39% pump voor PEPE koers terwijl Bitcoin stijgt, voorspelt crypto expert – Crypto om in de gaten te houden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In de afgelopen 24 uur is de Pepe coin koers met 2,2% gedaald, maar als we op dit moment naar de koers kijken zien we dat hij vooral bullish is. De afgelopen zeven dagen is de meme coin met 23% in waarde gestegen, dit laat zien dat ondanks de kleine tegenslagen in de afgelopen 24 uur er toch een bullish momentum begint aan te komen. 

Als we naar de Pepe coin koers kijken dan zien we een potentiële winst van 39% als er een aantal belangrijke grenzen worden doorbroken. Afgelopen weekend hebben we gezien dat Bitcoin stijgt en dat de belangrijke weerstand van $62.000 werd doorbroken en daar profiteerde de hele markt van, waardoor alle prijzen stegen. Ondanks dat het nieuws bullish is zien we dat veel traders van Pepe hun longposities hebben teruggetrokken. Ook al zien we dat de coin in volume en dominantie is gestegen.

De koers van Pepe kan verder stijgen

Op de daily chart kreeg Pepe weerstand van een barrière en op deze vertragende prijsactie werd door traders gereageerd. Als we kijken naar gegevens van Santiment dan zien we dat het sociale volume van Pepe is gestegen naar het hoogste punt van deze maand. Dit laat zien dat het aantal “Pepe” gerelateerde zoekwoorden op social media platforms zoals X en Telegram in de afgelopen 24 uur is toegenomen.

In combinatie met het feit dat de PEPE koers in de afgelopen zeven dagen is gestegen lijkt het erop dat investeerders op zoek zijn naar informatie over de meme coin, voordat ze een investering maken.

Ook al zien we een piek in het sociale volume van Pepe zijn er toch future traders die hun longposities sluiten. Als we kijken naar de gegevens van Coinglass zien we dat traders hun longposities met verlies sluiten. Als traders dit doen dan plaatsen ze daarna meestal een shortpositie, dit kan een bearish teken zijn voor de Pepe coin koers.

Ondanks dat veel traders hun longposities aan het sluiten zijn blijven we wel zien we dat als Pepe een belangrijke barrière doorbreekt, het een potentiële prijsstijging van 39% kan doormaken.

De Pepe coin koers doelt op $0,00001300

Als we kijken naar de price chart van Pepe dan zien we een potentieel bullish momentum. De pepe coin koers heeft een belangrijke resistance level doorbroken en zit momenteel dicht bij de Bollinger Band, dit laat de mogelijkheid zien van een uitbraak naar boven.

Er is een mogelijkheid dat Pepe op de korte termijn een resistance vindt rond de $0,00000955. Als het bullish momentum aanhoudt dan is het volgende potentiële target $0,00001300.

De prijsactie handelt in de buurt van de bovenste band, wat normaal gesproken laat zien dat de markt overbought is, maar ook wijst op een sterke kans van een bullish momentum. Als de koers boven de bovenste band uitbreekt dan kan dat ervoor zorgen dat de opwaartse trend wordt voortgezet.

Als de coin boven de prijsgrens van $0,00000955 doorbreekt met een hogere volume en bullish signalen, dan zal dit aankopen voor de lange termijn aanmoedigen met als doel de prijs boven de $0,00001300. 

Als de koers van Pepe er niet in slaagt om boven de $0,00000955 te komen, kan deze dalen naar $0,00000811, wat nu als een kritieke support zone dient. Dit niveau was eerder een weerstand level en zal naar waarschijnlijk een sterke fundering bieden als de koers naar beneden gaat. Als de prijs verder daalt dan zal het bullish momentum nog even moeten wachten.

Crypto om in de gaten te houden aankomende tijd

Als de markt verder stijgt dan kunnen projecten die in de presale zijn hiervan nog profiteren. Dit zijn ook de projecten die voor investeerders interessant zijn voor potentiële hoge winsten. Als we naar de crypto experts luisteren en de verwachting van Pepe waargemaakt wordt, waardoor de prijs met 39% stijgt dan zal er een bullish momentum komen bij alle meme coins. Dit hebben we in de afgelopen jaren al meerdere malen mogen meemaken.

Elke dag worden er weer nieuwe projecten gelanceerd en dit kan voor verwarring zorgen bij investeerders om het juiste project te kiezen die echt een toekomst heeft. Daarom hebben we een aantal analyses van crypto experts onder de loep genomen en daarvan speciaal drie van de veelbelovende nieuwe crypto projecten om in de gaten te houden aankomende tijd. 

