Een belangrijk patroon signaleert een aanstaand herstel van de markt, dus haasten crypto-experts zich om deze crypto’s te kopen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt vertoont tekenen van kalmte in de aanloop naar een mogelijke bull run. Altcoins, die nog steeds lage prijzen hanteren, zijn klaar voor een aanzienlijke groei. Analisten hebben een belangrijk patroon geïdentificeerd dat wijst op een naderend marktherstel. Als gevolg hiervan ondernemen crypto-experts snelle stappen en pakken ze specifieke cryptocurrencies op die naar verwachting zullen stijgen. Dit artikel duikt in de analyse en onthult welke munten klaar zijn voor explosieve groei. Lezers kunnen inzichten verwachten in de veelbelovende digitale activa die zullen profiteren van de verwachte marktopleving. Het podium is klaar voor diegenen die willen profiteren van de komende opwinding en potentiële winsten in de crypto-ruimte.

CYBRO-voorverkoop overschrijdt $1 miljoen: Een één-op-een-miljoen volgende GEN DeFi-investeringsmogelijkheid

CYBRO trekt de aandacht van crypto-wahales nu de exclusieve token-voorverkoop snel boven de $1 miljoen uitstijgt. Dit DeFi-platform van de volgende generatie biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,025 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse. In een andere opwindende update heeft CYBRO een verwijzingsprogramma geïntroduceerd dat loopt tot 15 juli. Het biedt 12% commissie op de tokenaankopen van directe scheidsrechters, 3% op scheidsrechters op het tweede niveau en 2% op scheidsrechters op het derde niveau. Beloningen worden wekelijks uitgedeeld in USDT, en scheidsrechters ontvangen dubbele CYBRO-punten bij hun eerste storting met behulp van de verwijzingscode.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 25 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Word lid van CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot 1200% <<<

Het veerkrachtige bullpotentieel van Toncoin (TON) te midden van marktschommelingen

Toncoin (TON) schommelt tussen $7,18 en $8,01 en vertoont tekenen van strijd maar geen nederlaag. Stieren duwen tegen een weerstandsniveau van $8,35, terwijl beren een sterk ondersteuningsniveau hebben getest op $6,69. Ondanks een kleine wekelijkse dip van bijna zes procent is Toncoin de afgelopen zes maanden ruim tweehonderdveertig procent gestegen. Met een RSI van minder dan eenentwintig duidt dit op een oververkoop, wat wijst op een mogelijke rally. Bij een doorbraak voorbij de $8,35 zou TON kunnen mikken op de grens van $9,18, wat wijst op een potentiële groei van meer dan vijfentwintig procent ten opzichte van de huidige bandbreedte. Het algehele sentiment is bullish, wat duidt op strategische voordelen voor langetermijnbeleggers.

Near Protocol (NEAR) nadert belangrijke ondersteuning: Bulls of bears in control?

Het NEAR Protocol schommelt tussen $4,89 en $5,67 en vertoont tekenen van zwakte nu de beren de controle lijken te hebben. De munt daalde deze week met 4,65% en deze maand met ruim 30%. Het laat echter nog steeds een groei van 38,89% zien over de afgelopen zes maanden. Met een RSI op een lage 37,65 en een handel net onder het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde van $4,94, zou NEAR klaar kunnen zijn voor een comeback als het het weerstandsniveau van $6,04 kan overtreffen. Als de bulls zich verzamelen, is een stijging naar $6,82 mogelijk, wat beleggers een potentiële winst van bijna 20% oplevert.

Cardano (ADA) klaar voor groei ondanks de huidige strijd

Cardano (ADA) ervaart gemengde signalen en handelt momenteel in het bereik van $0,37 tot $0,41. Ondanks een recente dip van ongeveer 14,63% in de afgelopen maand, vertoont de munt potentieel voor een opwaartse beweging. Met steun van $0,3453 en weerstand van $0,4273 heeft ADA ruimte om terug te stuiteren. Als bulls voorbij de dichtstbijzijnde weerstand dringen, is het volgende doel $0,4683, wat een mogelijke stijging van meer dan 15% betekent. Belangrijke indicatoren zoals een lage RSI van 36 en Stochastics op 23 suggereren dat het oververkocht is. Het langetermijnpotentieel van ADA blijft sterk en biedt optimistische vooruitzichten voor degenen die op zoek zijn naar een bullish markt.

XRP richt zich op breakout nu het altcoin-seizoen nadert

XRP schommelt tussen $0,46 en $0,48, met zwakke beren en potentieel voor bulls. De munt moet de weerstand van $0,49 doorbreken voor verdere winst en ligt ruim boven het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde van $0,45. Het wordt echter geconfronteerd met een tweede weerstand op $0,51. Als het deze niveaus overwint, kan het met ongeveer 10% stijgen. De RSI staat laag op 24,84, wat aangeeft dat hij oververkocht is en duidt op een mogelijke stijging. XRP zou aanzienlijk kunnen stijgen als het marktsentiment verandert. Houd die weerstandsniveaus in de gaten voor de volgende grote zet.

Conclusie

Hoewel munten als TON, NEAR, ADA en XRP op de korte termijn wellicht minder potentieel hebben, zou de focus moeten verschuiven naar CYBRO. Dit geavanceerde DeFi-platform biedt sterke verdienmogelijkheden via AI-aangedreven opbrengstaggregatie op de Blast-blockchain. Belangrijke kenmerken zijn onder meer lucratieve stakingbeloningen, exclusieve airdrops en cashback op aankopen. Gebruikers profiteren van naadloze stortingen en opnames. CYBRO legt de nadruk op transparantie, compliance en kwaliteit. Het krijgt aanzienlijke belangstelling van crypto-walvissen en influencers.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!