Crypto analist voorspelt: Kan Ripple 1 euro worden na 23% pump ondanks bearish sentiment?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ondanks dat de crypto markt zich in een moeilijke fase bevindt, is XRP recentelijk in staat geweest om maar liefst 14,5% te stijgen. Dit positieve momentum heeft geleid tot veel optimisme binnen de XRP markt. Kan Ripple 1 euro worden?

Ondanks dat XRP recentelijk aanzienlijk daalde, van $0,648 naar $0,442, is de koers van XRP nu weer in staat geweest om aanzienlijk te stijgen. De koers heeft recentelijk een aanzienlijk herstel doorgemaakt en staat op dinsdagmiddag al op $0,5751. 

XRP koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Dit overtuigende herstel heeft snel geleid tot optimisme binnen de Ripple community. 

Meerdere crypto analisten hebben nu ook hun optimisme uitgesproken voor de XRP koers en ook Ledger Man voorspelde een nieuwe stijging naar recordhoogtes. 

“XRP zou mogelijk kunnen stijgen van $ 1 naar $ 10 of zelfs hoger, mede door de anticipatie op een aankomende XRP ETF en de betaling van de 125 miljoen dollar boete.”

XRP koers verwachting – Kan Ripple 1 euro worden?

XRP is over de afgelopen 7 dagen met 14% gestegen, waarmee de stijging over de afgelopen maand richting de 11% is gegaan. Hiermee komt de waarde dicht in de buurt van $0,648, de waarde voordat de crypto crash plaatsvond. 

Ook het 24-uurs handelsvolume van XRP is momenteel erg hoog met een waarde van $1,3 miljard. Dit wijst op een toenemende activiteit binnen het XRP platform, mogelijk omdat investeerders anticiperen op een nieuwe stijging.

Als we naar de technische indicatoren kijken om te bepalen wat de XRP koers in de nabije toekomst gaat doen wordt het al snel duidelijk dat de RSI zich rond de 51 bevindt. Deze RSI bevond zich eerder deze week nog op 70. 

RSI van XRP – Bron: TradingView

Dit kan een teken zijn dat de koers bezig is met een lichte stagnatie voordat er verdere stijgingen kunnen plaatsvinden. 

Het MACD-histogram geeft tegelijkertijd een verkoopsignaal af met een waarde van 0,00544. 

Deze technische indicator komt echter niet overeen met de andere technische indicatoren zoals de Exponential Moving Averages. De huidige koers waarde van XRP bevindt zich namelijk boven alle belangrijke EMA’s, zowel voor de korte als lange termijn. Dit is een teken dat de XRP koers het goed kan doen in de nabije toekomst.

Als de koers in staat is om de stijging voort te zetten moet er rekening worden gehouden met een weerstandsniveau bij $0,61. Als de dagelijkse candlestick sluit boven het ondersteuningsniveau van $0,58 kan er een aanzienlijke stijging plaatsvinden tot boven de $0,60. 

Als de koers er niet in slaagt om te sluiten boven het $0,58 niveau moet er rekening worden gehouden met een daling richting het kritieke ondersteuningsniveau van $0,55. Een daling onder dit niveau kan negatieve gevolgen hebben en leiden tot een verdere daling richting $0,52.

Een stijging richting de $1 lijkt in de aankomende weken echter nog niet realistisch. 

Alternatieve cryptocurrencies om te overwegen

Ondanks dat het vooruitzicht van XRP er redelijk positief uitziet, is er nog altijd geen garantie dat de koers daadwerkelijk aanzienlijke stijgingen zal doormaken. Een stijging richting $0,64 is namelijk nog altijd slechts een stijging van 12%. 

Dit zijn stijgingen waar veel crypto investeerders niet meer van opkijken. Veel memecoin investeerders zijn bijvoorbeeld op zoek naar winsten van honderden procenten en komen daardoor steeds vaker uit bij presale tokens. 

Dit komt doordat presale projecten hun native tokens vaak aanbieden tegen hoge kortingen waardoor vroege investeerders kunnen profiteren van extra hoge stijgingen. 

Op het moment dat dit soort projecten tractie weten te creëren tijdens de presale fase en een community van investeerders opbouwen kunnen deze tokens vaak hard stijgen bij een listing op centrale exchanges. Het kan daarom interessant zijn om je portfolio te diversifiëren met een aantal veelbelovende presale tokens. 

Om deze reden beschrijven we hieronder drie van de meest veelbelovende presale tokens van 2024. Alle drie deze presale tokens zijn in staat om aanzienlijke stijgingen door te maken zodra ze op exchanges beschikbaar zijn.

Pepe Unchained (PEPU) – Nieuw Pepe alternatief brengt eigen Layer 2 blockchain naar de markt

Pepe Unchained is een nieuwe memecoin die op het punt staat om de crypto markt op zijn kop te zetten. Dit nieuwe Pepe alternatief is namelijk bezig een Layer 2 blockchain naar de markt te brengen die alle gebreken van bekende Layer 1 blockchains zoals Ethereum oplost. Hiermee weet het zich te onderscheiden van al zijn andere Pepe voorgangers, die vaak geen enkele utility met zich meebrengen.

