Topanalist voorspelt de stijging van Ethereum naar $5.000 te midden van ETF-gesprekken – Is het hierna altcoin-seizoen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt is momenteel rustig, maar bruist van verwachting. Beleggers wachten met spanning op de volgende bull run, waarbij altcoins nog steeds aantrekkelijke instappunten bieden. Ondanks de recente stabiliteit nemen deze digitale activa geleidelijk toe, klaar om elk moment te stijgen. Een gerenommeerde analist heeft nu een gedurfde voorspelling gedaan: Ethereum zou binnenkort de $5.000 kunnen bereiken, aangespoord door de buzz rond opkomende ETF’s. Deze intrigerende voorspelling roept een kritische vraag op: staat het langverwachte altcoin-seizoen voor de deur? In dit artikel zullen lezers inzichten vinden in welke alternatieve cryptocurrencies klaar zijn voor aanzienlijke groei. Deze voorspelling geeft niet alleen Ethereum-enthousiastelingen energie, maar duidt ook op potentiële winst op de bredere altcoin-markt.

BlastUP brengt Blastbox V2 uit: Een schatkamer vol voordelen

Net nadat BlastUP, het beste lanceerplatform op Blast, $8 miljoen heeft opgehaald in de voorverkoop, introduceert het nog een mogelijkheid om $BLASTUP-tokens te krijgen tegen de voorverkoopprijs met de lancering van Blastbox V2. Deze buitendoos is een schatkist boordevol voordelen, waaronder $BLASTUP-tokens en boosterpunten. Het kopen van BLASTUP-tokens vóór TGE biedt een kans om een ​​slimme investering te doen, aangezien experts potentiële rendementen tot 1000% voorspellen.

Blastbox V2 biedt meer dan alleen waardevolle bezittingen; het is een toegangspoort tot exclusieve privileges op BlastUP. Eigenaars genieten van voordelen zoals NFT en token airdrops, lidmaatschap van de BlastUP Club en prioritaire toegang tot IDO’s.

Ontdek het volledige potentieel van Blastbox V2

Het verkrijgen van Blastbox V2 is uw laatste kans om vroege toegang tot BlastUP tegen de beste prijs veilig te stellen. Dit lanceerplatform ontpopt zich snel als een krachtpatser in de Blast-blockchain en maakt al furore met vier succesvolle IDO’s.

Als je nog steeds op zoek bent naar de volgende grote cryptoschat, zoek dan niet verder. Met slechts 9999 Blastboxes V2 beschikbaar bij de lancering en boordevol ongeëvenaarde functionaliteit, staan ​​deze zeldzame lootboxes klaar om uit de schappen te vliegen.

Grijp nu je Blastbox V2, voordat ze allemaal weg zijn!

De heropleving van Ethereum (ETH) duidt op een sterk bullrun-potentieel

Ethereum (ETH) wordt momenteel verhandeld tussen ongeveer $2960 en net boven $3400. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau is ongeveer $3556, wat ETH moet overtreffen om een ​​sterkere opwaartse trend te bevestigen. Ondanks een kleine daling in de afgelopen maand is ETH de afgelopen zes maanden met meer dan vijftig procent gestegen. Bullish indicatoren suggereren dat ETH kan stijgen tot bijna $4000, met een groeipotentieel van meer dan vijftig procent ten opzichte van de huidige niveaus. De recente activiteit laat zien dat de stieren sterk standhouden, wat de weg vrijmaakt voor een nieuwe belangrijke rally. Als de trends uit het verleden uit 2021 zich herhalen, zou ETH in de komende maanden nieuwe hoogtepunten kunnen bereiken.

Solana (SOL) schijnt: Bulls sterker nu grote winsten verwacht worden

Solana (SOL) vertoont sterke tekenen, zelfs met de recente marktdumps. Momenteel varieert de prijs tussen $134 en $155. Bulls lijken de controle te hebben, waardoor de munt de afgelopen week met ruim 23% en deze maand met ongeveer 31% is gestegen. Met een gezonde RSI van bijna 64 heeft Solana het potentieel om zijn dichtstbijzijnde weerstand op $162 te doorbreken. Als het momentum aanhoudt, zouden we kunnen zien dat SOL de tweede weerstand test op $183, wat een potentiële stijging van ongeveer 18% ten opzichte van de huidige niveaus betekent. Ondanks enkele dalingen duidt Solana’s zesmaandelijkse verandering van 109% erop dat de langetermijngroei nog steeds op koers ligt.

Optimism (OP) in opkomst: Altcoin klaar voor potentiële groei

Optimism (OP) handelt momenteel tussen $1,47 en $1,98 en heeft de afgelopen week een stijging van 13,35% laten zien. Ondanks recente dalen ligt de OP boven de 10-daagse en 100-daagse voortschrijdende gemiddelden van respectievelijk $1,90 en $1,87. Met een RSI van 53,25 is het marktsentiment evenwichtig en neigt het naar bullish. De weerstand op $2,16 en $2,66 is cruciaal. Als OP de eerste weerstand doorbreekt, kan het met 9% stijgen en zelfs de tweede weerstand bereiken, waarbij het ongeveer 35% wint ten opzichte van het huidige hoogtepunt. De huidige prijsbeweging suggereert dat bulls aan kracht winnen, wat wijst op een veelbelovend groeipotentieel.

Render (RNDR) klaar voor start: Kan het $7,47 breken?

De huidige prijs van Render ligt tussen $5,62 en $6,83. De stieren houden stand ondanks de recente dips. De munt moet de weerstand van $7,47 doorbreken om meer winst te kunnen laten zien. Als dat zo is, is het volgende doel $8,69. De voortschrijdende gemiddelden over 10 en 100 dagen liggen dicht bij elkaar en geven een gemengd signaal af. De RSI op ongeveer 57 geeft aan dat het nog niet overbought is. Met een stijging van bijna 87% over zes maanden zou er weer een grote omslag kunnen plaatsvinden. Beleggers moeten uitkijken naar een sprong van 20% als deze weerstand overschrijdt. Beren lijken momenteel niet veel grip te hebben.

Conclusie

ETH, SOL, OP en RNDR zijn veelbelovend, maar hebben op korte termijn mogelijk minder potentieel. BLASTUP onderscheidt zich door zijn unieke concept en zijn positie binnen het Blast-ecosysteem. Dit project zou het voortouw kunnen nemen en het hoogste potentieel kunnen laten zien. De focus verschuift nu naar BLASTUP terwijl de markt nauwlettend in de gaten houdt.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!