Arthur Hayes voorspelt: BTC koers naar $100k dit jaar ondanks crypto crash – Wat gaat Bitcoin doen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Na de crypto crash van vorige week de vraag die iedereen bezighoudt: wat gaat Bitcoin doen? We behandelen in dit artikel de koers verwachting van een grote analist in de industrie over de prijs van Bitcoin.

De analist Arthur Hayes, beter bekend als de medeoprichter van Bitmex gooit de wereld in, dat hij verwacht dat de prijs van Bitcoin aan het einde van dit jaar de mijlpaal van $100.000 bereikt en in 2025 al de $1 miljoen kan bereiken. 

Hij verwacht dat er een fenomenale crypto bull market komt in 2025, doordat de Amerikaanse overheid een kapitaalinjectie gaat doen. Hij geeft aan dat er verschillende factoren zijn die voor de explosie en groei van Bitcoin en andere financiële markten kunnen zorgen

Arthur Hayes voorspelt een Bitcoin piek naar $100.000 en vermoedelijk $1 miljoen in 2025

Voormalig CEO en meme oprichter Arthur Hayes van crypto exchange Bitmex heeft in een blogpost van afgelopen maandag zijn mening gegeven over de koers van Bitcoin, de hele cryptomarkt en de Amerikaanse economie.

Door de verwachte strategische injecties van de Amerikaanse overheid, verwacht hij dat we aan het einde van 2024 in een sterke bull markt zitten met zowel Bitcoin als andere financiële assets. Hij licht verder toe dat als de verwachte handelingen van de Amerikaanse minister van Financiën Jane Yellen doorzetten, dat het geld dat de balans van de Fed verlaat ervoor gaat zorgen dat de liquiditeit van de markt toeneemt en dat assets zoals Bitcoin “go to the moon”.

De oud-president van Bitmex verwacht dat Yellen aan het einde van 2024 minstens $301 miljard en maximaal $1.05 biljoen zal investeren. Als ze doet wat ze zegt, dan weten we zeker dat er tussen nu en het einde van het jaar $301 miljard dollar aan staatsobligaties worden uitgegeven. Als dit volgens plan loopt dan komt Bitcoin snel bij van de crash die veroorzaakt werd door de Japanse yen, dan is de volgende halte van Bitcoin de mijlpaal van $100.000.

Hayes kijkt zelf verder dan die halte en schrijft zelfs dat er nog grotere winsten komen op de gehele markt, nadat het schuldenplafond van de Amerikaanse overheid is opgelost. Hij verwacht een explosieve bull market zodra het schuldenplafond uit de weg is en dat dit baan maakt voor nog meer liquiditeit van het Ministerie van Financiën en de Federal Reserve.

Verder bespreekt hij nog de Amerikaanse presidentsverkiezingen van aanstaande november. Hij geeft aan dat de verkiezingen slecht een kwestie van kop of munt is en geeft aan dat hij liever vanaf de zijlijn toekijkt en pas weer terug de markt ingaat, zodra het Amerikaanse schuldenplafond is verhoogd. Hij verwacht dat dit in januari of februari gebeurt en dat zodra deze poppenkast voorbij is er veel geld vanuit het Ministerie van Financiën en mogelijk de Fed richting de markten gaat om het weer in de goede richting te duwen.

Als “Bad gurl Yellen and towel boy Powell” hun krachten bundelen, dan gaat China eindelijk hun langverwachte “bazooka” begroting loslaten op de markt. De bull markt in 2025 zal glorieus zijn.

Welke coins kunnen meegaan in deze explosieve groei van Bitcoin

Na al het nieuws over de koers van Bitcoin dat bullish is, moeten we natuurlijk ook verder kijken naar waar de grootste winsten te behalen vallen tijdens deze aankomende bull run. 

Hiervoor kijken we naar de nieuwste projecten met potentie die nog in de presale zijn. Het zijn 3 projecten die de krachten van meme coins koppelen met echte utility. Het zijn dus geen doelloze coins, maar voegen echt iets toe aan de markt.

Pepe Unchained

Graag stellen we de eerste in het rijtje aan je voor: Pepe Unchained (PEPU). Het gloednieuwe project dat gebaseerd is op de Pepe meme die een explosief begin van het jaar kende. De nieuwe Pepe Unchained wordt wel de eerste Pepe die naast een meme token ook echt een utility heeft en onderscheidt zich hierdoor van de eerdere meme coins.

