ETH-whale die in de laatste cyclus $10,5 miljoen heeft verdiend, zegt dat MATIC en Render (RENDER) het snelst zullen herstellen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Onlangs heeft een Ethereum (ETH)-whale die tijdens de laatste cyclus maar liefst $10,5 miljoen heeft verdiend, zijn aandacht gericht op Polygon (MATIC) en Render (RENDER), en voorspelt dat deze twee altcoins zich het snelst zullen herstellen. Hoewel deze voorspellingen interesse wekken, is het ook belangrijk om te kijken naar opkomende alternatieven zoals DTX Exchange (DTX), die altcoin-giganten zouden kunnen wegvagen.

Polygon (MATIC) vertoont veelbelovende toekomstperspectieven

Polygon (MATIC) is een sleutel geworden in het Ethereum (ETH)-ecosysteem en biedt een robuuste laag-twee-schalingsoplossing die enkele van de meest urgente problemen van Ethereum aanpakt. Oorspronkelijk gelanceerd als Matic Network, is dit project aanzienlijk gegroeid, waarbij de symbolische prijs steeg van een bescheiden $0,004418 na de ICO in 2019 naar een recordhoogte (ATH) van $2,92 in december 2021.

Ondanks de indrukwekkende prestaties heeft de koers van MATIC een grote terugval gekend en wordt momenteel verhandeld op $0,41, een daling van 84% ten opzichte van de ATH. Deze scherpe daling heeft het vertrouwen van investeerders echter niet geschaad, aangezien Polygon (MATIC) de adoptie van bedrijven blijft aantrekken van grote multinationals als Starbucks, Nike en Reddit.

Met zulke sterke fundamenten voorspellen marktanalisten dat Polygon (MATIC) in 2024 een potentieel hoogtepunt van $1,97 en in 2025 zelfs $3,20 zou kunnen bereiken, waardoor het een belangrijke speler zou worden in de volgende bullmarkt. Terwijl Ethereum (ETH) de blockchain-ruimte blijft domineren, zal Polygon (MATIC) het herstel stimuleren, in lijn met de bullish vooruitzichten van de Ethereum (ETH)-whale.

Render (RENDER) prijsprojectie tijdens een marktdaling

Render (RENDER), een ander project dat de aandacht trok van deze Ethereum (ETH)-whale, heeft een aanzienlijk potentieel laten zien, vooral begin 2024, toen de prijs aanzienlijk steeg. Net als veel andere cryptocurrencies heeft Render (RENDER) echter met uitdagingen te maken gehad, waarbij recente marktterugtrekkingen de prijs onder cruciale ondersteuningsniveaus hebben gesleept.

Desondanks heeft Render (RENDER) tussentijdse steun gevonden tussen $3,46 en $3,63, wat leidde tot een herstel dat beleggers nauwlettend in de gaten houden. Momenteel bevindt Render (RENDER) zich binnen een bearish bereik en moet het token boven de $5 stijgen om het bearish traject volledig ongeldig te maken.

De bulls hebben weerstand getoond, en nu de RSI uit het dieptepunt is gezakt, bestaat er optimisme dat Render (RENDER) binnenkort een opwaartse trend zou kunnen hervatten. De MACD geeft ook een daling van het verkoopvolume aan, hoewel er nog steeds waarschuwingssignalen zijn voor Render (RENDER).

De bloeiende voorverkoop van DTX Exchange verplettert crypto-giganten

Terwijl Polygon (MATIC) en Render (RENDER) zichzelf positioneren voor herstel, verslaat de DTX Exchange (DTX) altcoin-giganten met zijn torenhoge voorverkoop. DTX combineert het beste van gecentraliseerde en gedecentraliseerde beurzen en biedt gebruikers een eenvoudige en veilige handelservaring.

Door slimme contracten te integreren die worden aangedreven door de layer-1 blockchain-technologie, zorgt DTX ervoor dat transacties automatisch en veilig worden uitgevoerd, waarbij strikt wordt voldaan aan de bedoelingen van de gebruiker. Het on-chain orderboek en de gedistribueerde liquiditeitspools van het DTX-protocol zorgen voor transparantie en efficiëntie, minimaliseren slippen en verbeteren de liquiditeit.

Het unieke hybride model spreekt handelaren aan en trekt nieuwkomers aan die op zoek zijn naar een betrouwbaar handelsplatform. Met meer dan $100.000 opgehaald in de openbare voorverkoop en $1,22 miljoen in de lopende voorverkoop, maakt DTX nu al furore op de markt. Momenteel geprijsd op $0,04 per token, zal de waarde naar verwachting stijgen tot $0,06 in de volgende voorverkoopronde, wat de groeiende vraag onderstreept.

Ethereum (ETH) whale richt zich op DTX te midden van de voorverkoophype

De DTX Exchange staat klaar voor een explosieve groei, waarbij voorspellingen wijzen op een dramatische stijging van de tokenwaarde naarmate het platform meer grip krijgt. Gezien zijn innovatieve aanpak en de strategische voordelen die het biedt ten opzichte van andere beurzen, heeft DTX het potentieel om in de volgende bullmarkt beter te presteren dan gevestigde altcoins zoals Polygon (MATIC) en Render (RENDER).

Terwijl Ethereum (ETH) de blockchain-ruimte blijft vormgeven, zal het hybride model van DTX waarschijnlijk een integraal onderdeel worden van het handelsecosysteem en veiligheid en efficiëntie bieden. DTX biedt een opwindende kans voor beleggers die willen profiteren van de volgende golf van marktgroei.

Met zijn solide basis en ambitieuze routekaart is DTX niet zomaar een altcoin; het is een platform dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we digitale activa verhandelen. Terwijl de markt zich voorbereidt op een nieuwe cyclus, leidt DTX de status quo, klaar om de meest gevestigde altcoins uit te dagen en potentieel te overtreffen.

Kom meer te weten:

Koop voorverkoop
Bezoek de DTX-website
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!