Sprekers op de Bitcoin-conferentie hebben vertrouwen in de toekomst van crypto: Verwacht wordt dat de belangrijkste munten met 10-20x zullen stijgen tegen 2026

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Op een recente Bitcoin-conferentie uitten experts een sterk optimisme over de toekomst van digitale valuta. Voorspellingen gaven aan dat de waarde van de belangrijkste cryptocurrencies in 2025 tien tot twintig keer zo hoog zou kunnen zijn. Dit artikel onderzoekt welke munten naar verwachting deze groei zullen leiden, waardoor het een veelbesproken onderwerp van discussie wordt.

BlastUP brengt Blastbox V2 uit: Een schatkamer vol voordelen

Net nadat BlastUP, het beste lanceerplatform op Blast, $8 miljoen heeft opgehaald in de voorverkoop, introduceert het nog een mogelijkheid om $BLASTUP-tokens te krijgen tegen de voorverkoopprijs met de lancering van Blastbox V2. Deze buitendoos is een schatkist boordevol voordelen, waaronder $BLASTUP-tokens en boosterpunten. Het kopen van BLASTUP-tokens vóór TGE biedt een kans om een ​​slimme investering te doen, aangezien experts potentiële rendementen tot 1000% voorspellen.

Blastbox V2 biedt meer dan alleen waardevolle bezittingen; het is een toegangspoort tot exclusieve privileges op BlastUP. Eigenaars genieten van voordelen zoals NFT en token airdrops, lidmaatschap van de BlastUP Club en prioritaire toegang tot IDO’s.

Ontdek het volledige potentieel van Blastbox V2

Het verkrijgen van Blastbox V2 is uw laatste kans om vroege toegang tot BlastUP tegen de beste prijs veilig te stellen. Dit lanceerplatform ontpopt zich snel als een krachtpatser in de Blast-blockchain en maakt al furore met vier succesvolle IDO’s.

Als je nog steeds op zoek bent naar de volgende grote cryptoschat, zoek dan niet verder. Met slechts 9999 Blastboxes V2 beschikbaar bij de lancering en boordevol ongeëvenaarde functionaliteit, staan ​​deze zeldzame lootboxes klaar om uit de schappen te vliegen.

Grijp nu je Blastbox V2, voordat ze allemaal weg zijn!

Bitcoin (BTC) balanceert in een smal bereik: Winnen de bulls of de bears?

Bitcoin (BTC) heeft momenteel een prijs tussen $65.831 en $67.291, wat een besluiteloze beweging laat zien. Met een lichte stijging van 0,80% in één week lijken stieren enigszins flauw. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $72.928, een moeilijke barrière om te overwinnen. Hieronder bedraagt ​​de steun $58.008. Als Bitcoin de weerstand doorbreekt, kan het nog eens 14% stijgen om het tweede weerstandsniveau van $80.289 te bereiken. Omgekeerd kan een daling onder de steun leiden tot een daling van 19% tot ongeveer $50.548. De cryptocurrency weerspiegelt een zijwaartse trend met een Relative Strength Index van 47 en een negatief MACD-niveau, wat wijst op een beperkte kracht van zowel bulls als bears.

Ethereum (ETH): Bulls tonen kracht te midden van recente cryptofluctuaties

Ethereum (ETH) wordt verhandeld tussen ongeveer $3335 en $3643. De bulls tonen nog steeds kracht, ondanks een lichte daling in de afgelopen week van zo’n zeven procent. Er wordt sterke steun gevonden op $3132, wat wijst op enige stabiliteit. Als de bulls blijven pushen, zou ETH naar zijn eerste weerstand kunnen stijgen op bijna $3750, een stijging van bijna tien procent. Als het momentum aanhoudt, zou het zelfs zijn tweede weerstandsniveau van meer dan $4050 kunnen bereiken, waarmee het ongeveer dertien procent zou winnen ten opzichte van de huidige prijsklasse. Recente technische indicatoren zoals de Relative Strength Index en MACD duiden op optimisme over de potentiële groei.

Solana (SOL) worstelt met weerstand terwijl de bulls vertragen

Solana (SOL) handelt tussen $159 en $197. De prijs suggereert dat bulls aan kracht verliezen. Het zag een stijging van 6% in de afgelopen week en een sprong van 23% in de afgelopen maand. De prijs zou weerstand kunnen ondervinden bij $210, wat essentieel is voor verdere groei. Als dit wordt doorbroken, zou SOL kunnen streven naar $248, wat ongeveer 25% hoger is dan het huidige topbereik. Ondersteuningsniveaus van $134 en $96 zouden echter tot actie kunnen leiden als de prijs daalt. De voortschrijdende gemiddelden van Solana zijn stabiel, maar RSI- en stochastische indicatoren duiden erop dat de aandelen niet overbought of oversold zijn. Over het geheel genomen blijft het groeipotentieel bestaan ​​als de bulls weer aan kracht winnen.

Avalanche (AVAX) worstelt terwijl bears grond vasthouden

Avalanche (AVAX) handelt tussen $28,31 en $35,01, wat wijst op een uitdagende tijd voor bulls. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau bedraagt ​​$37,36, terwijl de ondersteuning $23,95 bedraagt. Huidige indicatoren zoals een voortschrijdend gemiddelde over 10 dagen rond de $27,57 en een voortschrijdend gemiddelde over 100 dagen rond $28,08 laten een bearish trend zien. De RSI op 35,55 en een laag stochastisch niveau van 11,11 bevestigen verder een zwak bullish momentum. De prijs van de munt is de afgelopen week met ruim 6% gedaald, en de afgelopen zes maanden met bijna 24%. Een uitbraak boven de $37,36 zou tot winst kunnen leiden, maar het lijkt erop dat de beren de controle hebben. Als bulls voorbij de $37,36 kunnen komen, zou de prijs kunnen mikken op $44,07, wat een stijging van ongeveer 25% zou zijn.

Conclusie

De conferentie versterkte het vertrouwen in de toekomst van cryptocurrencies. BTC, ETH, SOL en AVAX kunnen op korte termijn gestage winsten boeken. Het grootste potentieel ligt echter bij BLASTUP. Het project valt op door zijn unieke concept en integratie binnen het Blast-ecosysteem. Verwacht een aanzienlijke groei in 2025.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!