Waarom investeerders DOGE, WIF, SHIB en BONK verlaten voor de bruikbaarheid van BLASTUP

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt wacht rustig af, waarbij altcoins stabiele toegangspunten bereiken, maar toch klaar zijn voor een potentiële explosieve bull run. Te midden van deze rust is er een verschuiving in de belangstelling van beleggers merkbaar geworden. Traditionele favorieten als DOGE, WIF, SHIB en BONK zien hun aantrekkingskracht afnemen. Ogen en portemonnees richten zich op een nieuwkomer met veelbelovend nut: BlastUP. Dit artikel onthult de redenen achter deze trend en gaat in op welke munten zich kunnen voorbereiden op aanzienlijke groei. Blijf ons volgen om te ontdekken waarom de getijden veranderen en wat de volgende grote gok in de cryptowereld zou kunnen zijn.

BlastUP brengt Blastbox V2 uit: Een schatkamer vol voordelen

Net nadat BlastUP, het beste lanceerplatform op Blast, $8 miljoen heeft opgehaald in de voorverkoop, introduceert het nog een mogelijkheid om $BLASTUP-tokens te krijgen tegen de voorverkoopprijs met de lancering van Blastbox V2. Deze buitendoos is een schatkist boordevol voordelen, waaronder $BLASTUP-tokens en boosterpunten. Het kopen van BLASTUP-tokens vóór TGE biedt een kans om een ​​slimme investering te doen, aangezien experts potentiële rendementen tot 1000% voorspellen.

Blastbox V2 biedt meer dan alleen waardevolle bezittingen; het is een toegangspoort tot exclusieve privileges op BlastUP. Eigenaars genieten van voordelen zoals NFT en token airdrops, lidmaatschap van de BlastUP Club en prioritaire toegang tot IDO’s.

Ontdek het volledige potentieel van Blastbox V2

Het verkrijgen van Blastbox V2 is uw laatste kans om vroege toegang tot BlastUP tegen de beste prijs veilig te stellen. Dit lanceerplatform ontpopt zich snel als een krachtpatser in de Blast-blockchain en maakt al furore met vier succesvolle IDO’s.

Als je nog steeds op zoek bent naar de volgende grote cryptoschat, zoek dan niet verder. Met slechts 9999 Blastboxes V2 beschikbaar bij de lancering en boordevol ongeëvenaarde functionaliteit, staan ​​deze zeldzame lootboxes klaar om uit de schappen te vliegen.

Grijp nu je Blastbox V2, voordat ze allemaal weg zijn!

Dogecoin (DOGE) klaar voor een bullish uitbraak ondanks recente dips

Dogecoin handelt momenteel tussen $0,104 en $0,1228, wat gemengde signalen laat zien, maar positieve trends vanaf 2021 suggereren dat een bullish omkering nabij zou kunnen zijn. Hoewel de koers onlangs is gedaald, onderstreept de zesmaandelijkse verandering van bijna 50% de potentiële groei. Met een weerstand van $0,1295 en steun van $0,0919 zou de DOGE met meer dan 20% kunnen stijgen als hij boven de $0,1483 komt. Indicatoren zoals de Relative Strength Index (RSI) op 34,59 duiden op oververkoop, terwijl een wekelijkse stijging van 8,66% voor optimisme zorgt. De recente negatieve beweging zou een berenval kunnen zijn, waardoor Dogecoin opnieuw een sterke opmars kan maken.

Dogwifhat (WIF) klaar voor grote opleving ondanks recente marktdips

Dogwifhat (WIF) toont veerkracht, waarbij de huidige prijzen tussen de $1,55 en $1,87 schommelen. Stieren lijken misschien moe, maar als je ze van dichterbij bekijkt, zie je potentiële kracht. Na een robuuste winst van 39,83% in de afgelopen week duidt de beweging van WIF op een bullish comeback. Als de weerstand van $2,01 wordt doorbroken, kan de koers stijgen naar $2,33, wat een mogelijke stijging van 25% betekent. Met een sterke groei van 78,13% over zes maanden kunt u uitkijken naar een potentieel opwaarts momentum, aangezien de marktpatronen de hausse van 2021 weerspiegelen. Houd de belangrijke steun op $1,36 en de krachtige weerstandsniveaus in de gaten.

Shiba Inu (SHIB) vertoont bearish tekenen, maar het groeipotentieel blijft sterk

Shiba Inu (SHIB) handelt momenteel in het bereik van $0,0000156 tot $0,00001871. Bears lijken iets sterker te zijn met een RSI van 33,11 en een MACD-niveau van -0,00000047. De munt heeft echter in zes maanden tijd een enorme stijging van 82,58% laten zien, wat duidt op een bullish potentieel. Als SHIB de dichtstbijzijnde weerstand van $0,00001978 kan doorbreken, zou het kunnen streven naar het tweede weerstandsniveau van $0,00002284, wat een groei van ongeveer 25% oplevert. De huidige koersbeweging duidt op een mogelijke uitbraak als de bulls weer aan kracht winnen.

Bonk (BONK) ziet potentiële doorbraak te midden van gemengde marktsignalen

Bonk (BONK) handelt momenteel tussen $0,00002004 en $0,00002787, wat aantoont dat, hoewel de markt onzeker is, de bulls nog steeds enige macht hebben. De munt heeft een trage week getrotseerd met een kleine dip van 1,83%, wat blijk geeft van een sterke veerkracht. Over een maand kent het een stijging van 13,05% en een indrukwekkende stijging van 117,64% over zes maanden. Met een RSI onder de 40 maken de stieren zich mogelijk op voor een herstel. Als BONK de dichtstbijzijnde weerstand rond $0,00003170 doorbreekt, zou het met bijna 40% kunnen stijgen naar het volgende niveau op $0,00003953. Houd deze cruciale punten in de gaten, want binnenkort kunnen we een explosieve stijging zien.

Conclusie

Beleggers stappen af ​​van DOGE, WIF, SHIB en BONK vanwege hun lagere kortetermijnpotentieel. De verschuiving vindt plaats in de richting van BlastUP, dat de hoogste belofte toont. Het sterke concept en de integratie van BlastUP binnen het Blast-ecosysteem maken het een aantrekkelijke optie. Dit project komt tegemoet aan de behoeften van de hedendaagse crypto-investeerders en biedt praktische toepassingen die opvallen.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!