Crypto analist: BTC koers mogelijk klaar voor 300% pump – Gaat Bitcoin stijgen deze week?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Na “Black Monday”, de crypto crash van het begin van deze maand, lijkt het erop dat Bitcoin weer de weg naar boven heeft gevonden. Sinds afgelopen week is de Bitcoin koers met 10% in waarde gestegen en steeg het boven de $64.000. Een crypto analist zegt dat deze stijging kwam door het nieuws van Jerome Powel, de voorzitter van de Fed die zei dat er waarschijnlijk een renteverlaging aankomt in september. Dit nieuws zorgde voor een buzz voor de bitcoin koers en op de markt, er stroomde meer dan $500 miljoen in Amerikaanse spot Bitcoin ETF’s.

Deze stijging werd ondersteund door de on-chain statistieken, zoals de afnemende Miners Position Index en gunstige funding rates. De vraag die velen zich afvragen is natuurlijk: Gaat Bitcoin stijgen? De bekende crypto analisten geven hun inzichten en voorspellingen over de onzekere prijs van Bitcoin.

Een patroon van pieken: een kijk in de historie

Als we kijken naar de koers van Bitcoin dan zien we een opvallend patroon. Het gaat hier om grote pieken die enkele maanden na de halving te zien zijn. De bekende traders in de crypto wereld geven aan dat het halveren van de beloning van de miners tijdens de halving in het verleden altijd voor grote prijsstijgingen heeft gezorgd, door het lagere aantal Bitcoins dat beschikbaar wordt.

Met de gevolgen van de vorige halvings nog vers in ons geheugen zien we dat in 2013 dat er na 406 dagen een legendarische stijging van 9.500% was voor de Bitcoin koers. Na de halving in 2017 was er een stijging van 4.100% na 511 dagen en in 2021 was er 546 dagen na de halving een stijging van 636%. De crypto analisten blijven ook hameren op het feit dat Bitcoin nog steeds in een bullish momentum bevindt en dat er binnenkort weer een grote stijging wordt verwacht als we kijken naar het verleden van de koers van Bitcoin. 

De beruchte breakout van Bitcoin

De crypto analisten laten ons weten dat de koers van Bitcoin in de afgelopen 25 weken binnen een bepaalde range is gebleven. Als we kijken naar het verleden, zien we dat deze periodes van consolidatie tussen de acht en dertig weken kunnen duren, voordat de grote prijsstijgingen kwamen. Als we van het verleden moeten leren dan is de kans zeer groot dat er deze periode van rust op de markt heel snel kan plaatsmaken voor de nieuwe bull run.

Als het patroon die we in het verleden hebben gezien zich herhaalt dan verwachten de crypto analisten dat de volgende grote piek zal plaatsvinden in 2025 tussen juni en oktober. Dat is dus over 400 tot 550 dagen vanaf nu en dat zal overeenkomen met de eerdere cycli van de prijsstijgingen na de halving.

Wat zijn de verwachtingen voor de koers van Bitcoin

Het lijkt erop dat Bitcoin aan de start staat van de volgende bullrun, dit wordt onderbouwd door het herstel van de RSI in de afgelopen week en de steun van het 50-week moving average sinds 2014. Als het ook maar slechts de helft stijgt deze cyclus dan kunnen we toch een mooie 300% stijging verwachten, waardoor Bitcoin al snel richting de $200.000 gaat.

Het blijft natuurlijk speculeren over de timing van de daadwerkelijke stijging, maar het lijken mooie jaren te worden voor beleggers als we kijken naar de historische patronen die zich richten op een grote stijging in de koers van Bitcoin.

Andere coins die moet je in de gaten houden deze bullrun

Met de mooie vooruitzichten in het vizier met de nieuwe bullrun die om de hoek staat en waarschijnlijk in 2025 de markt weer op zijn kop gaat zetten. Is iedereen natuurlijk druk aan het kijken welke andere projecten veel potentieel hebben en kunnen meegroeien als de hele markt omhoog gaat.

Als we de crypto analisten moeten geloven dan zullen de meeste groei deze periode weer bij de meme coins zijn. De eerste die natuurlijk doorbrak was Dogecoin, de koning van de meme coins. Daarna volgde Pepe en DogWifHat om er maar een paar te noemen. Deze projecten hebben de grootste winsten al achter zich liggen en daarom hebben we hieronder drie projecten voor je neergezet die nog in de presale zitten en zich klaarmaken voor de listing op de grote exchanges.

