Crypto expert voorspelt: Top 3 beste honden crypto memecoin investeringen voor Shiba Inu-fans

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het is nooit stil in de cryptocurrency wereld door alle crypto memecoins die een plekje opeisen in de spotlight. De komst van Shiba Inu in de crypto wereld heeft zijn sporen achtergelaten met grote winsten voor holders van de coin. Het was ook een van de eerste memecoins die het voor elkaar kreeg om een bull run te ontketenen. 

Van de nieuwe memecoins die dagelijks op de markt verschijnen zijn er een aantal die meteen exploderen en zichzelf in de schijnwerpers zetten van degene die op zoek zijn naar de beste crypto investering, maar er zijn ook projecten die zichzelf door hun strijdlust in samenwerking met de hype rondom memecoins, innovatie en originaliteit vestigen tussen de grote meme helden.

Het begin van de op honden gebaseerde memecoins

Als we helemaal naar het begin gaan van de come up van memecoins, dan kom je natuurlijk terecht bij Dogecoin. De memecoin die begon als een grap, gooide al snel hoge ogen door de steun van grootheden zoals Elon Musk. Op Twitter, de voorganger van X, plaatste hij regelmatig een bericht over de memecoin waardoor de koers explodeerde. Ook speculeerde hij over de mogelijkheid om je nieuwe Tesla te betalen met Dogecoin, dit is tot op heden nog niet waargemaakt door de hoofdman van Tesla.

Recentelijk gaf Musk nog in een interview aan dat hij nog altijd een zwak heeft voor Dogecoin, omdat hij van honden en memes houdt. Waar de topman van SpaceX alleen speculeerde over het betalen van je nieuwe auto met Dogecoin heeft het luxe automerk Ferrari na een test in de Verenigde Staten het wel mogelijk gemaakt om je sportwagen in Europa te betalen met je Dogecoins. Dit laat maar eens zien dat er nog een mooie toekomst is voor de dog crypto memes. 

Gaan de dog memecoins de volgende bullrun weer domineren?

Volgens de crypto experts zijn de dog crypto meme tokens hier om te blijven en zullen ze alleen maar meer in waarde stijgen in de komende jaren. Ze zeggen dat na het nieuws dat Ferrari nu betalingen accepteert in Dogecoin ook andere grote automerken aan het kijken zijn naar de mogelijkheden voor het accepteren van de memecoin. 

Als we kijken naar de van de grootste 3 dog memecoins van het moment, dan zien we Dogecoin op de 8e plek staan met een market cap van $13.47 miljard. Daarna zien we op de 12e plek DogWifHat staan met een market cap van maar liefst $1.58 miljard. Op nummer 24 staat Shiba Inu met een market cap van $6.82 miljard. Rondom de dog memecoins hangt dus zeker een bullish sentiment, waar veel investeerders zich door aangetrokken voelen. Dit laat volgens experts zien dat de memecoins ook deze bullrun weer zullen domineren en voor de grootste winsten gaan zorgen voor vroege investeerders.

Top 3 nieuwe crypto memecoin investeringen om winst te maken dit jaar

In deze grote gevestigde memecoins zijn de grootste winsten al vergeven. De munten kunnen nog makkelijk in de tientallen procenten stijgen natuurlijk, maar de tijd van winsten van duizenden procenten ligt ver achter ze. Voor dit soort winsten moet je zijn bij de nieuwe projecten die dit jaar gelanceerd zijn. 

De nieuwe generatie memecoins staat al klaar en ze zorgen voor een verandering op de markt. Naast dat ze de hype rondom meme personages gebruiken om zich in de spotlight te zetten, komen ze ook met een utility. Hierdoor zijn het geen memecoins die gemaakt zijn voor de grap, maar hebben ze echt een toegevoegde waarde binnen de crypto space.

Door het grote aanbod wat elke dag op de markt komt hebben we hieronder 3 memecoins voor je geselecteerd die de beste crypto investering van het jaar kunnen worden. Vroege investeerders kunnen nu nog genieten van de lage prijs, omdat elk van de drie projecten nog in de presale zit. Laten we hieronder diep duiken in de memecoins die je zeker in de gaten moet houden deze bullrun.

Pepe Unchained (PEPU)

De baanbrekende memecoin Pepe Unchained (PEPU) komt met zijn eigen Layer 2 Blockchain, dit houdt kortgezegd in dat het de upgrade is van de trage en dure transacties die oude memecoins hebben. De munt zit nog maar in de tweede maand van de presale en heeft al voor een aardbeving op de markt kunnen zorgen.

