CYBRO nadert de $2M grens, overtreft Polkadot (DOT) en Cardano (ADA), terwijl productlancering de gemeenschapshype aanwakkert

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

CYBRO heeft veel aandacht gekregen na de laatste productlancering. De opwinding rond CYBRO heeft nu de gemeenschappen Polkadot en Cardano ingehaald. Deze verschuiving duwt CYBRO dramatisch dichter bij de grens van $2 miljoen. Ontdek in dit artikel welke munten gepositioneerd zijn voor een veelbelovende stijging.

CYBRO-voorverkoop overschrijdt $1,5 miljoen: Een één-op-een-miljoen volgende GEN DeFi-investeringsmogelijkheid

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1,5 miljoen uitstijgt. Dit DeFi-platform van de volgende generatie biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse. In een andere opwindende update heeft CYBRO een verwijzingsprogramma geïntroduceerd. Het biedt 12% commissie op de tokenaankopen van directe scheidsrechters, 3% op scheidsrechters op het tweede niveau en 2% op scheidsrechters op het derde niveau. Beloningen worden wekelijks uitgedeeld in USDT, en scheidsrechters ontvangen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 64 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Polkadot (DOT) handelt momenteel tussen $5,35 en $6,29 en vertoont tekenen van bearish druk. Met een recente wekelijkse daling van bijna 7% en een maandelijkse daling van meer dan 15% lijken de beren te domineren. De dichtstbijzijnde weerstand op $6,85 moet nog worden getest, en het doorbreken ervan zou kunnen leiden tot een potentiële rally richting $7,79. Gezien de RSI net boven de 41 en de MACD negatief, lijken de bulls echter zwak. Als beren de prijs onder de steun van $4,97 duwen, kan een daling naar $4,03 worden verwacht. Desondanks zou een stijging naar de tweede weerstand, als de stieren de controle terugkrijgen, een stijging van ongeveer 24% kunnen betekenen.

Cardano (ADA) bulls worstelen terwijl bears kracht tonen

Cardano (ADA) handelt in een bereik van ongeveer $0,38 tot $0,44. De prijsbewegingen van de munt duiden op zwakte onder de bulls, aangezien deze de afgelopen week met bijna 5% is gedaald. Het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van Cardano ligt rond de $0,34, met een weerstand van ongeveer $0,48. De relatieve sterkte-index (RSI) ligt onder de 40, wat erop wijst dat de koers momenteel ondergewaardeerd is. Als het de weerstand van $0,48 kan overwinnen, zou het kunnen streven naar $0,55, wat een potentiële stijging van meer dan 20% betekent. De recente neerwaartse trend en de technische indicatoren wijzen er echter op dat de beren voorlopig nog steeds de overhand hebben.

Conclusie

CYBRO, een technologisch geavanceerd DeFi-platform, biedt ongeëvenaarde kansen voor investeerders via AI-aangedreven opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain. Met lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen zorgt CYBRO voor een naadloze gebruikerservaring met eenvoudige stortingen en opnames. Door de nadruk te leggen op transparantie, compliance en kwaliteit onderscheidt CYBRO zich in een veld met sterke belangstelling van crypto-whales en influencers. DOT-, ADA- en andere munten hebben minder potentieel op de korte termijn.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!