Pepe Unchained vormt de losgebroken versie van Pepe (PEPE) die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain en daardoor in staat is om zijn brein aan het werk te zetten. Dit zorgde ervoor dat hij al snel een Layer 2 blockchain kon oprichten die nu een ideale launchpad vormt voor nieuwe memecoins. Deze blockchain heeft geen last van langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten, maar biedt juist snelle transacties tegen lage kosten.

Naast het profiteren van de snelle transacties tegen lage kosten kunnen gebruikers ook aantrekkelijke crypto beloningen verdienen door hun gekochte PEPE tokens vast te zetten in het staking mechanisme van Pepe Unchained. Op dit moment zijn er zelfs staking beloningen van meer dan 230% te ontvangen, ondanks dat er al bijna 700 miljoen PEPE-tokens zijn vastgezet.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $8,5 miljoen aan vroege investeringen opgehaald en komt daarmee snel in de buurt van het volgende doel van $8,75 miljoen. Tokens kosten op dit moment $0,0090539 per stuk, maar deze prijs zal binnenkort verder stijgen zodra de presale zijn volgende fase ingaat. Tokens zijn te koop met Ethereum, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All Stars (STARS) – Nieuwe memecoin brengt Meme Vault naar de crypto markt

Crypto All Stars is een onlangs gelanceerd presale project dat zich al snel heeft onderscheiden door zijn unieke utility en innovatieve functionaliteit. Crypto All Stars komt namelijk met een Meme Vault waarin gebruikers bekende memecoins kunnen staken in ruil voor aantrekkelijke crypto beloningen. Op deze manier brengt deze memecoin alle bekende memecoins, van WIF tot DOGE en van Pepe tot Shiba Inu, onder één dak.

De Meme Vault smart contract van Crypto All Stars stelt gebruikers in staat om native STARS tokens te verdienen als ze memecoins vastzetten. In zekere zin brengt dit de gehele crypto ruimte dus samen in één project. Het is dan ook geen verrassing dat crypto analisten deze presale al hebben genoemd als een van de meest veelbelovende presales van 2024.

Om mee te doen aan dit project kunnen gebruikers al tijdens de presale STARS tokens kopen die meteen ingezet kunnen worden om aantrekkelijke beloningen te verdienen. Gebruikers die dit al tijdens de presale doen zullen van enorme voordelen genieten. 

De presale van Crypto All Stars heeft, ondanks dat het slechts enkele uren live is, al meer dan $ 340.000 aan vroege investeringen opgehaald. Eén Stars token kost op dit moment $ 0,00138, maar deze prijs zal in korte tijd verder stijgen zodra de presale zijn volgende doel bereikt. Vanwege de unieke utility is de kans groot dat deze token hard zal stijgen op het moment dat het op exchanges wordt gelist en investeerders die vandaag instappen kunnen dus optimaal profiteren van de huidige kortingen. Tokens zijn te koop met Ethereum, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Crypto All Stars Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuwe memecoin brengt gedecentraliseerde wereld zonder grenzen naar de blockchain 

Base Dawgz is een nieuwe memecoin die al snel viraal is gegaan door zijn unieke concept. Het team achter Base Dawgz geeft aan dat het zijn inspiratie heeft gehaald uit de vrijheid die base jumping met zich meebrengt en probeert deze vrijheid nu te vertalen naar de blockchain door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen mogelijk te maken. In deze wereld moeten gebruikers in staat zijn om hun crypto tokens veilig te verplaatsen over hun favoriete blockchain.

Om dit mogelijk te maken, introduceert dit project multi-chain functionaliteit. Dit betekent dat de native DAWGZ token niet alleen beschikbaar zal zijn op de Base blockchain, maar ook op die van Ethereum, Solana, BNB en Avalanche. Op deze manier zullen gebruikers hun tokens kunnen verplaatsen over hun favoriete blockchain.

De Base blockchain blijft echter het thuis van Base Dawgz, iets wat meerdere voordelen met zich meebrengt. De Base blockchain is een relatief nieuwe blockchain, maar weet binnen een jaar al de strijd aan te gaan met grootheden zoals Solana. Dit heeft ervoor gezorgd dat meerdere memecoins, gelanceerd op de Base blockchain, al groot succes hebben geboekt. Een voorbeeld hiervan is Brett, een memecoin die al snel een market cap van meer dan $1,5 miljard wist te bereiken. Base Dawgz lijkt nu zomaar de volgende succesvolle memecoin op de Base blockchain te kunnen worden.

De presale van Base Dawgz heeft inmiddels al meer dan $2,9 miljoen aan vroege investeringen opgehaald. Tokens kosten op dit moment $0,007784 per stuk, maar deze prijs zal binnen een week verder stijgen. Gebruikers die hun gekochte tokens vandaag nog vastzetten, komen in aanmerking voor een APY van meer dan 870%. Er is dus geen tijd te verliezen om deel te nemen aan dit veelbelovende project. Tokens zijn te koop met Base, Ethereum, BNB, SOL en Avalanche.

Bezoek Base Dawgz Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!