Sinds de lancering van de presale heeft het project al bijna $9 miljoen opgehaald. Dit laat het vertrouwen van investeerders zien in het project. Door de komst van hun eigen Layer 2 Blockchain breekt Pepe eindelijk de kettingen van de trage en dure Layer 1 server. De transacties zullen razendsnel zijn tegen erg lage kosten.

Dit maakt van PEPU het perfecte lancering platform voor nieuwe crypto projecten en maakt het een waardige concurrent van Solana. Voor vroege investeerders is het tijdens de presale al mogelijk om hun aangekochte tokens vast te zetten tegen een jaarlijks rendement (APY) van 222%. Dit percentage zal afnemen zodra er meer PEPU tokens worden gestaked.

Vroege vogels kunnen op dit moment een PEPU token aanschaffen voor $0,0090901. Sla vandaag nog je slag voordat de presale de volgende fase ingaat en de prijs verder omhoog gaat. Koppel nu je wallet op de website van Pepe Unchained en wissel je ETH, USDT of BNB tokens in voor PEPU. Ook kan je betalen met je creditcard.

Naar Pepe Unchained presale

PlayDoge (PLAY)

Een van de meest veelbelovende Play 2 Earn coin van dit moment is PlayDoge (PLAY). De nieuwe memecoin neemt je mee terug naar de jaren 90, waarbij je tokens kan verdienen door te spelen. In het spel is het de bedoeling dat je legendarische Shiba Inu meme verzorgt als huisdier in de vorm van het populaire Tamagotchi spel.

Geheel in 8-bit pixel graphics net zoals de eerste games op consoles en computer uit de jaren 90, moet je de verantwoordelijkheid nemen om je huisdier te verzorgen, zodat hij niet wegloopt of overlijdt. Naast de verantwoordelijkheid om je huisdier te verzorgen kan je ook minigames spelen, waarmee je PLAY tokens kan verdienen. Met deze tokens kan je weer items kopen voor de verzorging van je meme hond.

In de mobiele game ben je vooral bezig om PLAY tokens te verdienen. Degene met de meeste token maken kans om op het leaderboard te komen, waardoor je nog meer extra tokens kan verdienen. Hiernaast is het voor gebruikers ook mogelijk de tokens te staken tegen een jaarlijks rendement (APY) van 76% voor nog meer potentiële winsten. Van de hele voorraad PLAY tokens is 30% gereserveerd voor de presale. 20% wordt gebruikt voor de beloningen die je kan verdienen in het spel. De andere 50% wordt achtergehouden voor liquiditeit op de exchanges, marketing en de financiering van de groei van het project.

De presale heeft al meer dan $6 miljoen weten op te halen van vroege investeerders. Op dit moment kan je 1 PLAY token aanschaffen voor $0,00529, maar deze prijs zal binnen een paar uur verhogen door de volgende fase van de presale. Wil je ook vroege investeerder zijn? Dan kan je op de officiële website van PlayDoge je wallet koppelen en je BNB, USDT en ETH inwisselen voor PLAY tokens.

Naar PlayDoge presale

The Meme Games (MGMES)

Nu de Olympische Spelen voorbij zijn is het het juiste moment voor de lancering van The Meme Games (MGMES). Het project heeft het momentum van de Olympische Spelen gebruikt om naamsbekendheid te krijgen onder investeerders en dit heeft zijn vruchten afgeleverd. 

In de gamified experience van The Meme Games kan je het competitieve element van het grootste sportevenement ter wereld elke dag ervaren vanachter je beeldscherm. Je hebt als gebruiker de mogelijkheid om je tokens in te zetten op een van de legendarische meme helden die de strijd met elkaar aan gaan.

Bij het spelen van The Meme Games kan je de aangekochte tokens inzetten op jouw persoonlijke favoriet. Ga je voor Doge alias “de Streep” of denk je dat Pepe “de springer” gaat winnen op de 100 meter sprint? De tokens van de winnaar worden verhoogd door een bonus, terwijl de rest zijn coins moet inleveren. Dit alles wordt eerlijk gedaan en random dus iedereen heeft de kans om te winnen. Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid om je MGMES tokens te staken tegen een jaarlijks rendement van 562%.

Je kan je eerste MGMES tokens aanschaffen van de huidige prijs van $0,00925. Deze fase van de presale loopt nog net iets langer dan 3 dagen, dus wacht niet te lang en sla je slag. In de korte periode dat de presale online is, heeft het al $366.000 weten op te halen van vroege investeerders. Wil je deelnemen aan de hype rondom de Olympische Spelen? Ga dan naar de website van The Meme Games en ruil je ETH, BNB, USDT in voor MGMES tokens.

Naar The Meme Games Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!