Mark Cuban: BTC klaar voor grote crypto rally – Gaat Bitcoin verder stijgen naar nieuwe ATH?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Bitcoin koers bevindt zich nog altijd in een opwaartse trend en steeds meer crypto liefhebbers spreken zich nu uit over de mogelijkheden van de Bitcoin koers. Ook Mark Cuban sprak recentelijk over het potentieel van de grootste crypto van de wereld. Volgens hem kan de positieve houding van Trump richting cryptocurrencies ervoor zorgen dat Bitcoin een aanzienlijke stijging door gaat maken.

Mark Cuban sprak zich onlangs op X uit over de toekomst van Bitcoin. Hij vertelde zijn 8,8 miljoen volgers dat de ondersteuning van Silicon Valley aan Trump, grote veranderingen met zich mee gaat brengen.

Mark Cuban voorspelt aanzienlijke koers stijging Bitcoin

Volgens Mark Cuban is de steun voor Trump vanuit Silicon Valley een poging om Bitcoin omhoog te helpen. Volgens Cuban is niet het feit dat Trump een positieve houding heeft richting de crypto markt niet eens het belangrijkste voordeel voor een van de grote spelers van de crypto markt, ondanks dat het het natuurlijk makkelijker maakt om een crypto bedrijf te opereren. Ook zullen de broodnodige veranderingen van de SEC een positief effect hebben op de rest van de crypto markt.

Volgens Cuban gaan de lagere belastingen en tarieven de koers van BTC het meeste omhoog helpen. Dit in combinatie met de wereldwijde onzekerheid over de geopolitieke rol van de VS, en de impact van de dollar, lijkt ervoor te zorgen dat niets een explosieve stijging van Bitcoin in de weg kan staan.

Cuban denkt dat de Bitcoin koers een stuk meer waard kan worden dan de meeste mensen verwachten. Hij denkt dat op het moment dat BTC wereldwijd een ‘safe haven’ wordt, het door vele landen gebruikt gaat worden om fondsen op te slaan.

Trump staat op dit moment voor in de polls over de aankomende presidentsverkiezingen, en met de onzekerheid die op dit moment bestaat over Biden, is het zeker mogelijk dat Trump de nieuwe president gaat worden in november.

Wat is er mogelijk voor Bitcoin in aankomende maanden? Gaat Bitcoin stijgen?

De vraag is echter of Bitcoin in staat gaat zijn voor november al aanzienlijke stijgingen door te maken.

De afgelopen dagen heeft Bitcoin het in ieder geval goed gedaan. Met een stijging van bijna 11% over de afgelopen 7 dagen, zijn nu ook eindelijk de verliezen van de afgelopen maand weggewerkt. Bitcoin bevindt zich nu in de buurt van de $65.000, met een market cap die steeds dichter in de buurt komt van de $1,28 biljoen.

Nu de RSI is gestabiliseerd rond de 60, nadat het op 16 juli nog boven de 80 uitstak, is er sprake van aanzienlijk koopmomentum, terwijl er tegelijkertijd nog meer dan genoeg ruimte is voor een verdere stijging.

RSI van Bitcoin stabiliseert zich rond de 60 – Bron: TradingView

Nu ook het MACD-histogram een koopsignaal afgeeft met een waarde van 168, lijkt de nabije toekomst voor Bitcoin rooskleurig te zijn.

De recente stijging heeft ervoor gezorgd dat de Bitcoin koers nu meer waard is dan al zijn belangrijke EMA’s, zowel van de korte als lange termijn. Op dit moment lijkt niets Bitcoin in de weg te staan om een verdere rally door te maken.

Toch is een stijging richting de ATH bij $73.000 nog ver weg zolang er geen grote externe ontwikkelingen of een crypto rally plaatsvinden, zoals de uitslag van de presidentsverkiezing. Een stijging richting $73.000 staat op dit moment namelijk gelijk aan een stijging van meer dan 12%, en kan dus nog wel even op zich laten wachten.

Alternatieve cryptocurrencies om te overwegen

Crypto investeerders staan echter niet bekend om hun geduld, en wachten tot november is voor vele investeerders dan ook geen optie. Om die reden zie je steeds meer crypto investeerders hun portfolio diversifiëren met andere altcoins die op de korte termijn wel in staat kunnen zijn om aanzienlijke winsten door te maken.

Recentelijk zijn het met name presale tokens die de aandacht hebben ontvangen van crypto investeerders. Presale projecten verkopen hun native tokens namelijk vaak tegen hoge kortingen, zodat ze in staat zijn om de financiering voor hun ontwikkeling rond te krijgen. Daarnaast weten ze tijdens deze periode vaak ook een community aan investeerders op te bouwen, en tractie te creëren.

