Let op alle crypto-investeerders! Alleen KOPEN als dit signaal afgaat

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Crypto-investeerders zetten zich schrap; een cruciaal signaal kan de volgende grote stap in de markt sturen. Het identificeren van het juiste moment om te investeren is van cruciaal belang, en dit artikel onthult het veelbetekenende signaal dat aangeeft wanneer te kopen. Ontdek welke cryptocurrencies klaar zijn voor groei en hoe u op het juiste moment op de golf kunt inspelen.

BlastUP onthult Blastbox V2: Een goudmijn aan voordelen voor vroege investeerders

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op de Blast-blockchain, heeft Blastbox V2 onthuld, vers na een voorverkoopsucces van $8 miljoen. Deze lancering biedt investeerders nog een kans om $BLASTUP tokens te krijgen tegen voorverkoopprijzen, boordevol voordelen, waaronder $BLASTUP tokens en Booster Points. Omdat experts potentiële rendementen tot 1000% voorspellen, zou een vroege aanschaf van BLASTUP-tokens een slimme investering kunnen blijken te zijn.

Blastbox V2 is een toegangspoort tot exclusieve privileges binnen het BlastUP-ecosysteem. Eigenaars kunnen genieten van voordelen zoals NFT en token airdrops, lidmaatschap van de exclusieve BlastUP Club en prioritaire toegang tot Initial DEX Offers (IDO’s).

Ontgrendel het volledige potentieel van Blastbox V2

Het verkrijgen van een Blastbox V2 is de laatste kans om toegang te krijgen tot BlastUP tegen de meest voordelige prijs. Het platform heeft al een aanzienlijke impact gemaakt binnen de Blast-blockchain en heeft 4 succesvolle IDO’s gerealiseerd.

Voor degenen die op zoek zijn naar de volgende grote crypto-mogelijkheid is Blastbox V2 het antwoord. Met slechts 9999 eenheden beschikbaar bij de lancering en boordevol ongeëvenaarde functionaliteit, zullen deze limited edition lootboxes snel uitverkocht zijn.

Handel nu: Beveilig uw Blastbox V2 voordat ze uitverkocht zijn!

Injective (INJ) bulls tonen zwakte terwijl token moeite heeft om de weerstand te doorbreken

Injective (INJ) kost momenteel tussen $22,21 en $26,89. Het token vertoont tekenen van zwakte, aangezien de recente bewegingen de afgelopen week met ongeveer 4,5% en de afgelopen maand met ongeveer 2% zijn gedaald. Momenteel hebben beren de overhand. INJ heeft problemen om voorbij het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $29,55 te komen. Als het echter deze barrière weet te doorbreken, zou het met ongeveer 27% kunnen stijgen naar de volgende weerstand op $34,23. Aan de andere kant: als de koers onder de $20,20 daalt, kan deze verder dalen naar $15,52, een daling van ongeveer 30%. De RSI suggereert dat het token niet oververkocht is, wat een berekende zet voor beide partijen aangeeft.

De strijd tegen de Artificial Superintelligence Alliance (FET): Bears nemen het voortouw

Het FET-token van Artificial Superintelligence Alliance handelt momenteel tussen $1,10 en $1,45 en vertoont bearish trends met een daling van bijna 9% in de afgelopen week en een daling van 18% in de afgelopen maand. Het token bevindt zich momenteel onder de belangrijkste gemiddelden, met een RSI van ongeveer 35, wat aangeeft dat het oververkocht is. Bulls lijken zwak met weerstand op $1,65 en sterkere weerstand op $2,00, terwijl er steun wordt gevonden op $0,95 en een lager niveau op $0,60. Als de markt verandert, zou het token kunnen stijgen naar de weerstand van $1,65, met een winst van meer dan 40%, of $2,00 bereiken, wat een indrukwekkend rendement betekent.

Render (RENDER) kampt met bearish sentiment, maar toont belofte voor groei

Render (RENDER) handelt tussen $5,94 en $6,81, wat zwakte aangeeft. Beren domineren terwijl de prijs de afgelopen week met ruim 14% daalde. Met een RSI op een lage 36,31 is de munt momenteel oververkocht. Als het echter voorbij de eerste weerstand van $7,35 kan breken, zou het verder kunnen stijgen naar $8,22. Dit zou een potentiële winst van meer dan 35% vertegenwoordigen ten opzichte van de onderkant van het huidige bereik. Voorlopig zijn traders op hun hoede en houden ze de ondersteuningsniveaus op $5,62 en $4,75 in de gaten.

Internet Computer (ICP) toont bescheiden herstel, bulls blijven voorzichtig

Internet Computer (ICP) handelt momenteel tussen $8,75 en $10,47, een kleine stap terug na een daling van 7,77% in de afgelopen week. Ondanks een maandelijkse winst van bijna 9%, vertoont de zesmaandse daling van bijna 24% van de munt een bearish druk. De RSI op 44,09 geeft aan dat ICP noch oververkocht, noch overbought is. Bulls moeten de weerstand van $11,58 overwinnen om een ​​significantere rally te ontketenen, met potentiële winsten die kunnen oplopen tot 50% als de munt de grens van $13,30 kan testen. Een dip richting de steun van $8,14 zou echter kunnen wijzen op meer strijd voor bulls.

Conclusie

INJ, FET, RENDER en ICP laten op korte termijn mogelijk minder potentieel zien. De nadruk moet liggen op BLASTUP. Dit project valt op door zijn innovatieve concept en opname in het Blast-ecosysteem. Dit maakt het de beste keuze voor beleggers die op zoek zijn naar sterke groeimogelijkheden.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!