In de race naar $10 deze zomer – Polygon (MATIC), XRP en BlastUP mikken op nieuwe prijshoogtes

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de zomer warmer wordt, staan ​​enkele opvallende cryptocurrencies klaar voor aanzienlijke winsten. Polygon (MATIC), XRP en BlastUP trekken de aandacht met hun potentieel om nieuwe prijspieken te bereiken. Dit artikel onderzoekt hoe deze digitale activa voor opschudding zorgen op de markt en wat hen de komende maanden vooruit zou kunnen helpen.

BlastUP biedt laatste kans om $BLASTUP vóór zijn TGE te krijgen

In iets meer dan drie maanden na de lancering heeft BlastUP zijn cruciale rol in het Blast-ecosysteem al bevestigd en dient het als baanbrekend lanceerplatform voor crypto-startups. Het heeft in de voorverkoop een fenomenale $8 miljoen opgehaald en een bloeiende gemeenschap van bijna 20.000 $BLASTUP-houders gevormd. In overeenstemming met zijn doel om de groei te versnellen, heeft BlastUP al 4 succesvolle Initial DEX Offers (IDO’s) gelanceerd, waarmee nieuwe projecten worden geholpen een sterke basis te leggen voor een geweldige start.

Momenteel bereidt BlastUP zich voor op de tokengeneratie. BlastUP-tokens (BLASTUP), die tijdens de voorverkoop voor centen werden verkocht, zullen bij de aanbieding $0,1 kosten.

Laatste kans om BLASTUP Token te kopen tegen de beste prijs!

De enige manier om het BLASTUP-token nu tegen de voorverkoopprijs te krijgen, is door Blastbox V2 te kopen. Het is een loot box die een bepaald aantal $BLASTUP en Booster Points bevat, speciale tokens die worden gebruikt om de meest actieve communityleden te belonen.

Degenen die Blastbox V2 kopen, krijgen een schatkist die hen toegang geeft tot een aantal privileges. Eigenaars van Blastbox V2 kunnen:

  • Krijg toegang tot de IDO’s van het lanceerplatform en ontvang exclusieve beloningen
  • Neem deel aan airdrops en ontvang gratis tokens en NFT’s
  • Ontvang een hogere rente voor het inzetten van $BLASTUP

Belangrijk is dat het aanbod van Blastbox V2 beperkt is tot 9999. De schaarse beschikbaarheid kan de vraag snel doen stijgen, dus het is verstandig om op te schieten en deze zeldzame lootboxes te kopen nu het nog kan.

Koop Blastbox V2 nu het nog kan

MATIC wordt geconfronteerd met bearish druk, maar heeft potentieel

Polygon (MATIC) handelt momenteel tussen $0,52 en $0,57, wat een bearish druk laat zien, aangezien de prijs de afgelopen week met ongeveer 6,67% en de afgelopen maand met meer dan 10% is gedaald. De munt heeft de afgelopen zes maanden een aanzienlijke daling van meer dan 30% ondergaan. Met een RSI van 33,31 en een stochastisch niveau van 20,13 lijkt MATIC oververkocht, wat een mogelijk herstel aangeeft. Als de koers de dichtstbijzijnde weerstand van $0,59 doorbreekt, kan de koers potentieel stijgen naar $0,65, wat een stijging van 13% betekent. Als de steun van $0,48 echter wordt doorbroken, zou de koers naar $0,43 kunnen dalen. De komende dagen kunnen veelzeggend zijn voor de kortetermijnprijsactie van MATIC.

XRP bulls kijken naar herstel ondanks bearish signalen

XRP wordt momenteel verhandeld tussen $0,53 en $0,65. De munt kreeg onlangs te maken met een kleine dip, een daling van ongeveer 2,76% in de afgelopen week. De koers heeft echter enkele veelbelovende tekenen laten zien: de afgelopen maand is de koers met bijna 29% gestegen. Op dit moment stuit XRP op weerstand rond de $0,70, maar als de bulls er doorheen kunnen dringen, zou het kunnen stijgen naar ongeveer $0,82, een stijging van bijna een derde ten opzichte van de huidige prijsklasse. De steun blijft op $0,47 staan, met een ander niveau op $0,35, wat enige bescherming biedt tegen grote dalingen. Ondanks gemengde indicatoren duidt het recente traject van XRP op een potentiële opwaartse beweging, behoudens grote verschuivingen.

Conclusie

MATIC en XRP zijn veelbelovend, maar hebben een beperkt potentieel op korte termijn. BLASTUP onderscheidt zich door zijn unieke concept en zijn plaats binnen het Blast-ecosysteem. Deze combinatie suggereert dat BLASTUP het grootste winstpotentieel in de nabije toekomst heeft.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!