Nieuwe cryptovaluta klaar om te stijgen tijdens aanstaande bull run

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt houdt de adem in in afwachting van een grote bull run. De huidige omstandigheden zijn rustig, waarbij altcoins op aantrekkelijke toegangspunten rusten. Toch vertonen ze vroege tekenen van klimmen, en balanceren ze op de rand van explosieve groei. Beleggers kijken scherp naar de horizon en voelen dat er een opleving aanstaande is. Het toneel is gezet; de crypto’s zijn klaar. De vraag die bij iedereen leeft: welke munten zullen de leiding nemen? Dit artikel duikt in de opkomende doorbraaksterren van de cryptowereld en belicht degenen die naar verwachting omhoog zullen schieten. Lezers worden uitgenodigd om te ontdekken welke digitale activa in de nabije toekomst aanzienlijke winsten kunnen opleveren. Er wacht je een spannende reis naar de potentiële reuzen van de volgende bull run.

BlastUP biedt laatste kans om $BLASTUP vóór zijn TGE te krijgen

In iets meer dan drie maanden na de lancering heeft BlastUP zijn cruciale rol in het Blast-ecosysteem al bevestigd en dient het als baanbrekend lanceerplatform voor crypto-startups. Het heeft in de voorverkoop een fenomenale $8 miljoen opgehaald en een bloeiende gemeenschap van bijna 20.000 $BLASTUP-houders gevormd. In overeenstemming met zijn doel om de groei te versnellen, heeft BlastUP al 4 succesvolle Initial DEX Offers (IDO’s) gelanceerd, waarmee nieuwe projecten worden geholpen een sterke basis te leggen voor een geweldige start.

Momenteel bereidt BlastUP zich voor op de tokengeneratie. BlastUP-tokens (BLASTUP), die tijdens de voorverkoop voor centen werden verkocht, zullen bij de aanbieding $0,1 kosten.

Laatste kans om BLASTUP-token te kopen tegen de beste prijs!

De enige manier om het BLASTUP-token nu tegen de voorverkoopprijs te krijgen, is door Blastbox V2 te kopen. Het is een loot box die een bepaald aantal $BLASTUP en Booster Points bevat, speciale tokens die worden gebruikt om de meest actieve communityleden te belonen.

Degenen die Blastbox V2 kopen, krijgen een schatkist die hen toegang geeft tot een aantal privileges. Eigenaars van Blastbox V2 kunnen:

  • Krijg toegang tot de IDO’s van het lanceerplatform en ontvang exclusieve beloningen
  • Neem deel aan airdrops en ontvang gratis tokens en NFT’s
  • Ontvang een hogere rente voor het inzetten van $BLASTUP

Belangrijk is dat het aanbod van Blastbox V2 beperkt is tot 9999. De schaarse beschikbaarheid kan de vraag snel doen stijgen, dus het is verstandig om op te schieten en deze zeldzame lootboxes te kopen nu het nog kan.

Koop Blastbox V2 nu het nog kan

Ethereum (ETH) bulls laden zich op voor een potentiële rally

De huidige prijs van Ethereum zweeft tussen $3333 en $3644,33. Hoewel er wat strijd is, vertonen de stieren tekenen van kracht, met een stijging van 7,6% in de afgelopen week. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau ligt rond $3751,33. Als Ethereum dit doorbreekt, zou het kunnen mikken op $4061,74, wat potentieel een stijging van ongeveer 12% zou kunnen opleveren. De ondersteuning bedraagt ​​$3130,51, wat een vangnet vormt. De zesmaandelijkse prijsverandering van ruim 55% duidt op een sterk groeipotentieel op de lange termijn. De RSI van 46,67 en de Stochastics van 25,12 geven aan dat de koers niet overbought is, waardoor er ruimte is voor opwaartse beweging. Als het bullish momentum toeneemt, kan Ethereum in de nabije toekomst nieuwe hoogtepunten bereiken.

Render (RNDR) piekt tijdens Bitcoin-dip, signaleert een robuuste bullish trend

Render (RNDR) heeft opmerkelijke kracht getoond, zelfs met een dip in de Bitcoin-prijzen. De prijsbeweging van de munt suggereert dat bulls nog steeds krachtig zijn, waarbij RNDR onlangs een opmerkelijke stijging liet zien. Zoals het er nu uitziet, bevindt RNDR zich in een gunstig bereik, wat wijst op een mogelijke aanhoudende groei. Experts zien het potentieel voor de munt om met een indrukwekkend percentage te stijgen als deze het dichtstbijzijnde weerstandsniveau kan doorbreken. Met patronen die lijken op de bull run van 2021 zou de RNDR procentueel met maar liefst dubbele cijfers kunnen stijgen als het bullish momentum aanhoudt. Het optimisme blijft hoog voor het altcoin-seizoen, met RNDR voorop.

Starknet (STRK) klaar voor een bullish doorbraak ondanks recente dips

Starknet (STRK) vertoont tekenen van veerkracht in het bereik van $0,56-$0,66. De bears hebben misschien hun zin gehad met een lichte dip van 0,27% in de afgelopen week, maar de zesmaands winst van 192,75% vertelt een bullish verhaal. Met een RSI op 43,43 en dichtbij de 10-daagse en 100-daagse SMA van respectievelijk $0,60 en $0,59 lijkt STRK klaar voor een sprong. Als de koers het weerstandsniveau van $0,70 overtreft, kan de grens van $0,80 in het oog springen, wat potentieel met ongeveer 20% kan stijgen. Met positieve signalen en patronen uit het verleden die lijken op 2021, kan Starknet binnenkort losbreken en het volgende altcoin-seizoen inluiden.

Wormhole (W) bulls maken zich op voor een mogelijke stijging na recente prijsstabilisatie

Wormhole (W) ziet een interessante prijsbeweging en handelt momenteel tussen $0,31 en $0,38. Bulls lijken stand te houden en tonen kracht ondanks de recente problemen van Bitcoin. Met de dichtstbijzijnde weerstand op $0,40 en steun op $0,27 bevindt W zich in een sleutelzone. De Relative Strength Index (RSI) van de munt staat op 51,10, wat duidt op een evenwichtige markt. De afgelopen week is W met bijna 19% gestegen, en in de afgelopen zes maanden is deze ruim vijf keer zo groot geworden. Als de bulls voorbij de $0,40 gaan, zou het volgende doel $0,46 kunnen zijn, wat een potentiële stijging van 20% betekent ten opzichte van het huidige bereik. Op de lange termijn zou W kunnen stijgen als de positieve markttrends aanhouden.

Conclusie

ETH, RNDR, STRK en W hebben veelbelovend getoond, maar kunnen op korte termijn een langzamere groei zien. BLASTUP valt op door zijn sterke potentieel. Dit komt door het unieke concept en zijn plaats in het Blast-ecosysteem. Beleggers vinden het misschien de moeite waard om dit project in de gaten te houden.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!