Pepe Unchained (PEPU)

Als eerste gaan we het hebben over de verbeterde versie van de Pepe coin. De eerste versie die heeft laten zien dat hij voor grote winsten kan zorgen, maar het project is niet meer dan een meme coin en mist utility. Zijn opvolger Pepe Unchained (PEPU) heeft wel zijn eigen utility. Het is namelijk bezig om zijn eigen Layer 2 Blockchain te lanceren, dit zorgt ervoor dat de transactie snelheden 100 keer sneller zijn en de kosten hiervan beduidend lager zijn.

Doordat het binnenkort zijn eigen snelle en goedkope blockchain komt is het ideaal voor nieuwe projecten die zich op de Layer 2 Blockchain willen lanceren, zodat ze ook sneller en goedkoper zijn.

Als vroege investeerder kan je je aangeschafte tokens ook tijdens de presale meteen staken voor een jaarlijks rendement (APY) van 185%. Zo kan je ervoor zorgen dat je potentiële winsten nog hoger komen te liggen. 

Op dit moment kan je een PEPU token aanschaffen voor $0,0093477 en dit kan alleen nog binnen 48 uur, want daarna gaat het project de volgende fase van de presale in en worden de prijzen dus verhoogd. Je kan de tokens aanschaffen door je wallet te koppelen op hun website en je ETH, USDT of BNB in te wisselen voor PEPU tokens. Ook kan er natuurlijk betaald worden met je creditcard.

Naar de Pepe Unchained presale

Crypto All-Stars (STARS)

Het nieuwe crypto project Crypto All-Stars komt met zijn eigen stakingsplatform die ook nog eens helemaal in het Nederlands is. Op het platform heb je de mogelijkheid om je favoriete meme coins te steken tegen STARS token rewards. 

Je kan kiezen uit de meme helden Pepecoin, Dogecoin, Shiba Inu, Floki Inu, Based Brett, Mog Coin, Milady, Turbo Token, Toshi The Cat, Coq Inu en Bonk coin. Deze legendarische meme coins kan je staken in de MemeVault van Crypto All-Stars. Ook is er de mogelijkheid om hun eigen STARS token te staken tegen 3 keer zoveel rewards. 

Van de hele voorraad tokens is 20% van de voorraad gereserveerd voor de presale, 25% van de voorraad is voor de rewards van investeerders. Het project is door verschillende audits gegaan en is hierdoor een veilige en betrouwbare keuze voor investeerders.

De prijs van een STARS token is momenteel $0,0014078 en deze zal ook binnen 48 uur verhoogd worden omdat dan de volgende fase van de presale ingaat. Via hun officiele website kan je de tokens aanschaffen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de Crypto All-Stars presale

PlayDoge (PLAY)

Het laatste project is een play 2 earn game en is gebaseerd op het jaren 90 spel Tamagotchi in combinatie met de iconische Shiba Inu meme. De oudere generatie zal het nieuwe spel zeker herkennen. 

In het PlayDoge spel is het jouw taak om je huisdier te verzorgen, dit kan via een app op je mobiele telefoon. Je huisdier heeft jouw commando’s nodig om te slapen, geëntertaind te worden en om eten te krijgen. Lukt het je niet om voor je huisdier te zorgen, dan kan hij zomaar weglopen of zelfs doodgaan.

Er zijn in het spel PLAY tokens te verdienen door je huisdier te verzorgen en minigames te spelen. Doe je het zo goed en kom je op het leaderboard dan ontvang je ook nog eens extra PLAY token en/of andere beloningen. Voor de mensen die geen tijd hebben om te spelen dan is er ook nog de mogelijkheid om je tokens te staken en zo kan je alsnog een passief inkomen verdienen. Op dit moment is er een jaarlijks rendement te behalen van 71%.

Je kan momenteel token aanschaffen voor $0,00532, maar ook deze prijs zal binnen 48 uur verhoogd worden als het de volgende fase van de presale ingaat. Wees er dus snel bij als vroege investeerder en koppel je wallet op hun officiele site. Hier kan je ook betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de PlayDoge presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!