3 minder bekende altcoins die een investering van $100 kunnen veranderen in $50k tijdens de komende bullmarkt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt is momenteel rustig en veel altcoins schommelen nog steeds tegen lage prijzen. Maar aan deze rustige periode kan binnenkort een einde komen, omdat er een bull run op de loer ligt. Slimme beleggers zijn op zoek naar verborgen juweeltjes die aanzienlijke rendementen kunnen opleveren. Met een investering van slechts $100 zijn er minder bekende altcoins die mogelijk omhoogschieten, waardoor bescheiden inzetten worden omgezet in levensveranderende bedragen. Dit artikel onthult drie van dergelijke altcoins die klaar zijn voor groei, en bieden een verleidelijke kans om inzicht te krijgen in toekomstige marktbewegingen.

CYBRO-voorverkoop overschrijdt $1 miljoen: Een één-op-een-miljoen volgende GEN DeFi-investeringsmogelijkheid

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1 miljoen uitstijgt. Dit DeFi-platform van de volgende generatie biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,025 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse. In een andere opwindende update heeft CYBRO een verwijzingsprogramma geïntroduceerd dat loopt tot 15 juli. Het biedt 12% commissie op de tokenaankopen van directe scheidsrechters, 3% op scheidsrechters op het tweede niveau en 2% op scheidsrechters op het derde niveau. Beloningen worden wekelijks uitgedeeld in USDT, en scheidsrechters ontvangen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 25 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Wormhole (W) kijkt naar nieuwe hoogtepunten: Bulls klaar om bears in te halen

Wormhole (W) handelt momenteel in de range van $0,20-$0,36, waarbij bulls klaar zijn om het weerstandsniveau van $0,45 te doorbreken. Ondanks recente prijsstijgingen vertoont deze altcoin een sterk potentieel voor een bullish run vergelijkbaar met de patronen in 2021. Handelend boven het 100-dagen voortschrijdend gemiddelde van $0,28 en met een RSI op 59,00, duidt dit op ruimte voor groei. Als bulls de prijs voorbij de grens van $0,45 drijven, zou deze gemakkelijk naar het tweede weerstandsniveau van $0,61 kunnen gaan, een aanzienlijke sprong van ongeveer 70%. Als het momentum toeneemt, kan Wormhole zelfs nog meer hoogten bereiken, waardoor de recente neerwaartse trends effectief worden tegengegaan.

Blur (BLUR) belooft een bullish ommekeer ondanks recente dalingen

Vervaging beweegt de laatste tijd tussen $0,13 en $0,19. De beren lijken de overhand te hebben gehad met een daling van ruim 12% in de afgelopen week. De afgelopen maand was er sprake van een grotere daling van ruim 50%. Toch zijn er nog steeds sterke tekenen voor een bull run. De RSI op 60.01 geeft aan dat de koers niet overbought is, wat duidt op een potentieel voor een opwaartse beweging. Als bulls voorbij de weerstand van $0,23 kunnen komen, zou Blur kunnen stijgen naar $0,30, een stijging van meer dan 50% ten opzichte van het huidige bereik. De eenvoudige voortschrijdende gemiddelden duiden ook op een bullish trend in de toekomst, vooral als de prijzen boven de $0,16 blijven.

Conclusie

Hoewel W en BLUR op de korte termijn minder potentieel hebben laten zien, komt CYBRO naar voren als een opvallende optie. Dit geavanceerde DeFi-platform biedt manieren om de inkomsten te vergroten via de door AI aangedreven opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain. Beleggers profiteren van stakingsbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen. Met naadloze stortingen en opnames zorgt CYBRO voor gebruikerstevredenheid. De focus op transparantie, compliance en kwaliteit heeft aanzienlijke belangstelling gewekt van crypto-walvissen en influencers, wat het als een veelbelovend project bestempelt.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!