Niet-ervaren handelaren stellen hun crypto-investeringen samen en behalen 75% APY op de automatische piloot met deze nieuwe AI-handelsapp

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Vanwege de onberispelijke run van de cryptomarkt in de afgelopen maanden, waar de meeste munten hun piek bereikten, zoals Bitcoin die de all-time high van 73.083 USD bereikte. Het is vrij duidelijk geworden dat cryptohandel de toekomst is voor investeerders en handelaren.

De enorme kenniskloof en de volatiele aard van de cryptomarkt, die zelfs doorgewinterde handelaren niet kunnen voorspellen, werken echter als toetredingsdrempels. Zelfs als u besluit om te betreden, wees dan bereid om uw geld te verliezen bij de eerste paar transacties voordat u er zelfs maar aan begint te wennen.

Daarom hebben we deze nieuwe automatische handelsbot genaamd AlgosOne gevonden, die een toonaangevende succesratio van 80% claimt. In dit artikel zullen we het voorstel van AlgosOne als uw fulltime handelaar onderzoeken en hoe het dit succesratio daadwerkelijk bereikt. U kunt het AlgosOne-platform twee weken lang zonder enig risico uitproberen via de gratis proefperiode.

Waarom kiezen voor AlgosOne?

AlgosOne biedt gebruikers enkele van de meest unieke en toch zeer efficiënte services. Het zorgt er ook voor dat de nodige veiligheidsvoorschriften van kracht zijn. Hieronder staan ​​enkele USP’s van het platform van AlgosOne.

Risico-instellingen

Met deze functie kunt u de risicovoorkeuren instellen voor alle transacties die AlgosOne zal uitvoeren. Direct na aanmelding krijgt u de optie om uw risicovoorkeuren te kiezen, dit is als een schuifbalk. De instellingen voor laag risico betekenen dat de bot transacties met een lage hefboomwerking zal uitvoeren, terwijl de instelling voor hoog risico de AlgosOne-handelsbot in staat stelt om transacties met een hoge hefboomwerking van ongeveer 50x, 75x en 100x uit te voeren.

Deze functie is essentieel belangrijk omdat niet alle gebruikers klaar zijn voor de volatiliteit op de cryptomarkt. Daarom krijgt u een holistische tool die past bij uw voorkeuren, ga helemaal los of ga langzaam en krijg een gestage groei.

Geautomatiseerde handel

Dit is een van de handelstypen die AlgosOne biedt. Bij geautomatiseerde handel is de AlgosOne-handelsbot verantwoordelijk voor het identificeren van een transactie, het uitvoeren ervan en het rechtstreeks op uw account storten van de winst.

Het verbeterde gebruik van GPT4 en Deep Neural Networks stelt de AlgosOne-handelsbot in staat om een ​​handelsbeslissing te nemen op basis van historische gegevens, actueel nieuws en marktpositie. Zodra de bot een transactie identificeert, zoekt hij naar uw geselecteerde risicopreferentie en voert de transactie dienovereenkomstig uit. Dit handelstype omvat geen enkele vorm van menselijke input; houd gewoon uw succesvolle handelsmeldingen bij.

1 klik handel

Bij dit type transactie heeft de gebruiker de optie om de transactie die door de handelsbot is gemaakt te accepteren. Wanneer de bot een goede transactie identificeert, toont hij de gebruiker een pop-up met een optie om de transactie voor een beperkte tijd te “Accepteren”.

1 klik goedkeuring brengt een geautomatiseerde transactie en menselijke input in evenwicht, omdat de AI ook voortdurend leert en verbetert. Bovendien zijn gebruikers soms niet op zoek naar het type transacties dat de AI suggereert, maar het goede is dat de tradingbot van AlgosOne je winstgevende transacties blijft voorstellen totdat je de transactie goedkeurt voor uitvoering.

Trading Bank Trades

Dit is een op incentives gebaseerde gratis geautomatiseerde transactie die door AlgosOne aan zijn trouwe gebruikers wordt aangeboden. AlgosOne biedt een verwijzingsprogramma waarmee je meer mensen aan boord kunt krijgen, en jij als verwijzer krijgt credits. Daarna kun je gratis geautomatiseerde transacties krijgen in ruil voor deze credits.

AlgosOne Reserve Fund

AlgosOne Reserve Fund is een beveiligingsfunctie. In het geval van een technische fout van de serverzijde, een tradingbot of een hackeraanval, als je portfolio wordt geschaad, compenseert het ALgosOne Reserve Fund je voor je verliezen.

Geen kosten

Dit is misschien wel de meest effectieve functie van AlgosOne en iets dat het onderscheidt van andere spelers in de cryptohandelsruimte. AlgosOne brengt geen kosten in rekening, maar werkt op commissiebasis op basis van je winst. U betaalt dus geen commissie over uw storting, maar over de winst die AlgosOne voor u genereert.

Spaarrekening

Spaarrekeningen zijn een nieuwe functie die AlgosOne binnenkort zal lanceren. Het hoofddoel van deze rekening is om de functie van samengestelde winsten voor langetermijnbeleggers te introduceren. Deze rekening is specifiek voor gebruikers die de voordelen van het herinvesteren van winsten voor langetermijngroei begrijpen.

In dit type rekening voert de AlgosOne-handelsbot automatisch succesvolle transacties uit voor winst, en vervolgens worden die winsten samengesteld met een andere transactie. Uiteindelijk groeit uw portefeuille binnen een jaar met 10 tot 100 keer. Voor een beperkte tijd biedt AlgosOne een gratis proefperiode van 14 dagen.

Informatie over de beperkingen van AlgosOne

De functierijke AlgosOne is voor iedereen gratis beschikbaar. U kunt zich nu aanmelden en het zelf testen met de gratis proefperiode van 14 dagen. U moet echter weten dat AlgosOne geen onbeperkte toegang biedt tot geautomatiseerde transacties. Het biedt feitelijk een beperkt aantal transacties per dag, gebaseerd op uw niveau, dat wordt bepaald door het bedrag dat u stort.

Bekijk de onderstaande tabel voor meer informatie over het aantal transacties dat u krijgt en de commissies die u betaalt voor elk niveau.

Conclusie

Concluderend presenteert AlgosOne zichzelf als een uitgebreid handelsplatform voor zowel nieuwe als doorgewinterde crypto-investeerders. Met zijn reeks functies, zoals geautomatiseerde handel, risicomanagementtools en een gratis tier, belooft AlgosOne een gemakkelijke en potentieel winstgevende toetreding tot de cryptomarkt.

Start uw crypto trading reis op de automatische piloot met AlgosOne! Probeer nu hun 14-daagse gratis proefperiode!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!