Zal Solciety beter presteren dan WIF en de beste crypto van 2024 worden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De explosieve opkomst van WIF was legendarisch. Maar als je overweegt nu in te springen, ben je waarschijnlijk te laat.

De echte actie verschuift naar de volgende grote memecoin op Solana: Solciety. Deze politieke beweging van de degens heeft al $1m opgehaald en bevindt zich momenteel in de fase 5 van een presale van 15 fasen, waarbij de periode om vervroegd in te stappen snel sluit.

Analisten zijn enthousiast en denken dat Solciety dit jaar 100x kan groeien. Lees verder om erachter te komen waarom het zo speciaal is en waarom het iedere WIF prijsvoorspelling voor 2024 zal kunnen overschaduwen.

Solciety staat op het punt WIF te vernietigen om één reden in het bijzonder

Er is één markt waar je in 2024 bijzonder grote volatiliteit en enorme winsten kunt verwachten. Nu november dichterbij komt, is de markt voor PolitiFi coins, die bij de vorige verkiezingen niet bestond, bijna 1 miljard dollar waard. De nieuwe PolitiFi memecoin MAGA PEPE is op het moment van schrijven de afgelopen maand met bijna 30% gestegen, en het Kamala Horris token is met maar liefst 2500% gestegen ten opzichte van zijn dieptepunt ooit. En met een solide 24 uurs handelsvolume voor een sector die pas ongeveer zes maanden bestaat, lijkt deze markt te veel te leveren en krijgt iedere coin een kans om het gevecht aan te gaan.

Dit waanzinnige pompen en de volatiliteit worden sterk ondersteund door het feit dat dit verkiezingsseizoen zeer op crypto gericht is. De Winklevoss tweeling heeft onlangs $2 miljoen aan Bitcoin gedoneerd om Trump te steunen. Trump is momenteel de favoriet van de bookmakers, en het grootste deel van de marktkapitalisatie van PolitiFi is Trump gerelateerd, wat betekent dat naarmate meer cryptofiguren de Donald steunen en deze verkiezingen nog meer op crypto gericht maken, dit bullish sentiment de door Trump aangedreven PolitiFi markt in een baan om de aarde zal brengen. Dit is de perfecte timing voor een veelbelovende presale coin als Solciety.

Solciety heeft een extra tool om PR magie te benutten

Wat Solciety een beetje anders maakt, is de Meme Campaigner. Met deze tool voor het maken van memes kunnen leden van de Solciety community hilarische en satirische memes maken met behulp van een reeks politieke en cryptofavorieten; personages als Pepe de Senator, Kim Wrong Un en Badimir Poetin.

Met deze tool kan de community een zichzelf onderhoudende PR machine zijn, die werkt vanuit het evoluerende drama van het verkiezingsseizoen van 2024. Omdat Meme Campaigner memes het merk Solciety dragen, en omdat de community voortdurend virale content zal publiceren in de ruimtes die degens het meest bewonen, houdt dit Solciety in de schijnwerpers en zorgt ervoor dat het trending blijft.

WIF prijsvoorspelling: kan SLCTY beter presteren dan WIF?

WIF heeft dit jaar zeker een epische prestatie achter de rug, met een stijging van bijna 1.000% en een waanzinnige stijging van 7.000% vanaf het diepste punt ooit tot aan de piek. Maar voor degenen die op jacht zijn naar die verbluffende winsten: de WIF trein heeft het station misschien al verlaten. WIF zit net als de algemene markt in een dip en daalde vorige maand met meer dan 35%. Hoewel deze bearish trend zou kunnen omkeren, gezien het onwaarschijnlijk is dat de marktkapitalisatie van WIF binnenkort het hoogste niveau ooit zal overschrijden, belooft de WIF prijsvoorspelling geen gekke winsten meer voor de hedendaagse beleggers.

De memecoin zomer is gearriveerd

Dit is het opkomend tij dat de komende maanden een aantal memecoins zou kunnen optillen. Een groot deel van de recente stijging is veroorzaakt door de opkomst van Base Meme tokens, die onlangs zijn opgedoken en een marktkapitalisatie van meer dan $1,5 miljard hebben gecreëerd, waarbij veel van de top coins amper zes maanden oud zijn. Men denkt dat dit extraatje aan de memecoin sector iedere memecoin meer momentum geeft.

Bovendien zijn de memecoins van Solana nog steeds een dooddoener, en overtreffen op het moment van schrijven de marktwaarde van $6 miljard. Nogmaals, dat is behoorlijk goed voor een sector die niet meerdere jaren aan zijn naam vasthoudt, zoals sommige op ETH gebaseerde memecoins doen.

Maar dat is niet alles; de eerste Solana ETF aanvraag is ingediend, waardoor Solana activa mogelijk de stratosfeer kunnen betreden. En SOL memecoins zoals ZOOMER en HEGE zijn explosief gestegen met respectievelijk +1500% en +3000% winst ten opzichte van de lanceringsprijs.

De planeten hebben zich afgestemd op Solciety

Met slechts $0,002289 en momenteel in stadium 5 van de 15, bevindt Solciety zich nog in de kinderschoenen. Gezien de perfecte timing met betrekking tot de verkiezingen en het virale potentieel dankzij de Meme Campaigner, is het klaar voor een enorme uitbraak.

Solciety bevindt zich in het middelpunt van een perfecte storm, klaar om zijn rivalen te overschaduwen en degens overal voor zich te winnen. Zozeer zelfs dat 100x potentieel zelfs een understatement kan zijn.

Lees meer over de Solciety presale op de officiële website.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!