Het project breekt eindelijk zijn kettingen van de Layer 1 server van Ethereum, doordat ze hun eigen Layer 2 Blockchain hebben ontwikkeld. Door deze eigen blockchain zijn de transacties razendsnel tegen een erg lage kostprijs. Dit is waar het project zich onderscheidt van de eerste generatie meme coins.

Door deze vernieuwende technologie is Pepe Unchained klaar voor de toekomst van crypto. Het project is nog in de presale en dus interessant voor vroege investeerders. Om je potentiële winst te vergroten kan je de aangeschafte tokens meteen staken tegen een jaarlijks rendement (APY) van 222%. 

Op dit moment kan je 1 PEPU token nog aanschaffen voor $0,0090901, maar over 25 uur zal de volgende fase van de presale ingaan en daarmee gaat de prijs dus weer stijgen. Je kan tokens aanschaffen door ETH, USDT of BNB in te wisselen. Ook is er de mogelijkheid om je creditcard te gebruiken. Dit is je kans om mee te doen aan de revolutie van de Layer 2 generatie meme coins, dus wacht niet langer en sluit je aan bij de community van Pepe Unchained.

Naar de Pepe Unchained presale

Crypto All-Stars

Als tweede stellen we je voor aan het nieuwste project in dit rijtje: Crypto All-Stars (STARS). Zij presenteren met trots de MemeVault, waarmee ze investeerders de mogelijkheid bieden om alle legendarische meme coin zoals Dogecoin, Pepe Coin en Shiba Inu te staken. Als gebruiker van dit vernieuwende platform word je beloond met STARS tokens.

Naast de legendarische meme coins kan je ook hun eigen STARS token staken en hierdoor verdien je 3x de standaard staking beloningen. Als je als vroege investeerder al tijdens de presale tokens aanschaft kun je deze meteen in de MemeVault, zodat je de potentiële winsten nog meer kan vergroten. 

Er is 20% van de hele voorraad tokens beschikbaar gemaakt voor de presale en 25% gereserveerd voor beloningen. De rest van de tokens wordt achtergehouden voor marketing, liquiditeit en de verdere ontwikkelingen van het project. Het project is niet alleen maar gericht op het behalen van individuele winsten. Het team focust zich juist op het bouwen van een sterke community. Dit laat zich ook zien door het ontwerp van het project dat is gebouwd met het oog op groei en engagement in de wereld van crypto. 

Momenteel is de prijs van 1 STARS stoken te verkrijgen voor $0,0013855 en deze fase van de presale loopt nog net iets korter dan 2 dagen. Voor de vroege investeerders is het dus nog net op tijd om gebruik te maken van de huidige prijs voordat het verder omhoog gaat. Sinds de lancering op 12 augustus hebben ze al $403.000 weten op te halen en dit laat maar eens zien hoeveel vertrouwen er is van de vroege investeerders in het project.

Naar de Crypto All-Stars presale

Base Dawgz

Als laatste stellen we je graag voor aan het volgende project dat nog in de presale is: Base Dawgz (DAWGZ). Ook deze meme coin maakt gebruik van de kracht van memes, maar komt ook met zijn eigen utility. Het is namelijk bezig met de ontwikkeling van een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen. Het team achter Base Dawgz zegt te zijn geïnspireerd door de vrijheid die je hebt bij base jumping. Deze vrijheid brengen ze naar de blockchain, waardoor je als gebruiker de mogelijkheid hebt om je assets snel te verplaatsen over verschillende Blockchains.

Het team van DAWGZ maakt dit mogelijk door de tokens naast de Base blockchain ook beschikbaar te maken voor blockchains van Ethereum, Solana, BNB en Avalanche. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om je tokens makkelijk te verplaatsen over je favoriete blockchains.

Alle smart contract van het project zijn geaudit en hieruit kwam geen enkel probleem naar voren. Iedereen kan dus genieten van het veilige project met goede tokenomics. Van de hele voorraad wordt 20% gereserveerd voor beloningen die te behalen zijn bij het staken, 20% voor de presale en de rest wordt achtergehouden voor listings, beloningen, liquiditeit en marketing.

Tijdens die presale die nog loopt, is al bijna $3 miljoen opgehaald aan investeringen. Op het moment van schrijven kan je nog 1 DAWGZ token aanschaffen voor $0,007784. Hier heb je nog net iets minder dan 5 dagen de tijd voor, want dan gaat ook de token naar de volgende fase van de presale. Pak je kans nog als vroege investeerder en haast je naar de officiële website van Base Dawgz om je wallet te connecten en je coins binnen te halen.

Naar de Base Dawgz presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!