Essentiële cryptovaluta om te kopen voor de beste winsten in augustus

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt is momenteel rustig en beleggers zitten op het puntje van hun stoel in afwachting van de volgende bull run. Altcoins blijven op een gunstig instappunt en vertonen tekenen van een gestage stijging. Dit creëert een unieke kans voor diegenen die hun rendement willen maximaliseren. De marktomstandigheden duiden erop dat bepaalde cryptocurrencies niet alleen aan populariteit winnen, maar ook klaar zijn voor een aanzienlijke uitbraak. Dit artikel gaat in op welke munten klaar zijn voor groei en de beste potentiële winsten bieden in augustus. Voor degenen die graag voorop willen blijven lopen, is het essentieel om deze veelbelovende crypto’s te herkennen voordat ze omhoogschieten. Blijf op de hoogte en ontdek de topkeuzes die deze maand zullen exploderen.

CYBRO-voorverkoop stijgt voorbij $1,3 miljoen: Een DeFi-investeringsmogelijkheid van één op een miljoen

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1,3 miljoen uitstijgt. Dit baanbrekende DeFi-platform biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 64 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Toncoin (TON) toont veelbelovende tekenen ondanks de laatste dips

De prijs van Toncoin handelt momenteel tussen $6,90 en $7,55, wat duidt op een mix van zowel zwakke bulls als enigszins sterke bears. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau ligt op $7,93, terwijl de dichtstbijzijnde steun $6,62 is. De prijsveranderingen van de afgelopen week laten een daling zien van circa 9%, terwijl de afgelopen maand een daling van bijna 6% te zien was. Interessant is dat Toncoin de afgelopen zes maanden met meer dan 227% is gestegen. Met de RSI op 43,17 en het 10-daagse gemiddelde dicht bij de huidige prijs heeft Toncoin nog steeds groeipotentieel. Als het de weerstand van $7,93 overwint, zou het kunnen streven naar $8,58, wat een potentiële stijging van ongeveer 18% betekent.

Worldcoin (WLD) klaar voor groei ondanks recente terugval

Worldcoin (WLD) handelt momenteel tussen $1,87 en $3,27, na recente neerwaartse druk. Bulls vertonen enige zwakte, aangezien de prijs de afgelopen maand met ongeveer een vijfde daalde, maar de tekenen voor de lange termijn zijn veelbelovend. Met het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $3,97 zou WLD, als het dit niveau doorbreekt, de weg kunnen vrijmaken voor een aanzienlijke stijging, waarbij mogelijk wordt gestreefd naar de volgende weerstand op $5,38. De verandering over zes maanden blijft positief, wat duidt op potentiële groei. Als WLD $5,38 bereikt, zou dat een indrukwekkende winst van meer dan 60% zijn ten opzichte van de huidige dieptepunten. Bulls maken zich mogelijk op voor een bullish run vergelijkbaar met 2021, met solide groeivooruitzichten in het verschiet.

Arbitrum (ARB) klaar voor potentiële stijging ondanks recente dips

Arbitrum (ARB) schommelt momenteel tussen de 75 en 83 cent, wat een stijging van 4,89% laat zien in de afgelopen week. De prijs nadert de eerste weerstand op 86 cent, wat wijst op een potentieel bullish momentum. De RSI op bijna 64 en de Stochastics op 84 suggereren dat ARB een overboughtgebied nadert, maar dit nog niet heeft overschreden, wat erop duidt dat er meer ruimte voor groei zou kunnen zijn. Als de bulls voorbij de 86 cent gaan, is het volgende doel 95 cent, wat een stijging van ongeveer 14% zou zijn ten opzichte van het bovenste bereik van de huidige prijs. Nu de afgelopen zes maanden een daling van meer dan 50% is waargenomen, benadrukken de recente positieve patronen een mogelijke opwaartse trend.

Wormhole (W) gaat tegen de trend in: Bulls kijken naar grote doorbraakniveaus

De huidige prijs van Wormhole schommelt tussen $0,31 en $0,38, waarbij de bulls tekenen van kracht vertonen na een winst van 2,13% deze week. Ondanks de bredere daling van de cryptovaluta is Wormhole de afgelopen zes maanden met meer dan 550% gestegen, wat het potentieel voor een nieuwe uitbraak aantoont. Als de koers de grens van $0,40 overschrijdt, zou het volgende doel $0,46 kunnen zijn, wat zich vertaalt in een aanzienlijke stijging van bijna 50%. De steun bedraagt ​​$0,27, wat een buffer biedt tegen verdere dalingen. Ons vertrouwen groeit nu de 10- en 100-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelden dichtbij elkaar liggen, wat duidt op consolidatie vóór een stijging. De RSI van bijna 47 suggereert dat de munt nog niet overbought is, wat ruimte voor groei impliceert.

Conclusie

Hoewel TON, WLD, ARB en W op de korte termijn minder potentieel hebben, zou de nadruk vooral op CYBRO moeten liggen. Dit geavanceerde DeFi-platform biedt investeerders opmerkelijke kansen om hun inkomsten te vergroten. De door AI aangedreven opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain is baanbrekend. Functies omvatten lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen. CYBRO zorgt voor een ongeëvenaarde gebruikerservaring met vlotte stortingen en opnames. Het benadrukt transparantie, compliance en kwaliteit. Dit maakt het een opvallend project met grote belangstelling van crypto-whales en influencers.

Site: https://cybro.io|
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!