Bereid je voor op ENORME rally: Ethereum en altcoins in de lift na Bitcoin stijging! Expert keuzes

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De recente opkomst van Bitcoin heeft tot opwinding op de cryptomarkt geleid, waardoor de weg is geëffend voor potentiële massale rally’s in Ethereum en andere altcoins. Dit artikel gaat in op de keuzes en analyses van experts welke cryptocurrencies klaar zijn voor aanzienlijke groei. Maak je klaar om de beste munten te ontdekken die binnenkort aanzienlijke winsten kunnen opleveren.

BlastUP onthult Blastbox V2: Een goudmijn aan voordelen voor vroege investeerders

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op de Blast-blockchain, heeft Blastbox V2 onthuld, vers na een voorverkoopsucces van $8 miljoen. Deze lancering biedt investeerders nog een kans om $BLASTUP tokens te krijgen tegen voorverkoopprijzen, boordevol voordelen, waaronder $BLASTUP tokens en Booster Points. Omdat experts potentiële rendementen tot 1000% voorspellen, zou een vroege aanschaf van BLASTUP-tokens een slimme investering kunnen blijken te zijn.

Blastbox V2 is een toegangspoort tot exclusieve privileges binnen het BlastUP-ecosysteem. Eigenaars kunnen genieten van voordelen zoals NFT en token airdrops, lidmaatschap van de exclusieve BlastUP Club en prioritaire toegang tot Initial DEX Offers (IDO’s).

Ontgrendel het volledige potentieel van Blastbox V2

Het beveiligen van een Blastbox V2 is de laatste kans om toegang te krijgen tot BlastUP tegen de meest voordelige prijs. Het platform heeft al een aanzienlijke impact gemaakt binnen de Blast-blockchain en heeft 4 succesvolle IDO’s gerealiseerd.

Voor degenen die op zoek zijn naar de volgende grote crypto-mogelijkheid is Blastbox V2 het antwoord. Met slechts 9999 eenheden beschikbaar bij de lancering en boordevol ongeëvenaarde functionaliteit, zullen deze limited edition lootboxes snel uitverkocht zijn.

Handel nu: Verkrijg uw Blastbox V2 voordat ze uitverkocht zijn!

Is Polygon (MATIC) klaar voor een herstel of wordt er nog meer achteruitgang verwacht?

Polygon (MATIC) handelt momenteel tussen $0,47 en $0,55. De cryptocurrency heeft een prijsdaling van een week van bijna vijf procent laten zien en een maandelijkse daling van ruim vijf procent. Met zijn sterke steunniveau van $0,44 en de dichtstbijzijnde weerstand van $0,59, die nog moet worden doorbroken, lijken de bulls zwak. De Relative Strength Index (RSI) staat op 63,86 en nadert het overboughtgebied, en met een hoog stochastisch niveau van 94,12 is een potentiële bearish omkering mogelijk. Het doorbreken van het eerste weerstandsniveau zou MATIC naar $0,67 kunnen stuwen, wat een aanzienlijke stijging van ongeveer 23 procent betekent, maar als het mislukt, zou het kunnen dalen naar $0,36.

Ondo (ONDO) heeft moeite om stand te houden, bears beheersen de markt

Ondo (ONDO) handelt momenteel tussen $0,90 en $1,09, wat een vervaagde kracht laat zien, aangezien de koers deze week met ruim 6% daalt. De bulls verliezen kracht nu de prijs van de munt dicht bij de 10-daagse en 100-daagse voortschrijdende gemiddelden schommelt rond respectievelijk $1,01 en $0,98. Nu de RSI en Stochastics wijzen op een momentum richting de bearish kant, ligt de dichtstbijzijnde steun op $0,82. Als de koers echter aan kracht wint, kan de weerstand van $1,18 op de proef worden gesteld, wat een potentiële stijging van bijna 25% inhoudt. Ondanks een stijging van meer dan 300% over zes maanden wijzen recente bewegingen erop dat de beren voorlopig de overhand hebben.

JasmyCoin (JASMY) blijft stabiel te midden van marktschommelingen

JasmyCoin (JASMY) heeft gevarieerde bewegingen laten zien, waardoor de prijs rond de $0,03 bleef. Stieren lijken voorzichtig, maar zijn er niet uit, terwijl beren ook de controle niet hebben overgenomen. De afgelopen week steeg de prijs met ongeveer 7% en de afgelopen maand met bijna 9%, wat wijst op een gematigd vertrouwen. De sterkere prestaties van JasmyCoin in de afgelopen zes maanden laten echter een verbluffende groei van meer dan 530% zien. Als de prijs de weerstand van $0,04 kan doorbreken, kan er sprake zijn van een stijging naar $0,05, wat een potentiële stijging van ongeveer 67% betekent. Als het echter faalt en de steun van $0,02 bereikt, riskeert het te dalen naar $0,01. De markt wacht op een duidelijke zet.

LayerZero (ZRO) heeft het moeilijk terwijl bears stand houden ondanks een sterk groeipotentieel

LayerZero (ZRO) wordt momenteel verhandeld tussen $3,94 en $5,24 en vertoont tekenen van zwakte met een RSI van iets meer dan 46. De afgelopen week daalde de prijs met bijna 15%. De munt heeft de afgelopen zes maanden echter een aanzienlijke groei doorgemaakt, met een stijging van meer dan 346%. De recente prijsveranderingen en een doorbraak boven het weerstandsniveau van $6,07 zouden kunnen duiden op een potentiële stijging van ongeveer 20%. Als het momentum aanhoudt, zou het zelfs de grens van $7,37 kunnen testen, wat een verdere stijging van ongeveer 40% oplevert. Ondanks de recente dip lijken de langetermijnvooruitzichten bullish als de munt boven de belangrijkste steunniveaus kan blijven.

Conclusie

In de huidige bull run laten MATIC, ONDO, JASMY en ZRO een veelbelovend potentieel zien, maar zien ze mogelijk geen significante winst op de korte termijn. BLASTUP onderscheidt zich door zijn sterke concept en de integratie binnen het Blast-ecosysteem. Dit unieke project lijkt klaar om het hoogste rendement op te leveren, waardoor het de beste keuze is voor diegenen die willen profiteren van de stijgende markt.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!