50X winst? Top 5 memecoins om in de gaten te houden deze augustus-september

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In de steeds evoluerende wereld van cryptocurrencies trekken bepaalde meme-munten veel aandacht. De kans op buitengewone rendementen is verleidelijk, waarbij sommige munten klaar zijn voor een potentiële snelle stijging. Dit artikel gaat dieper in op vijf mememunten die van augustus tot september furore zullen maken, en biedt inzicht in welke munten indrukwekkende winsten kunnen opleveren.

BlastUP brengt Blastbox V2 uit: Een schatkamer vol voordelen

Net nadat BlastUP, het beste lanceerplatform op Blast, $8 miljoen heeft opgehaald in de voorverkoop, introduceert het nog een mogelijkheid om $BLASTUP-tokens te krijgen tegen de voorverkoopprijs met de lancering van Blastbox V2. Deze buitendoos is een schatkist boordevol voordelen, waaronder $BLASTUP-tokens en boosterpunten. Het kopen van BLASTUP-tokens vóór TGE biedt een kans om een ​​slimme investering te doen, aangezien experts potentiële rendementen tot 1000% voorspellen.

Blastbox V2 biedt meer dan alleen waardevolle bezittingen; het is een toegangspoort tot exclusieve privileges op BlastUP. Eigenaars genieten van voordelen zoals NFT en token airdrops, lidmaatschap van de BlastUP Club en prioritaire toegang tot IDO’s.

Ontdek het volledige potentieel van Blastbox V2

Het verkrijgen van Blastbox V2 is uw laatste kans om vroege toegang tot BlastUP tegen de beste prijs veilig te stellen. Dit lanceerplatform ontpopt zich snel als een krachtpatser in de Blast-blockchain en maakt al furore met vier succesvolle IDO’s.

Als je nog steeds op zoek bent naar de volgende grote cryptoschat, zoek dan niet verder. Met slechts 9999 Blastboxes V2 beschikbaar bij de lancering en boordevol ongeëvenaarde functionaliteit, staan ​​deze zeldzame lootboxes klaar om uit de schappen te vliegen.

Grijp nu je Blastbox V2, voordat ze allemaal weg zijn!

Dogwifhat (WIF) vertoont een neerwaartse trend, maar het groeipotentieel blijft bestaan

Dogwifhat (WIF) handelt momenteel tussen $2,19 en $2,76, wat aangeeft dat verkopers mogelijk meer controle krijgen. De munt is de afgelopen week bijna twintig procent gedaald en de afgelopen maand ruim tien procent. Het laat echter een positieve langetermijntrend zien, met een stijging van vijfenvijftig procent in de afgelopen zes maanden. De RSI op 28,26 suggereert dat de koers oververkocht is, wat wijst op een waarschijnlijk herstel. Als bulls voorbij het weerstandsniveau van $3,12 kunnen komen, kunnen we de prijzen zien stijgen naar het volgende niveau op $3,69. Dit zou een potentiële stijging van ongeveer veertig procent betekenen ten opzichte van het huidige hoge bereik.

Pepe (PEPE) worstelt met weerstand, potentieel voor hoge winsten ondanks bearish trend

Pepe (PEPE) handelt momenteel tussen $0,00001068 en $0,00001297 en vertoont een bearish trend met een dip van meer dan 13% gedurende een week. De bulls zijn zwak omdat de Relative Strength Index (RSI) op een lage 34,19 staat, terwijl het MACD-niveau negatief blijft. Maar als de munt de eerste weerstand van $0,00001421 doorbreekt, kan deze potentieel stijgen naar $0,00001650. Deze verandering zou een stijging van meer dan 35% betekenen ten opzichte van het lagere huidige bereik. Met een substantiële stijging van 1037,61% in de afgelopen zes maanden is de munt veelbelovend als hij zich herstelt, waarbij een aanzienlijke groei boven belangrijke weerstandsniveaus wordt verwacht.

Brett (Based) (BRETT) fluctueert, bears tonen kracht ten opzichte van bulls

Brett (Based) (BRETT) handelt momenteel tussen $0,11 en $0,14, wat een zwak bullish momentum laat zien. De dichtstbijzijnde weerstand bedraagt ​​$0,16, terwijl steun wordt gevonden op $0,10. De afgelopen week is de prijs van de munt licht gestegen met 0,54%, maar de afgelopen maand is er sprake geweest van een aanzienlijk verlies: een daling van 25,06%. De afgelopen zes maanden is de koers echter met een opmerkelijke stijging van 311% gestegen. Met een Relative Strength Index van 41,15 en een stochastische waarde van 39,97 neigt BRETT naar een bearish sentiment. Als bullish krachten de overhand krijgen, zou de munt met ongeveer 14% kunnen stijgen om het eerste weerstandsniveau van $0,16 te bereiken, en mogelijk een winst van 36% behalen als hij het tweede weerstandsniveau van $0,19 bereikt.

Ponke (PONKE) handelt momenteel tussen $0,50 en $0,63, wat duidt op bearish druk. De bulls lijken zwak, aangezien de prijs de afgelopen week met 19% is gedaald en net boven het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $0,45 ligt. De verandering over zes maanden laat echter een opmerkelijke stijging zien van 366%, wat wijst op een sterk groeipotentieel. Als het koopmomentum aantrekt, zou PONKE de weerstand kunnen testen op $0,70, wat een stijging van 25% zou betekenen ten opzichte van de onderkant van zijn huidige bereik. Mocht dit niveau worden overschreden, dan is het volgende doel $0,82, wat een potentiële stijging van ongeveer 64% biedt.

Conclusie

WIF, PEPE, BRETT en PONKE vertonen op korte termijn minder potentieel. De nadruk moet vooral op BLASTUP liggen. Deze munt valt op door zijn unieke concept en zijn aandeel in het Blast-ecosysteem. Er wordt aangenomen dat dit land het grootste groeipotentieel heeft in de toekomst.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!