XRP die een 4-jaar durende neerwaartse trend overtreft: Betekent dit het begin van de altcoin-zomer?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

XRP heeft zijn langdurige prijsdaling doorbroken, wat voor opwinding in de cryptogemeenschap heeft gezorgd. Deze doorbraak wekt nieuwsgierigheid: is er een bredere altcoin-rally aan de horizon? De details daarin onthullen welke digitale tokens veelbelovend zijn en zich mogelijk voorbereiden op aanzienlijke groei. Onderzoek de factoren die deze verwachte opkomst zouden kunnen veroorzaken.

CYBRO-voorverkoop stijgt voorbij $1,5 miljoen: Een DeFi-investeringsmogelijkheid van één op een miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto-walvissen nu zijn exclusieve voorverkooptoken snel boven de $1,5 miljoen uitkomt. Dit geavanceerde DeFi-platform biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-walvissen en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 64 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Is Polygon (MATIC) klaar voor een herstel of wordt er nog meer achteruitgang verwacht?

Polygon (MATIC) handelt momenteel tussen $0,47 en $0,55. De cryptocurrency heeft een prijsdaling van een week van bijna vijf procent laten zien en een maandelijkse daling van ruim vijf procent. Met zijn sterke steunniveau van $0,44 en de dichtstbijzijnde weerstand van $0,59, die nog moet worden doorbroken, lijken de bulls zwak. De Relative Strength Index (RSI) staat op 63,86 en nadert het overboughtgebied, en met een hoog stochastisch niveau van 94,12 is een potentiële bearish omkering mogelijk. Het doorbreken van het eerste weerstandsniveau zou MATIC naar $0,67 kunnen stuwen, wat een aanzienlijke stijging van ongeveer 23 procent betekent, maar als het mislukt, zou het kunnen dalen naar $0,36.

De bulls en bears van Arbitrum (ARB) strijden terwijl de prijzen in onzeker gebied schommelen

Arbitrum (ARB) heeft momenteel een prijs tussen $0,65 en $0,80, een bereik dat zowel stieren als beren op de proef stelt. Ondanks een daling van 9,25% in de afgelopen week en een daling van 7,83% deze maand, toont de munt enige kracht met zijn Relative Strength Index op 57,88. De langetermijnvooruitzichten zien er echter somber uit, met een daling van 61,35% over zes maanden. Bulls kijken naar de dichtstbijzijnde weerstand op $0,89, waarbij wordt gestreefd naar een potentiële stijging van 15%. Het doorbreken van de tweede weerstand zou de koers naar $1,05 kunnen duwen, wat een stijging van meer dan 30% betekent. De beren proberen de koers echter naar de dichtstbijzijnde steun van $0,58 te slepen, een steile daling van 20%. De markt blijft een touwtreksituatie.

Celestia (TIA) worstelt terwijl bears de grond vasthouden

De huidige prijs van Celestia schommelt tussen $4,85 en $7,10, waardoor bulls zwak lijken. Met een dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $8,51 en ondersteuning van $4,00 zijn de vooruitzichten voor de munt niet veelbelovend. De afgelopen week is de prijs met ruim 21% gedaald, en in de afgelopen zes maanden met bijna 68%. Indicatoren zoals de RSI op 48,54 en MACD op 0,000556 duiden op een neutraal momentum, terwijl de Simple Moving Averages weinig afwijking vertonen rond de $5,78. Voor groei moet Celestia de weerstand van $8,51 overwinnen, wat een stijging van bijna 20% ten opzichte van het hogere huidige bereik zou kunnen betekenen. Als het onder de steun zakt, zijn verdere dia’s mogelijk.

Starknet (STRK) laat gemengde signalen zien terwijl bulls worstelen om terrein te winnen

Starknet (STRK) schommelt tussen $0,46 en $0,62, wat een uitdagende tijd weerspiegelt voor bullish traders. De eenvoudige voortschrijdende gemiddelden over 10 en 100 dagen liggen dichtbij $0,54 en $0,53, wat een beperkte beweging op de korte termijn laat zien. Ondanks recente dalingen van 12% in een week en bijna 18% in een maand, kan STRK bogen op een aanzienlijke stijging van 168% over zes maanden. De relatieve sterkte-index op 58,42 en de stochastische index op 79,18 geven aan dat de koers het overboughtgebied nadert, maar nog steeds het potentieel heeft om te stijgen naar $0,71, een stijging van ongeveer 15%. Als het momentum toeneemt, zou het zelfs $0,87 kunnen bereiken, wat een stijging van ongeveer 45% betekent.

Conclusie

Cryptocurrencies als MATIC, ARB, TIA en STRK vertonen op korte termijn minder potentieel. CYBRO, een technologisch geavanceerd DeFi-platform, biedt investeerders ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten te maximaliseren door middel van AI-aangedreven opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain. Met functies zoals lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen, zorgt CYBRO voor een superieure gebruikerservaring die wordt gekenmerkt door naadloze stortingen en opnames. Met de nadruk op transparantie, compliance en kwaliteit onderscheidt CYBRO zich als een veelbelovend project met sterke belangstelling van crypto-walvissen en influencers.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!