeft er namelijk voor gezorgd dat de XRP koers onder een aantal van zijn EMA’s is gezakt. De XRP koers is nu alleen nog maar meer waard dan zijn 100-daagse en 200-daagse EMA’s. 

Dit wijst er normaal gesproken op dat de XRP koers op de korte termijn verdere dalingen kan ervaren voordat het op de langer termijn een stijging in kan zetten. 

Of deze 15% stijging nou plaatsvindt op de korte of lange termijn, dit soort percentages blijven voor veel meme coin niet aantrekkelijk. Dit soort investeerders zijn normaal gesproken namelijk vaak op zoek naar snelle winsten van soms wel honderden procenten.

Het is een belangrijk reden waarom steeds meer investeerders hun aandacht verschuiven naar presale projecten, aangezien deze projecten hun native tokens verkopen tegen aanzienlijke kortingen.

Dit betekent dat vroege investeerders die bij het juiste project instappen extra hoge winsten kunnen realiseren.

Omdat het echter moeilijk kan zijn om het juiste presale project te vinden beschrijven we hieronder een drietal van de meest belovende projecten van dit moment. Alle drie deze projecten kunnen hun vroege investeerders aanzienlijke winsten opleveren.

Pepe Unchained (PEPU) – Nieuw Pepe alternatief introduceert eigen Layer 2 oplossing

Pepe Unchained is een nieuw Pepe alternatief dat al snel viraal ging door de introductie van zijn eigen Layer 2 blockchain. Dit project heeft namelijk een uitstekend alternatief voor de bekende Layer 1 blockchains zoals Ethereum op de markt gebracht. Deze Layer 1 blockchains kampen tegenwoordig namelijk vaak met langzame transacties en hoge transactiekosten. De lancering van de Layer 2 oplossing van Pepe Unchained komt daarom als geroepen. 

De Layer 2 oplossing van Pepe Unchained staat volledig in het teken van hoge transactiesnelheden en lage transactiekosten zodat het een goed alternatief biedt voor Layer 1 blockchains die vaak traag en duur zijn. Op deze manier vormt dit project ook een uitstekende launchpad voor nieuwe meme coins waarvoor het vaak niet meer aantrekkelijk is om ontwikkeld te worden op de Ethereum blockchain of andere Layer 1 ecosystemen.

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

De Layer 2 oplossing is echter niet de enige reden waarom dit project al snel een van de beste presales van 2024 bleek te zijn. Dit project is namelijk ook verantwoordelijk voor een uniek staking systeem waarbij op dit moment nog altijd een APY van boven de 170% behaald kan worden ondanks dat er al meer dan 930 miljoen tokens zijn vastgezet. Dit grote aantal vastgezette tokens is een belangrijk teken dat gebruikers vertrouwen hebben in de toekomst van dit project en dat ze graag willen bijdragen aan de stabiliteit van de koers bij de lancering.

Ook de presale van Pepe Unchained is een duidelijk teken van hoe populair dit project al is. Deze presale heeft namelijk al meer dan $11,9 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $0,094982 per stuk, maar de prijs zal in de volgende fase verder stijgen. Tokens zijn te koop met Ethereum, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – Crypto project introduceert unieke MemeVault

Crypto All-Stars is een uniek nieuw crypto project dat zijn eigen MemeVault ecosysteem naar de crypto markt heeft gebracht. Dit ecosysteem maakt het mogelijk voor gebruikers om bekende meme coins te staken, iets wat tot voor kort vrijwel onmogelijk was. Met dit ecosysteem heeft Crypto All-Stars ervoor gezorgd dat het alle meme coins samenbrengt onder één dak, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen binnen de crypto markt. 

De MemeVault van Crypto All-Stars is een smart contract staking systeem dat het mogelijk maakt voor gebruikers om meme coins zoals PEPE, DOGE, en SHIB vast te zetten in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Deze beloningen zullen worden uitgedeeld in de vorm van de native STARS token. Gebruikers kunnen deze STARS tokens daarnaast ook staken binnen de MemeVault van Crypto All-Stars. De mensen die dit doen komen in aanmerking voor beloningen die tot wel 3x zo hoog kunnen uitvallen.

Met Crypto All-Stars kunnen gebruikers vertrouwen op een veilig project, aangezien het volledig is geaudit door Solid Proof en er bij deze audit geen enkele gebreken naar voren zijn gekomen. Daarnaast maakt het project gebruik van duidelijke tokenomics die uitgebreid worden beschreven op de website van het project. Van de totale token voorraad van 42,069 miljard tokens zal 25% gereserveerd worden voor staking beloningen, 20% voor de presale, 20% voor marketing, 10% voor liquiditeit en 25% voor het MemeVault ecosysteem.

De presale van Crypto All-Stars heeft al snel bijna $1 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. Hiermee sprint het project snel door zijn presale fases heen en hebben gebruikers nog maar beperkt tijd om STARS tokens te kopen tegen de huidige lage prijs van $0,0014248 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT of creditcard. 

Bezoek de Crypto All-Stars Presale

The Meme Games (MGMES) – Crypto game combineert passie van Spelen met hilariteit van een meme coin

Met The Meme Games is er een nieuw crypto project op de markt verschenen dat erin is geslaagd de passie en hype rondom de Olympische Spelen van 2024 in Parijs te combineren met de hilariteit van een meme coin. Binnen deze crypto games zullen meme karakters namelijk tegen elkaar strijden voor gouden medailles. De wedstrijden waarin deze gouden medailles kunnen worden gewonnen lopen parallel aan de Olympische en Paralympische Spelen van 2024 in Parijs.

Gebruikers kunnen deelnemen aan deze presale door MGMES tokens te kopen. Zodra ze MGMES tokens hebben gekocht krijgen ze de keuze uit 5 meme karakters. Als ze kiezen voor een meme karakter dat een gouden medaille wint komen ze in aanmerking voor een 25% bonus op hun initiële inkoop. Omdat gebruikers zo vaak als ze willen MGMES tokens kunnen kopen kunnen ze eindeloos in aanmerking komen voor deze 25% bonus.

De crypto game van The Meme Games is echter niet de enige manier voor gebruikers om MGMES tokens te verdienen. Gebruikers kunnen deze tokens ook verdienen via het staking systeem van The Meme Games. Binnen dit staking systeem is er op dit moment zelfs een APY van maar liefst 460% te verdienen en er zijn al meer dan 21 miljoen MGMES tokens vastgezet. 

De presale van The Meme Games heeft tot nu toe $400.000 aan vroege investeringen weten op te halen. MGMES tokens kosten op dit moment $0,0094 per stuk, maar deze prijs zal in enkele dagen verder gaan stijgen. Er is dus geen tijd te verliezen om in te stappen bij dit veelbelovende presale project. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!