Analist beweerde dat de prijs van Shiba Inu nooit de mijlpaal van 1 cent zal bereiken. Ontdek deze vijf opkomende crypto’s op weg naar $0,1

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een prominente analist heeft twijfel geuit over het potentieel van Shiba Inu om naar één cent te stijgen, wat het debat in de cryptogemeenschap aanwakkert. Nu de toekomst van Shiba Inu echter vragen oproept, trekken vijf opkomende cryptocurrencies de aandacht met veelbelovende trajecten richting de tien cent. Ontdek welke munten klaar zijn voor aanzienlijke groei en waarom ze opwinding veroorzaken bij investeerders.

CYBRO-voorverkoop overschrijdt $1,5 miljoen: Een één-op-een-miljoen volgende GEN DeFi-investeringsmogelijkheid

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1,5 miljoen uitstijgt. Dit DeFi-platform van de volgende generatie biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse. In een andere opwindende update heeft CYBRO een verwijzingsprogramma geïntroduceerd. Het biedt 12% commissie op de tokenaankopen van directe scheidsrechters, 3% op scheidsrechters op het tweede niveau en 2% op scheidsrechters op het derde niveau. Beloningen worden wekelijks uitgedeeld in USDT, en scheidsrechters ontvangen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 64 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Mog Coin (MOG) toont potentieel ondanks recente strijd

Mog Coin (MOG) handelt momenteel tussen $0,00000136 en $0,00000218. Bulls lijken zwak omdat ze onder het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,00000270 zweven. De gestage winsten, die een stijging van 10,87% in de afgelopen maand en een opmerkelijke stijging van 128,89% in de afgelopen zes maanden laten zien, duiden echter op groeipotentieel. Als de stieren weer sterker worden, zou MOG kunnen streven naar het tweede weerstandsniveau van $0,00000351, wat een indrukwekkende stijging van 60% betekent ten opzichte van het huidige topbereik. De RSI van de munt op 56,12 en de Stochastics op 73,20 duiden op enige ruimte voor opwaartse beweging, terwijl het 10-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelde iets boven de 100-daagse blijft, wat wijst op een bullish trend.

JasmyCoin (JASMY) op kruispunt: Bulls tonen kracht, maar bears zorgen voor twijfels

JasmyCoin blijft stabiel rond de $0,03, waarbij recente prijsveranderingen wijzen op gemengde signalen. De afgelopen week is de koers met bijna 10% gestegen, wat duidt op een bullish momentum. De Relative Strength Index staat echter op 34,12, dicht bij het oversoldniveau, en de Stochastics op 19,40 duiden op een mogelijke ommekeer. Weerstand bij $0,04 en $0,05 zou voor uitdagingen kunnen zorgen. Ondersteuningsniveaus van $0,02 en $0,01 kunnen enige neerwaartse bescherming bieden. De munt moet $0,04 en vervolgens $0,05 doorbreken om de groei op lange termijn te ondersteunen. Als het deze hindernissen overwint, zou een beweging naar $0,05 een winst van ongeveer 67% betekenen.

Bulls en bears strijden in de prijsbeweging van Floki Inu (FLOKI)

FLOKI schommelt tussen $0,0001545 en $0,0002011, wat voor beleggers een allegaartje is. Met een RSI van 36,59 neigt FLOKI naar het oversoldgebied, wat duidt op zwakke bulls. De dichtstbijzijnde steun ligt op $0,0001362, wat een herstel zou kunnen veroorzaken. Ondertussen blijft de weerstand op $0,0002294 een cruciaal slagveld. Als de bulls erin slagen een comeback te maken, zou het richten op de tweede weerstand op $0,0002760 kunnen leiden tot een potentiële stijging van ongeveer 40%. Ondanks een daling van 10,46% in de afgelopen week, is FLOKI de afgelopen zes maanden bijna vijf keer gestegen, wat aantoont dat het in staat is tot dramatische groei ondanks de volatiliteit.

Notcoin (NOT) laat gemengde signalen zien, maar het groeipotentieel blijft bestaan

Notcoin (NOT) handelt in het bereik van $0,0115 tot $0,0158. Bulls lijken aarzelend, waarbij recente prijsveranderingen een neerwaartse trend laten zien: 6,30% in de afgelopen week en 9,45% in de afgelopen maand. De afgelopen zes maanden is de munt echter met meer dan 557% gestegen. De dichtstbijzijnde hindernis voor een prijsstijging is $0,0184, en als deze doorbreekt, kan deze mogelijk $0,0227 bereiken. De RSI staat op 56,01, wat aangeeft dat er noch sprake is van overbought, noch van oversold. Stochastisch op 47,60 en MACD op 0,00001 duiden op een evenwichtige markt. Het potentieel voor verdere groei is aanwezig als de stieren weer aan kracht winnen.

Conclusie

Hoewel MOG, JASMY, FLOKI en NOT enige belofte inhouden, is hun potentieel op de korte termijn beperkt. Voor degenen die op zoek zijn naar een robuuste kans tijdens de bull run van 2024, valt CYBRO op. Als geavanceerd DeFi-platform maakt het gebruik van AI-aangedreven opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain om de inkomsten te maximaliseren. CYBRO biedt lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen. Het zorgt voor een superieure ervaring met naadloze stortingen en opnames. Met een focus op transparantie, compliance en kwaliteit heeft CYBRO grote belangstelling gewekt van crypto-walvissen en influencers, waardoor het een veelbelovende optie is voor investeerders.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!