Pepe Unchained (PEPU)

Als eerste stellen we je graag voor aan Pepe Unchained (PEPU). Het nieuwe project dat nu sinds 2 maanden in de presale zit, heeft in deze korte periode aardig naam gemaakt in de crypto wereld en voor een grote buzz onder investeerders gezorgd. Het heeft in deze korte periode al bijna $11 miljoen weten op te halen aan investeringen. Dit is een waanzinnig bedrag voor een project dat zich nog aan het klaarmaken is voor een listing op de exchanges.

De coin gebaseerd op de Pepe the Frog meme heeft zijn kettingen losgebroken van zijn voorganger PEPE, die nog vastzit op de Layer 1 Blockchain van Ethereum. Pepe Unchained komt namelijk met zijn eigen Layer 2 Blockchain. Het team achter PEPU belooft dat de transacties 100 keer sneller zullen zijn dan via de oude blockchain van Ethereum. Ook geven ze aan dat er veel lagere transactiekosten zullen zijn dan bij zijn verouderde voorganger. 

Door de utility waar Pepe Unchained mee komt is het niet zomaar een meme coin waar er elke dag tientallen van gelanceerd worden. Hun eigen Layer 2 Blockchain kan er ook voor zorgen dat het een lancering platform wordt voor toekomstige tokens die ook voor snellere transacties met lagere kosten willen gaan.

Momenteel kan je als vroege investeerder een PEPU tokens aanschaffen voor $0,0093105. Deze prijs zal binnen 24 uur verhoogd worden, omdat het dan de volgende fase van de presale ingaat. Je kan de tokens tijdens de presale ook meteen staken, zodat je nog meer potentiele winsten kan behalen. Dit kan je doen door naar de officiele website van Pepe Unchained te gaan en je wallet te koppelen, dan heb je de mogelijkheid om je ETH, USDT of BNB tokens te wisselen voor PEPU. Ook kun je gebruikmaken van je creditcard.

Naar de Pepe Unchained presale

Crypto All-Stars (STARS)

Het volgende project dat je zeker in de gaten moet houden is Crypto All-Stars (STARS). Het project komt met zijn eigen utility die het mogelijk maakt om je favoriete meme coins te staken in hun eigen MemeVault. De meme coins die je nu al kan staken op hun eigen stakingsplatform zijn: Dogecoin, Pepecoin, Shiba Inu, Based Brett, Floki Inu, Mog Coin, Milady, Toshi Te Cat, Turbo Token, Bonk coin en Coq Inu. Later worden er steeds meer meme coins toegevoegd aan de MemeVault.

Bij het staken van je favoriete meme coins verdien je STARS tokens dit is de eigen coin van het project. Als je hun eigen STARS token staket in de MemeVault dan kan je 3 keer zoveel beloningen krijgen. Van de hele voorraad tokens is 20% bedoeld voor de presale en 25% is gereserveerd voor de beloningen van investeerders. 

Het project heeft een aantal audits doorstaan en heeft hiermee bewezen dat het een betrouwbaar en veilig project is. In de eerste week van zijn lancering wist het al $530.000 op te halen en momenteel staat de teller al op $775.500, dit laat nog maar eens het vertrouwen zien die investeerders in het project hebben.

Momenteel kan je een token aanschaffen voor $0,0014078 en dit kan nog net iets korter dan drie dagen, daarna zal het project de volgende fase van de presale ingaan. Ook deze munt kan je aanschaffen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de Crypto All-Stars presale

Base Dawgz (DAWGZ)

Als laatste willen we je graag voorstellen aan Base Dawgz (DAWGZ). Het nieuwe project is geïnspireerd door de vrijheid van base jumping. De meme coin is ontwikkeld op de Base blockchain en daarnaast ook beschikbaar via de blockchains van Ethereum Solana, Binance Smart Chain en Avalanche.

De totale market cap van Base meme coins is op dit moment $1.8 miljard en dit laat het vertrouwens zien die investeerders hebben in de projecten die op de chain gelanceerd worden. 

Het team achter het project heeft zich laten inspireren door de vrijheid van base jumping en is dit momenteel aan het vertalen naar een multi-chain waardoor je de DAWGZ tokens gemakkelijk kan verplaatsen over de eerder genoemde blockchains. Hierdoor komt het met zijn eigen utility en zit het niet vast aan een blockchain.

Op dit moment kan je een DAWGZ token nog aanschaffen voor $0,008173, maar ook deze prijs zal worden verhoogd zodra het de volgende fase van de presale ingaat. Deze token kan je aanschaffen met BASE, ETH, BNB, AVAX, SOL en je creditcard. 

Naar de Base Dawgz presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!