Essentiële altcoins voor snelle en winstgevende rendementen in augustus 2024: Top 4 keuzes

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In augustus 2024 staan ​​enkele minder bekende cryptocurrencies klaar voor snelle winst. Deze geselecteerde altcoins trekken de aandacht vanwege hun potentieel om snel en winstgevend rendement te behalen. Benieuwd welke digitale assets zich voorbereiden op een doorbraak? Ontdek de beste keuzes die dit jaar een aanzienlijke impact kunnen hebben in het cryptolandschap.

BlastUP onthult Blastbox V2: Een goudmijn aan voordelen voor vroege investeerders

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op de Blast-blockchain, heeft Blastbox V2 onthuld, vers na een voorverkoopsucces van $8 miljoen. Deze lancering biedt investeerders nog een kans om $BLASTUP tokens te krijgen tegen voorverkoopprijzen, boordevol voordelen, waaronder $BLASTUP tokens en Booster Points. Omdat experts potentiële rendementen tot 1000% voorspellen, zou een vroege aanschaf van BLASTUP-tokens een slimme investering kunnen blijken te zijn.

Blastbox V2 is een toegangspoort tot exclusieve privileges binnen het BlastUP-ecosysteem. Eigenaars kunnen genieten van voordelen zoals NFT en token airdrops, lidmaatschap van de exclusieve BlastUP Club en prioritaire toegang tot Initial DEX Offers (IDO’s).

Ontgrendel het volledige potentieel van Blastbox V2

Het beveiligen van een Blastbox V2 is de laatste kans om toegang te krijgen tot BlastUP tegen de meest voordelige prijs. Het platform heeft al een aanzienlijke impact gemaakt binnen de Blast-blockchain en heeft 4 succesvolle IDO’s gerealiseerd.

Voor degenen die op zoek zijn naar de volgende grote crypto-mogelijkheid is Blastbox V2 het antwoord. Met slechts 9999 exemplaren beschikbaar bij de lancering en boordevol ongeëvenaarde functionaliteit, zullen deze limited-edition lootboxes snel uitverkocht zijn.

Handel nu: Verkrijg uw Blastbox V2 voordat ze uitverkocht zijn!

JasmyCoin (JASMY) vertoont tekenen van bearish druk, toekomstig groeipotentieel bestaat

JasmyCoin handelt momenteel rond de drie cent, met de dichtstbijzijnde weerstand rond de vier cent en de steun bijna twee cent. De munt heeft een lichte wekelijkse stijging gekend, maar is de afgelopen maand licht gedaald. Desondanks is de zesmaandelijkse groei van JasmyCoin indrukwekkend met ruim vierhonderd procent. De lage Relative Strength Index (RSI) en de stochastische cijfers duiden echter op een zwakke koopdruk, wat erop wijst dat de beren de controle hebben. Als JasmyCoin de dichtstbijzijnde weerstand doorbreekt, kan deze potentieel stijgen naar vier en een halve cent, een groei van ruim tien procent ten opzichte van de huidige niveaus.

Bears hebben de controle terwijl Polymesh (POLYX) worstelt

Polymesh (POLYX) handelt momenteel in het bereik van $0,24-$0,29 en heeft moeite om het hoofd boven water te houden. Het lijkt erop dat de beren aan het stuur zitten, met een recente wekelijkse daling van ruim 8% en een maandelijkse daling van bijna 13%. Ondanks de zesmaandsgroei van bijna 56% zijn de kortetermijnindicatoren niet veelbelovend. De munt krijgt te maken met weerstand bij $0,31 en steun bij $0,22, wat wijst op een beperkt potentieel voor een onmiddellijke rally. Als de koers het niveau van $0,31 overschrijdt, kan de koers stijgen naar ongeveer $0,36, wat een stijging betekent van ongeveer 23% ten opzichte van de huidige staat. Met een RSI van 43,22 en een MACD die onder nul zakt, hebben de stieren echter veel werk te doen.

Jito (JTO) vertoont tekenen van potentiële groei te midden van een zwak bullish momentum

Jito (JTO) kost momenteel tussen $2,61 en $3,45. Hoewel de economie de afgelopen maand met ongeveer 22% en in zes maanden met ongeveer 49% is gegroeid, lijkt het momentum zwak. Met een gemiddelde over 10 dagen van $2,95 en een gemiddelde over 100 dagen van $3,12, hebben bulls moeite om voorbij het weerstandsniveau van $3,79 te komen. De kortetermijnsteun van $2,09 laat zien dat er ruimte is voor een daling. Als het echter de eerste weerstand doorbreekt, zou het kunnen streven naar $4,64, wat ongeveer een stijging van 35% is ten opzichte van de top van zijn huidige bereik. De RSI op bijna 43 en stochastisch rond 28 duidt erop dat de koers nog niet oversold of overbought is, wat duidt op potentieel voor meer groei.

Conclusie

Van de besproken altcoins wordt verwacht dat JASMY, POLYX en JTO op korte termijn voor een gematigde groei zullen zorgen. BLASTUP onderscheidt zich echter als de belangrijkste kandidaat voor snelle en winstgevende rendementen. De kracht ligt in een innovatief concept en sterke integratie binnen het Blast-ecosysteem. Dit positioneert BLASTUP als de beste keuze voor beleggers die streven naar substantiële winsten tijdens de huidige bull run in augustus 2024.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!