Dogwifhat raakt achterop terwijl Poodlana de leiding neemt in crypto

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Poodlana (POODL) haalt de krantenkoppen met zijn 30 dagen durende presale, waarmee het project wereldwijde investeerders het hof maakt nadat het aanvankelijk viraal ging op de Aziatische markten. De presale is al de $2 miljoen gepasseerd en biedt liefhebbers van honden coins een opwindende nieuwe optie nu dogwifhat (WIF) niet meer blijft stijgen.

Hoewel dogwifhat (WIF) eerder dit jaar enorm succes kende, gokt het slimme geld van crypto steeds vaker op Poodlana, dat een veel groter winstpotentieel lijkt te hebben (en ook een meer superieure stijl).

Poodlana richt zich regelmatig op WIF en andere honden coins als onderdeel van haar online aanwezigheid, waarbij ze brutaal commentaar geeft op passé tokens met honden thema en hun verschillende misdaden tegen de mode, namelijk de mode flophoed van WIF.

POODL kost momenteel $0,0265, en de prijs stijgt elke 72 uur totdat de presale eindigt op 16 augustus. Een toonaangevende Solana DEX notering volgt minder dan 60 minuten nadat de presale is afgelopen.

Dogwifhat versus Poodlana: Het beste hondengevecht van 2024

Poodlana komt als beste uit de bus in de strijd om coins met een hondenthema en een potentieel tot 100x, ondanks dat dogwifhat dit jaar een serieus indrukwekkende groei in kaart brengt.

WIF werd pas in november 2023 gelanceerd en in slechts drie maanden tijd steeg het token met 50.000% om in maart de meme koning van Solana te worden. Deze ongelooflijke groei toont de levensveranderende kansen die SOL memecoins bieden: één handelaar heeft in het eerste kwartaal van het jaar $1,8k omgezet in ruim $11 miljoen, terwijl een andere in dezelfde periode $4 miljoen verdiende met een inleg van slechts $310.

Voor gem jagers die op zoek zijn naar dit soort winsten, lijkt Poodlana op dit moment echter de betere optie. Dogwifhat heeft waarschijnlijk zijn beste dagen achter de rug: met een marktkapitalisatie van meer dan $2 miljard betekent de verminderde volatiliteit dat rally’s met dubbele of driecijferige cijfers vanaf nu onwaarschijnlijk zijn.

POODL heeft echter een enorm potentieel om ‘to the moon’ te gaan. Het is nog maar net begonnen met de presale, wat betekent dat de openbare handel nog niet is begonnen, en het blijft een enorm ondergewaardeerde gem. De viraliteit ervan onder de kenners is een teken van wat gaat komen, en de presale biedt een zeldzame kans om een ​​toekomstige 100x coin te kopen tegen een serieus gereduceerde prijs.

Poodlana bespot dogwifhat en andere coins met een hondenthema in haar whitepaper en sociale posts, die een grote hit zijn geweest bij fans van crypto en een belangrijke motor van de vroege groei zijn. POODL’s uiteenzetting over WIF’s ‘misdaden tegen de mode’ heeft een krachtige viraliteit gecreëerd op de modebewuste Aziatische markten en verspreidt zich nu over de hele wereld.

Azië leidt crypto-rage en de wereld volgt

Poedels behoren tot de drie grootste hondenrassen in China, Japan en Korea – landen die toevallig ook 80% van de handel in memecoins voor hun rekening nemen – en deze liefde voor zowel poedels als meme tokens is een perfecte storm geweest voor POODL.

Modebewuste bezitters van poedels verhogen de stijl van hun crypto wallet en stacken Poodlana als aanvulling op hun echte puppy’s. Het resultaat? POODL bereikte een viraliteit voordat het zelfs maar gelanceerd werd, en heeft nu in slechts één week $2 miljoen opgehaald, terwijl de rage zich buiten Azië en naar de wereldmarkten verspreidde.

Deze Aziatische landen hebben in het verleden ook bewezen trendsetters op het gebied van memecoins te zijn. Verschillende recente projecten die enorme marktkapitalisaties en handelsvolumes hebben opgebouwd, wonnen aanvankelijk terrein op de Aziatische markten voordat ze zich naar de rest van de wereld verspreidden en ondenkbare hoogten bereikten.

Chuan Pu, de ‘Chinese Donald Trump coin’, heeft een marktkapitalisatie van $18,1 miljoen bereikt met een volume van $1,78 miljoen, wat een rendement van 40.000% opleverde voor vroege investeerders die de runen van het succes in China hadden gelezen en vooruit liepen op de opkomst ervan in het Westen .

Op dezelfde manier groeide Biaoqing, de ‘beroemdste meme in China’, van een marktkapitalisatie van slechts een paar duizend dollar naar meer dan zes miljoen dollar in slechts 24 uur, terwijl de viraliteit zich vanuit Azië naar de VS en Europa verspreidde.

De enorme aanhang van Poodlana in China, Japan en het ‘memecoin mekka’ Korea betekent dat het een soortgelijk traject zal volgen als deze tokens en gemakkelijk 100x of meer kan stijgen.

POODL is momenteel verkrijgbaar voor $0,0265, waarbij de prijzen gedurende de resterende 22 dagen van de presale elke 72 uur stijgen. Arriveer niet te laat op het Poodlana feest – de mogelijkheid om POODL zo goedkoop te kopen zal niet lang duren zodra de wereld deze rage op de Aziatische markten te pakken krijgt.

Ga naar de officiële website van Poodlana voor meer informatie en koop POODL vandaag nog.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!