Analist voorspelt enorme rally voor deze large-cap memecoin

Een alom gevolgde cryptocurrency-analist en -handelaar, bekend op X als Bluntz, heeft onlangs zijn voorspelling uitgesproken over een bepaalde large-cap memecoin, waarin hij een enorme rally voor één large-cap memecoin voorspelt.

De pseudonieme cryptostrateeg vertelde zijn 267.900 volgers op X dat dogwifhat (WIF) meer dan 495% van de huidige waarde zou kunnen stijgen. Hij beschreef het als volgt:

“$10 volgende, het is onvermijdelijk.”

Voor de analyse vertrouwt de analist op de Elliott Wave-theorie, die stelt dat een bullish asset de neiging heeft om een ​​rally van vijf golven door te maken na het voltooien van een ABC-correctie.

Nu WIF deze week is gedaald naar $1,11, gelooft Bluntz dat de ABC-correctie van WIF waarschijnlijk voorbij is en dat de memecoin klaar is om een ​​enorme opwaartse beweging te ontketenen. Hij vervolgde met:

“$1 aangetikt, dieptepunten op $wif weggevaagd, nog steeds geen impuls van de dieptepunten, maar het zou meer dan 2 dagen nodig hebben om zich te vormen.

Naar mijn mening is het veilig om te wachten op de terugvordering van $1,60 op dagelijkse sluitingsbasis, wat een bevestiging zou zijn van een dieptepunt.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!