Zodra een project met een succesvolle presale vervolgens zijn tokens list op exchanges vindt er vaak een explosie in waarde plaats, die vroege investeerders aanzienlijke winsten op kunnen leveren. Winsten van x100 zijn in dit geval zeker geen uitzondering.

Toch is het tegenwoordig moeilijk om een presale project te vinden dat potentie biedt, vanwege het grote aantal nieuwe tokens dat dagelijks op de markt verschijnt. Om die reden hebben we hieronder een tweetal van de beste presale tokens van dit moment op een rij gezet. Beide van deze projecten zijn in staat om ontzettende winsten door te maken zodra ze worden gelist op exchanges.

Pepe Unchained (PEPU) – Nieuwe memecoin ontwikkelt eigen Layer 2-blockchain

Pepe Unchained is een nieuwe populaire crypto die bezig is met de ontwikkeling van zijn eigen Layer 2-blockchain. Dit nieuwe Pepe alternatief weet zich hiermee te onderscheiden van al zijn voorgangers. Het is dan ook geen verrassing dat dit project al de nodige tractie heeft weten te winnen binnen de crypto community. En de lancering van een nieuwe Layer 2 oplossing had op geen beter moment plaats kunnen vinden.

Steeds meer memecoins die zich op Layer 1-blockchains bevinden, beginnen namelijk moeilijkheden te ervaren zoals langzame transacties en erg hoge transactiekosten. Met de Layer 2 oplossing van Pepe Unchained wordt hier nu verandering in aangebracht. Hoge transactiesnelheden en lage transactiekosten zijn de belangrijkste functie van deze nieuwe blockchain. Het vormt daarmee ook een ideale launchpad voor nieuwe memecoins.

Naast dat gebruikers uitkijken naar de voordelen van de Layer 2 Pepe Unchained blockchain, wordt er ook uitgekeken naar de extra hoge staking beloningen die te verdienen zijn bij het staken van de native PEPU token. Op dit moment is er een APY te verdienen boven de 444%, ondanks dat er al meer dan 350 miljoen tokens zijn vastgezet. Het grote aantal vastgezette tokens is ook een bevestiging van het vertrouwen dat gebruikers hebben in de toekomst van dit project.

Ook de presale van dit project heeft al kunnen rekenen op de nodige aandacht. 20% van de totale token voorraad is apart gezet voor deze presale, waarin PEPU tokens op dit moment te koop zijn voor een prijs van $ 0,0084937. Deze prijs stijgt echter in elke nieuwe fase van de presale, en nu de presale snel in de buurt komt van zijn volgende fase is er nog maar kort de tijd om te profiteren van deze gereduceerde prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

The Meme Games (MGMES) – Nieuwe crypto meme combineert passie Olympische Spelen met hilariteit meme karakters

The Meme Games is een nieuwe crypto game die in staat is om de passie van de Olympische Spelen te combineren met de hilariteit van meme karakters. In deze crypto game zullen meme karakters het tegen elkaar opnemen in de strijd om een gouden medaille. Deze game loopt parallel met de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Gebruikers kunnen kiezen uit Dogecoin, Pepe, DogWifHat, Turbo en Brett. Op het moment dat gebruikers kiezen voor de meme karakters die winnen, zullen er mooie prijzen gewonnen worden. Om een meme karakter te kunnen kiezen, zullen gebruikers de MGMES token moeten kopen. Zodra ze een MGMES token kopen, zullen ze voor hun karakter kunnen kiezen, en zodra dit karakter wint, zullen ze een bonus van 25% op hun aankoop verdienen. Gebruikers zijn eindeloos in staat om MGMES te kopen, wat betekent dat ze ook eindeloos in aanmerking komen voor de 25% bonus.

Naast dat gebruikers via de crypto game in staat zijn om mooie beloningen te verdienen, valt er ook via het staking mechanisme het nodige te verdienen. De staking beloning voor het vastzetten van MGMES tokens bevindt zich op dit moment namelijk boven de 2.000%. Ondanks dat dit percentage naarmate er meer tokens worden vastgezet gaat dalen, zullen vroege investeerders in staat zijn om aanzienlijke winsten te realiseren.

De presale van dit project wist in de tussentijd al meer dan $140.000 aan vroege investeringen op te halen, ondanks dat het enkele dagen geleden pas live is gegaan. MGMES tokens kosten nu nog maar beperkte tijd $0,009 per stuk, aangezien deze prijs gaat stijgen zodra de presale zijn volgende fase ingaat. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!