De 8 beste manieren om passief inkomen te verdienen met cryptocurrency cloud mining in 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In de dynamische wereld van cryptocurrency zijn er volop mogelijkheden voor degenen die passief inkomen willen genereren. Of u nu een doorgewinterde belegger of een nieuwkomer bent, het verkennen van deze top 8-strategieën kan u helpen het potentieel van de cryptomarkt te benutten en een duurzame stroom van passief inkomen op te bouwen. Je kunt crypto-passief inkomen verdienen via cloudmining, partnerprogramma’s, liquiditeitsmining, bliksemsnelle cryptoknooppunten, staking, cryptospellen, airdrops, dividendverdienende tokens en meer!

1. Cloud mining

GDMining: GDMining biedt efficiënte en toegankelijke cloud mining-oplossingen voor liefhebbers van cryptocurrency. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie biedt GDMining een probleemloze manier om een ​​verscheidenheid aan digitale valuta te minen zonder de noodzaak van dure hardware of diepgaande technische kennis.

Wat maakt GDMining speciaal?

Meld u aan en ontvang onmiddellijk $50.
 Geautomatiseerde dagelijkse uitbetalingen.
 Het gratis pakket kan dagelijks worden aangeschaft.
 Een partnerprogramma met levenslange beloningen van 3%.
 Verschillende Crypto-contracten om uit te kiezen.
 Geen overhead- of elektriciteitskosten.
 24 uur per dag online ondersteuning.

Bezoek de officiële website voor meer informatie: https://gdmining.com/.

2. Affiliateprogramma’s:

Veel cryptoplatforms bieden affiliate marketingprogramma’s aan. Door nieuwe gebruikers door te verwijzen, kunt u commissies verdienen, vaak betaald in cryptocurrency. Deze methode is geschikt voor mensen met een aanzienlijke online aanwezigheid of netwerk en kan een stabiele inkomstenstroom opleveren als deze effectief wordt ingezet.

Door deel te nemen aan het alliantieprogramma van GDMining kunt u het als een baas besturen zonder ook maar een cent te investeren en geld gaan verdienen. Als iemand bijvoorbeeld $1000 in het programma investeert met behulp van uw verwijzingscode, ontvangt u $30 gratis. Met onbeperkte verwijzingen is uw inkomstenpotentieel onbeperkt! Dus waarom wachten? Registreer u nu en begin met verdienen door uw verwijzingslink te delen met vrienden en familie.

Voor meer informatie over het partnerprogramma kunt u terecht op: Veel cryptoplatforms bieden partnermarketingprogramma’s aan. Door nieuwe gebruikers door te verwijzen, kunt u commissies verdienen, vaak betaald in cryptocurrency. Deze methode is geschikt voor mensen met een aanzienlijke online aanwezigheid of netwerk en kan een stabiele inkomstenstroom opleveren als deze effectief wordt ingezet.

Bezoek de officiële website voor meer informatie: https://gdmining.com/.

3. Liquiditeitsmining

Verderop is liquiditeitsmijnen een andere populaire manier om passief inkomen uit cryptocurrency te verdienen. Dit is populair geworden door de opkomst van gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) en swappools. In wezen vereisen DEXen liquiditeitspools die worden gebruikt om transacties van een bepaald token te vergemakkelijken. Deze tokens zijn afkomstig van leden van de gemeenschap, die liquiditeitsverschaffers worden genoemd. Ze storten hun tokens in een liquiditeitspool, wat slechts een slim contract is voor de DEX. In ruil daarvoor ontvangen gebruikers een passief inkomen voor hun bijdrage aan het runnen van de DEX.

4.Het uitvoeren van bliksemsnelle crypto-nodes

De eerste methode om passief inkomen te verdienen zou het runnen van cryptoknooppunten zijn. Meer specifiek om een ​​bliksemknooppunt op het Bitcoin-netwerk te laten draaien. Dit kan potentieel passieve inkomsten genereren voor knooppuntoperatoren die vergoedingen verdienen voor het routeren van transacties via hun knooppunten. Dit gebeurt op het Lightning Network (LN) van Bitcoin – een L2-schaaloplossing die snellere en goedkopere transacties mogelijk maakt.

5. Staking

Crypto-staking is een methode om in cryptocurrency te investeren, waarbij u een bepaald aantal munten gedurende een bepaalde periode in uw portemonnee bewaart. Als gevolg hiervan kunnen uw crypto-investeringen passieve inkomsten genereren. De hoeveelheid rente die u kunt verdienen, wordt bepaald door de cryptocurrency en het aantal munten dat u inzet.

6. Crypto-spellen

Halverwege de lijst hebben we een van de leukste manieren om passief inkomen te verdienen in crypto. Dat is om cryptospellen te spelen. De meeste cryptospellen gebruiken tegenwoordig het Play-To-Earn (P2E)-model, wat betekent dat je tijdens het spelen geld kunt verdienen. Verschillende spellen bieden verschillende aanbiedingen. Sommige PvP-spellen belonen je voor het winnen van wedstrijden tegen andere spelers. Bij andere spellen kun je waardevolle grondstoffen delven of verzamelen en deze verdienen door ze te verkopen.

7. Airdrops

Een andere populaire manier om passief cryptocurrencies te verdienen is deelname aan airdrops. Airdrops worden uitgevoerd door cryptoprojecten of soms door crypto-uitwisselingen. Wat dit betekent is dat ze gratis cryptocurrencies sturen naar gebruikers die aan bepaalde vereisten voldoen. Airdrops worden vaak uitgevoerd door nieuwe cryptoprojecten die hun activa willen verdelen. Dergelijke projecten kunnen vaak worden ondersteund door uitwisselingen of andere grotere projecten.

8. Dividendverdienende tokens

Op de tiende plaats hebben we dividendverdienende tokens. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit crypto-tokens die een aantal reguliere dividendbeloningen voor hun houders hebben. Hoewel dit niet gebruikelijk is, is dit mechanisme bij bepaalde tokens in hun code ingebouwd. Een voorbeeld is VeChain (VET); je verdient Thor (VTHO) door hem vast te houden. Als alternatief kunt u KuCoin Shares (KCS) verkrijgen, waarmee u een deel van de transactiekosten van KuCoin krijgt.

Voordelen van het verdienen van crypto passief inkomen

Met technologische betrokkenheid gebruiken investeerders digitale valuta zoals Bitcoin om geld over te maken zonder de tussenkomst van enige financiële instelling. Andere voordelen zijn onder meer:

 Er is geen actieve betrokkenheid nodig
 Er zijn lagere risico’s aan verbonden, in tegenstelling tot actieve handel
 Het is flexibel, omdat u zelf uw beleggingsstrategie kunt kiezen
 U kunt 24/7 inkomen verdienen
 Het heeft een hoger rendement vergeleken met traditionele beleggingen

Conclusie:

We hopen dat u de voordelen en voordelen begrijpt van het verdienen van een passief crypto-inkomen. Als je er ooit van hebt gedroomd om je bij deze lucratieve industrie aan te sluiten, maar geen inkomen hebt, kun je met GDMining geld verdienen via cloud mining.

Bezoek de officiële website voor meer informatie: https://gdmining.com/.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!