24-uur razernij: Het op Aziatische gerichte Poodlana haalt $1M op

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Slechts 24 uur na de start heeft de virale presale van Poodlana al een ongelooflijk bedrag van $1M opgehaald. POODL tokens vliegen over de toonbank in Azië, waar investeerders de pre-ICO-viraliteit van Poodlana en de snelgroeiende online community hebben ontdekt.

Aziatische kopers zijn echter niet de enigen die zich ermee bemoeien. Poodlana lijkt een mondiaal fenomeen te worden met het potentieel om torenhoge prijzen te bereiken wanneer het token op 16 augustus op de open markt komt.

Deze buzz en potentiële prijsactie onderstrepen de kans die wordt geboden door de POODL presale: tokens zijn momenteel verkrijgbaar tegen een waanzinnig lage prijs van $0,02. De eerste lichting investeerders heeft zich al verzekerd van een eenmalige deelname.

De prijzen stijgen elke 72 uur tijdens de presale, die wordt geprezen als “Crypto Fashion Month”. Dus als je interesse is gewekt, lees dan verder om te beslissen of je je aansluit bij deze Aziatische vroege vogels.

De reden achter het vroege succes van Poodlana

Nadat een indrukwekkend bedrag van $1M is opgehaald binnen slechts 24 uur, is het duidelijk dat commentatoren die een goudkoorts voorspelden op basis van het virale potentieel van Poodlana gelijk hadden.

Poodlana’s weg naar viraliteit is duidelijk: het project speelt in op een enorme trend in Aziatische landen, waar de sociale elite van Korea, Japan, China en elders poedels koopt en deze als modeaccessoire gebruikt om te pronken met hun sociale kapitaal.

Voorspellingen voorzagen dat deze trend in de cryptowereld zou landen, waarbij POODL-tokens als een soort Web3-accessoire zouden dienen, en dit lijkt precies te zijn wat er gebeurt. Investeerders uit Azië zien Poodlana niet alleen als een investeringsmogelijkheid, maar ook als een onmisbaar embleem van superieure stijl.

De wens om zich bij de in-crowd aan te sluiten is altijd sterk, maar met de mate van viraliteit die we zien bij Poodlana (dat in een paar weken tijd bijna 20.000 volgers op sociale media heeft verzameld), lijkt deze onweerstaanbaar te zijn. Zeker nu POODL nog ongelooflijk laag geprijsd is op $0,02.

De prestaties van de POODL presale zullen voortduren

Behalve deze aanvankelijke investeringsgolf zijn er nog genoeg andere redenen om te verwachten dat het succes van Poodlana tijdens en na de presale zal voortduren of zelfs zal groeien.

Ten eerste heeft POODL sterke fundamenten, die zijn gebaseerd op de sector van SOL-meme-coins, de kracht van de mode-industrie en het enorme succes van andere meme-coins met hondenthema.

Ten eerste Solana meme-coins. Dit waren de sterren van 2024, waardoor overal nieuwe miljonairs ontstonden, van de MOTHER-handelaar die $3.000 in $9 miljoen veranderde tot de dogwifhat-investeerder die $5 miljoen maakte van slechts $310.

Deze verhalen tonen de kracht van de Solana memecoin sector: dergelijke pompen zijn nergens anders te zien, en ze bewijzen dat de SOL-gemeenschap in staat is om snel succesvolle meme-coins zoals POODL te pompen. Ze laten ook de waarde zien van het vroegtijdig kopen van een project (in beide genoemde voorbeelden zijn early adopters betrokken). Dit benadrukt nog meer het enorme winstpotentieel dat Poodlana’s presale biedt.

De kracht van de mode-industrie laat ook zien hoeveel stijlbewuste individuen bereid zijn te investeren in het behouden van een chique uitstraling, zowel persoonlijk als online. De sector heeft tot 2,5 biljoen dollar binnengehaald en heeft de afgelopen jaren jaarlijkse groeipercentages tot 18% doorgemaakt. Financieel gezien is mode dus geen lachertje, en het succes van Poodlana ondersteunt dit.

Ten slotte biedt de opkomst van memecoins met hondenthema de broodnodige context voor deze Web3-goudkoorts. We zullen niet speculeren over het waarom, maar de cryptomarkt houdt van honden: hoe schattiger, hoe beter. Dit heeft ertoe geleid dat OG-memecoins DOGE, maar ook nieuwkomers zoals dogwifhat, naar waarderingen van tien cijfers zijn gestegen. Poodlana’s duidelijke overwinningen in stijl ten opzichte van deze concurrenten helpen ons te begrijpen waarom dit token zo populair blijkt te zijn in landen in Azië.

De klok tikt

Er is een zeer beperkte kans om te profiteren van de virale sensatie van Poodlana. De presale duurt slechts 30 dagen en eindigt op 16 augustus. Er zijn slechts 500 miljoen tokens beschikbaar.

Vergeet niet dat de prijs van POODL tijdens Crypto Fashion Month elke drie dagen zal stijgen. Dus als je de runen kunt lezen en kunt zien waar dit project waarschijnlijk heen zal gaan, wil je snel handelen.

Poodlana tokens zijn te koop tijdens een beperkte presale van 30 dagen. Ga naar de website om vandaag nog mee te doen.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!