Hoe u geld kunt verdienen met NFT’s in 2024 – Top 10-methoden

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De beste manieren om geld te verdienen met NFT’s

Wanneer u onderzoek doet naar de manier waarop u NFT’s kunt kopen, moet u voldoende aandacht besteden aan de aanpak die u zult volgen om rendement te genereren. Dankzij de groei van de NFT-markt zijn er talloze manieren om via NFT’s winst te maken – of dat nu actief of passief is.

Met zo’n verzadigde NFT-markt bieden sommige projecten de beste NFT-weggeefacties aan om nieuwe gebruikers aan te moedigen zich met een verscheidenheid aan NFT-collecties bezig te houden.

Laten we, met dat in gedachten, eens duiken en onderzoeken hoe u geld kunt verdienen met NFT-tokens door de meest winstgevende strategieën te bekijken die u kunt gebruiken:

1. NFTcolo: gediversifieerde investeringen in cryptocurrency

NFTcolo is ’s werelds toonaangevende investeringsplatform voor cryptocurrency. Met toonaangevende cryptocurrency-kwantumtechnologie en extreem hoge investeringsmogelijkheden biedt het eenvoudige, veilige en snelle cryptocurrency-investeringsdiensten aan wereldwijde klanten. Er zijn geen professionele kennis en apparatuur vereist. U kunt gemakkelijk geld verdienen door te profiteren van de vele mogelijkheden die het NFT-veld biedt. Bezoek de officiële website: nftcolo.com.

Meld u nu aan en ontvang een bonus van $100. Verdien passief inkomen met gratis beleggen.

2. Ecoterra-platform: NFT’s inzetten om milieuvriendelijke acties te stimuleren

Ecoterra gebruikt NFT’s als hulpmiddel in de strijd tegen klimaatverandering, terwijl gebruikers tegelijkertijd geld kunnen verdienen. Deze strategie is in de eerste plaats bedoeld om individuen te stimuleren om de opwarming van de aarde actief te bestrijden.

Een belangrijk kenmerk van dit platform is de geïntegreerde markt voor CO2-compensatie. Hierdoor kunnen gebruikers de CO2-uitstoot verminderen door EcoTerra-tokens in te ruilen voor koolstofton. Deze prestaties op het gebied van CO2-compensatie kunnen worden verdiend door deelname aan gecertificeerde, hoogwaardige mondiale initiatieven en kunnen worden ingewisseld voor NFT’s. De voorverkoopprijs voor een $ECOTERRA-token bedraagt ​​momenteel 0,00775 USDT.

3. Ontvang samengestelde winsten uit een HFT-fonds door te investeren in de Uncharted NFT

Een andere manier om geld te verdienen met NFT’s is door er een te kopen die verbonden is met een echt functionerend handelsfonds dat inkomsten uitkeert aan de houders. Een uitstekende optie is om te investeren in de Uncharted NFT-collectie, een project dat de kloof overbrugt tussen TradFi en de Web3-industrie.

4. Investeer vroegtijdig in het beloven van nieuwe NFT’s

Een van de beste manieren om geld te verdienen met een NFT is door vroeg te investeren in veelbelovende nieuwe collecties voordat deze in waarde omhoog schieten. Veel van de beste NFT’s om te kopen werden aanvankelijk tegen een lage prijs geslagen, waarbij hun waarde exponentieel toenam in de weken en maanden na de lancering. Sommige van de beste NFT’s hebben zoveel potentieel om mainstream te worden. Bekijk onze gids over de beste NFT’s voor meer informatie.

Een goed voorbeeld hiervan is CryptoPunks, dat in 2017 voor tussen de $1 en $34 gekocht zou kunnen worden. Toen de NFT-rage in 2021 de overhand kreeg, werden deze ‘Punks’ ongelooflijk waardevol vanwege hun status als pionier binnen de ruimte. Dit culmineerde erin dat deze NFT’s werden gekocht door beroemdheden en andere spraakmakende namen – waarbij één Punk zelfs voor $24 miljoen werd verkocht!

5. NFT HODLing

Een van de beste strategieën die u kunt gebruiken bij onderzoek naar hoe u geld kunt verdienen met een NFT, is investeren en ‘HODL’. Voor degenen die de term nog niet hebben gehoord: HODL staat voor ‘Hold On for Dear Life’ en werd gepopulariseerd door detailhandelaren tijdens de GameStop short squeeze van 2021. Sindsdien wordt de term gebruikt om een ​​beleggingsstrategie te beschrijven waarbij je simpelweg verkoop niet – ongeacht wat er gebeurt.

