Analist noemt DTX Exchange “raket klaar om te lanceren” terwijl Shiba Inu- en BONK-handelaren in één dag $300.000 kopen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De memecoin-sector is getuige van opmerkelijke beren na de recente memecoin-razernij. Shiba Inu (SHIB) en BONK-whales migreren naar de opkomende DTX Exchange (DTX) voor torenhoge winsten nu het project zijn beursnotering nadert met een bullish voorverkoopmomentum en een stijgende wereldwijde vraag naar zijn hybride model en geavanceerde TradFi-technologieën.

Maar laten we eerst begrijpen wat er gebeurt met de prijzen van Shiba Inu (SHIB) en BONK en waarom hun investeerders zich haasten om DTX-tokens te verwerven tegen lage voorverkoopprijzen.

Shiba Inu (SHIB) prijs lijdt onder oplichting en weinig verkeer

Shiba Inu (SHIB) heeft een stap terug gedaan met een opmerkelijke daling van de walvisactiviteit in de afgelopen 24 uur. Bovendien is de activiteit op de Shibarium-keten ook aanzienlijk verminderd, aangezien de gegevens een daling van 85% in het totale dagelijkse aantal transacties melden. Ondanks de hoge brandactiviteit heeft de afnemende activiteit voor Shiba Inu (SHIB) een grote invloed op het prijsmomentum.

Bovendien hebben de toenemende oplichtingsactiviteiten ook geleid tot speculaties over Shiba Inu (SHIB). Replica’s van de komende TREAT op het SHIB-ecosysteem hebben al verschillende investeerders aangetrokken na het valse nieuws van Crypto.com. Shiba Inu (SHIB) staat 8,5% lager op de weekly chart en walvissen zoeken naar andere veelbelovende wegen voor hoge winsten.

BONK slaagde er niet in het ondersteuningsniveau te verdedigen met een prijsdaling van 6,5%

BONK, nadat het in de recente razernij als een top-memecoin naar voren is gekomen, wordt omgeven door hoge bearish druk. De memecoin is onder het weerstandsniveau van $0,00003 gedaald met een daling van 6,5% in de afgelopen 24 uur. Het transactievolume van BONK daalde met 26%, als gevolg van de lage beleggersactiviteit en winstboekingen na de recente koersstijging van 52%.

Beleggers dumpen de BONK-memecoin vanwege de inconsistente prestaties en de enorme prijsdalingen wanneer beren de overhand krijgen. De marktwaarde van BONK is ook gedaald tot onder de mijlpaal van $2 miljard, wat wijst op hoge verkoopdruk en winstonttrekkingen.

Waarom Memecoin-whales overstappen op DTX Exchange (DTX)

In tegenstelling tot de tokenomics van Shiba Inu (SHIB) en BONK, die vaak last hebben van op hypes gebaseerde trends, introduceert DTX Exchange (DTX) een geavanceerd platform dat is gebouwd op real-world nutsvoorzieningen en geavanceerde handelstechnologieën. De recente dalingen in de prijzen van memecoins benadrukken de risico’s die gepaard gaan met het ontbreken van een substantiële onderliggende waarde.

Omdat Shiba Inu (SHIB) en BONK er niet in slagen hun hype vol te houden, hebben hun walvissen $300.000 geïnjecteerd in de voorverkoop van DTX Exchange (DTX), waardoor deze in batch 2 boven de $1 miljoen uitkwam. De prijs van het DTX-token zal naar verwachting boven de $1 stijgen na de verkoop. voorverkoop, waarbij 100x winst wordt beloofd aan vroege belanghebbenden die tokens kopen voor $0,04.

1000x hefboomwerking DTX Exchange die klaar is voor een moonshot

DTX Exchange (DTX) staat in de schijnwerpers na zijn uitzonderlijke voorverkoopprestaties in 2024, waarbij $1 miljoen werd opgehaald in batch 2 van de openbare voorverkoop. Het platform maakt gebruik van een krachtige hybride marktplaats met geavanceerde automatiseringsstrategieën, algo- en kwantitatieve handel en een 1000x hefboomfunctie, waar handelaren recordwinsten kunnen maken met minimaal investeringskapitaal in diverse markten.

Het hybride tradFi-platform van DTX omvat meer dan 120.000 activa en is uitgegroeid tot een alles-in-één handelsoplossing. Met robuuste beveiliging, distributieve liquiditeitspools, multi-tier accounts, geavanceerde realtime marktanalyses en blockchain layer-1-technologie noemen marktexperts DTX Exchange de op één na meest relevante en grootste marktplaats met de beste hybride functies.

Naarmate het project aanzienlijk groeit en grote investeerders hun focus verleggen naar de DTX-tokens, wordt verwacht dat de prijs naar een hoog niveau zal stijgen, mogelijk stijgend naar $1 zodra de voorverkoop is afgerond. Om vroege posities op de DTX Exchange te verwerven voor explosieve rendementen, stromen investeerders massaal naar dit no-KYC-uitwisselingstoken met een prijs van $0,04 voor torenhoge rendementen.

Kom meer te weten:

Bezoek DTX-voorverkoop
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!