Beleggers die cryptocurrency kopen, zullen weten dat er zowel voor- als nadelen zijn aan het adopteren van deze aanpak. Als HODLing strategisch wordt uitgevoerd, kan het echter een geweldige manier zijn om geld te verdienen met NFT’s. Terugkomend op ons voorbeeld van CryptoPunks: investeerders in 2017 hebben er misschien voor gekozen om te verkopen omdat de waarde van hun Punk niet steeg. De beleggers die voor HODL hebben gekozen, zullen echter de vruchten hebben geplukt toen de prijzen in 2021 omhoogschoten. Het is onnodig om te zeggen dat deze aanpak niet altijd zal werken, omdat sommige NFT-collecties niet de acceptatie zullen ervaren die nodig is om prijsmomentum te genereren. Veel van de projecten die op onze NFT-kalender staan, beginnen echter al momentum te krijgen via sociale media – wat betekent dat er de komende weken en maanden een aantal geweldige investeringsmogelijkheden kunnen zijn.

6. NFT’s flippen

‘Flipping’ is een andere effectieve manier om geld te verdienen met NFT’s. Zoals gedefinieerd door Fortune.com, verwijst flipping naar het proces van laag kopen en hoog verkopen, waardoor een positief rendement wordt behaald. Het cruciale onderscheid tussen flipping en andere beleggingsstrategieën is dat flipping gewoonlijk een aanpak voor de zeer korte termijn is, in tegenstelling tot de hierboven beschreven HODL-strategie.

Het vinden van de beste NFT om geld te verdienen en deze vervolgens om te zetten in winst is een uitdaging, vooral omdat er tegenwoordig zoveel concurrentie op de markt is. Het is echter niet onmogelijk – hoewel er talloze factoren zijn waarmee rekening moet worden gehouden bij het onderzoek naar de manier waarop NFT’s kunnen worden ingezet voor winst.

7. Je eigen NFT’s minten

Een gebruikelijke aanpak voor degenen die zich afvragen hoe ze geld kunnen verdienen met NFT’s, is door je eigen NFT te slaan. Minting verwijst naar het proces waarbij een digitaal bezit (zoals digitale kunst of muziek) wordt genomen en op de blockchain wordt geplaatst. Zodra het activum op de blockchain is geplaatst, kan het worden verhandeld op de beste NFT-marktplaatsen, zodat u inkomsten kunt genereren met uw creatie.

Het maken van NFT’s is een relatief eenvoudig proces, waarbij topmarktplaatsen zoals NFT LaunchPad het proces gemakkelijk maken voor beginners. Door de enorme groei van de NFT-markt is de concurrentie tussen makers hevig en komen er elke dag nieuwe collecties bij. Als u deze aanpak wilt volgen, moet u er dus voor zorgen dat uw creatie zich onderscheidt van de massa.

8. NFT-handel

In dezelfde geest als NFT HODLing en flipping NFT’s is NFT-handel. Dit proces is meer gericht op het behalen van incrementele kapitaalwinsten op de lange termijn dan op het zo snel mogelijk in en uit de markt stappen. Beleggers die geïnteresseerd zijn in NFT-handel zullen vaak een NFT kopen en verkopen voor een kleine winst en dit proces vervolgens keer op keer herhalen.

9. NFT’s staken

Degenen die geïnteresseerd zijn in crypto-staking zullen blij zijn te weten dat dit proces ook verband kan houden met NFT’s. NFT-staking kan verschillende vormen aannemen, hoewel het belangrijkste mechanisme dat wordt gebruikt is om hun digitale activa op een DeFi-platform te ‘vergrendelen’ en in ruil daarvoor beloningen te ontvangen. Dit gebeurt meestal op Proof-of-Stake (PoS) blockchains en beloont de eigenaar met de native token van het netwerk.

10. Royalty’s genereren

Royalty’s gaan hand in hand met de verkoop van NFT’s en vormen een van de meest opwindende elementen van de markt. Tijdens het mintingproces kan de maker zijn eigen royaltypercentage instellen, wat betekent dat elke verkoop op de secundaire markt de oorspronkelijke maker een betaling oplevert. De meeste NFT-royaltyniveaus zijn vastgesteld op 5% of 10%, hoewel sommige hoger gaan.

Hoe u geld kunt verdienen met NFT’s – Conclusie

Samenvattend heeft deze gids alles besproken wat u moet weten over hoe u geld kunt verdienen met NFT’s, waarbij tien van de meest winstgevende benaderingen worden belicht die u op de markt kunt volgen. Nu de NFT-rage geen tekenen van afsterving vertoont, bestaat er een enorm rendementspotentieel voor beleggers – wat een levensvatbaar alternatief biedt voor traditionele activaklassen.

Als u op zoek bent naar de beste NFT om geld te verdienen, raden wij u aan om eenvoudig veel geld te verdienen via een professioneel investeringsplatform voor cryptocurrency.

Bezoek de volgende website: https://nftcolo.com
Meld u nu aan en ontvang een bonus van $100. Verdien passief inkomen met gratis beleggen.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!